Te gjitha Rastet
ID Emri Mbiemri Data_e_ngjarjes Kategoria Shih me shume detaje Komente
ID Emri Mbiemri Data_e_ngjarjes Kategoria Shih me shume detaje Komente
2213 F. K. 31/10/2021 Droga
2212 A. R. 31/10/2021 Droga
2211 Gezim Kaca 31/10/2021 Droga
2210 Arben Dema 31/10/2021 Droga
2209 Egi Selita 29/10/2021 Droga
2208 E. Gj. 27/10/2021 Droga
2207 E. K. 27/10/2021 Droga
2163 Adrian Syla 30/10/2021 Droga
2162 Enea Keqa 30/10/2021 Droga
2161 Zyrtar Bashkia Durres Artan Taho 29/10/2021 Korrupsioni
2160 Zyrtar Bashkia Durres Muhamet Likazhiu 29/10/2021 Korrupsioni
2159 Drejtor i Sherbimit te Mbrojtjes nga Zjarri Durres Aderiatik Velaj 29/10/2021 Korrupsioni
2158 Anetar i KVO Bashkia Durres Indrit Matmuja 29/10/2021 Korrupsioni
2157 Anetar i KVO Bashkia Durres Gjergji Markoola 29/10/2021 Korrupsioni
2156 Anetar i KVO Bashkia Durres Patriot Beqaraj 29/10/2021 Korrupsioni
2155 Jurgen Arapi 27/10/2021 Droga
2154 Elton Bocka 27/10/2021 Droga
2152 Aleks Delija 10/07/2021 Korrupsioni I pandehuri Aleks Delija tha para hetuesve se eshte student ne degen artiktekture ne fakultetin e arkitektures dhe urbanistikes. Jam i penduar per sa ka ndodhur dhe nuk kam pasur per qellim qe te korruptoj punonjesin e policise. Shuma e lekeve ka qene bashke me dokumentat e mjetit dhe une leket i kisha vendosur ne kroskotin e makines sic i pata terhequr ne bankomat. Gjykata e Tiranes denoi me 4 muaj burgim shtetasin Aleks Delija, duke e gjetur ate fajtor per korrupsion ndaj punonjesve te policise rrugore. Denimi u konvertua ne sherbim prove.
2151 Gridi Mihali 24/10/2021 Droga
2150 Leon Kadriu 24/10/2021 Droga Gjykata e Tiranes rrezoi kerkesen per caktimin e nje mase sigurie per shtetasin Leon Kadriu, duke konsideruar edhe arrestimin te paligjshem
2149 Erjon Xheferri 24/10/2021 Droga Gjykata e Tiranes rrezoi kerkesen per caktimin e nje mase sigurie per shtetasin Erjon Xheferri duke konsideruar edhe arrestimin te paligjshem
2148 Mario Balliu 24/10/2021 Droga Gjykata e Tiranes vendosi te rrezoj kerkesen e Prokuorise per mase sigutimi ndaj shtetasit Mario Balliu, duke e konsideruar arrestimin te paligjshem.
2147 Donald Cenaj 24/10/2021 Droga Gjykata e Tiranes rrezoi kerkesen per caktimin e nje mase sigurie per shtetasin Donald Cenaj, duke konsideruar edhe arrestimin te paligjshem
2146 Mariglen Salla 24/10/2021 Droga Gjykata e Tiranes rrezoi kerkesen per caktimin e nje mase sigurie per shtetasin Mariglen Salla, duke konsideruar edhe arrestimin te paligjshem
2145 Avokat Lavdosh Shehu 22/10/2021 Korrupsioni
2143 Martinos Llakaj 23/10/2021 Droga
2142 Spiro Zharkalli 23/10/2021 Droga
2141 Bekim Basha 23/10/2021 Droga
2140 Gentian Baroka 23/10/2021 Droga
2139 Asllan Gjana 22/10/2021 Droga
2138 Egzon Kovaci 22/10/2021 Droga
2015 Miri Rrapi 21/10/2021 Droga Policia e Shtetit ekzekutoi masat e sigurise ne nje operavion ku u zhvilluan kontrolle ne disa qytete te vendit, ndersa pergjate nje viti hetimesh, jane sekuestruar dhjetra kilograme kanabis, jane gjetur baza te tharjes se lendes narkotike e ne nje rast jane asgjesuar rreth 4000 mije bime kanabisi.
2014 Tanush Lekgegaj 21/10/2021 Droga Policia e Shtetit ekzekutoi masat e sigurise ne nje operavion ku u zhvilluan kontrolle ne disa qytete te vendit, ndersa pergjate nje viti hetimesh, jane sekuestruar dhjetra kilograme kanabis, jane gjetur baza te tharjes se lendes narkotike e ne nje rast jane asgjesuar rreth 4000 mije bime kanabisi.
2013 Aleksander Këdheli 21/10/2021 Droga Policia e Shtetit ekzekutoi masat e sigurise ne nje operavion ku u zhvilluan kontrolle ne disa qytete te vendit, ndersa pergjate nje viti hetimesh, jane sekuestruar dhjetra kilograme kanabis, jane gjetur baza te tharjes se lendes narkotike e ne nje rast jane asgjesuar rreth 4000 mije bime kanabisi.
2012 Gjin Kola 21/10/2021 Droga Policia e Shtetit ekzekutoi masat e sigurise ne nje operavion ku u zhvilluan kontrolle ne disa qytete te vendit, ndersa pergjate nje viti hetimesh, jane sekuestruar dhjetra kilograme kanabis, jane gjetur baza te tharjes se lendes narkotike e ne nje rast jane asgjesuar rreth 4000 mije bime kanabisi.
2011 Ilir Prengaj 21/10/2021 Droga Policia e Shtetit ekzekutoi masat e sigurise ne nje operavion ku u zhvilluan kontrolle ne disa qytete te vendit, ndersa pergjate nje viti hetimesh, jane sekuestruar dhjetra kilograme kanabis, jane gjetur baza te tharjes se lendes narkotike e ne nje rast jane asgjesuar rreth 4000 mije bime kanabisi.
2010 Zef Lalaj 21/10/2021 Droga Policia e Shtetit ekzekutoi masat e sigurise ne nje operavion ku u zhvilluan kontrolle ne disa qytete te vendit, ndersa pergjate nje viti hetimesh, jane sekuestruar dhjetra kilograme kanabis, jane gjetur baza te tharjes se lendes narkotike e ne nje rast jane asgjesuar rreth 4000 mije bime kanabisi.
2009 Leonard Kola 21/10/2021 Droga Policia e Shtetit ekzekutoi masat e sigurise ne nje operavion ku u zhvilluan kontrolle ne disa qytete te vendit, ndersa pergjate nje viti hetimesh, jane sekuestruar dhjetra kilograme kanabis, jane gjetur baza te tharjes se lendes narkotike e ne nje rast jane asgjesuar rreth 4000 mije bime kanabisi.
2008 Leon Ndrecaj 21/10/2021 Droga Policia e Shtetit ekzekutoi masat e sigurise ne nje operavion ku u zhvilluan kontrolle ne disa qytete te vendit, ndersa pergjate nje viti hetimesh, jane sekuestruar dhjetra kilograme kanabis, jane gjetur baza te tharjes se lendes narkotike e ne nje rast jane asgjesuar rreth 4000 mije bime kanabisi.
2007 Alba Exotic Fruit 15/10/2021 Droga
2006 Inspektor policie Petrit Florini 20/10/2021 Korrupsioni
2005 Inspektor policie Fatmir Alija 20/10/2021 Korrupsioni
2004 Inspektor Alfred Ndoj 20/10/2021 Korrupsioni
2003 Inspektor policie Zamir Mehaj 20/10/2021 Korrupsioni
2002 Bib Vladi 21/10/2021 Droga
2001 Ylli Veshi 21/10/2021 Droga Policia e Shtetit ekzekutoi masat e sigurise ne nje operavion ku u zhvilluan kontrolle ne disa qytete te vendit, ndersa pergjate nje viti hetimesh, jane sekuestruar dhjetra kilograme kanabis, jane gjetur baza te tharjes se lendes narkotike e ne nje rast jane asgjesuar rreth 4000 mije bime kanabisi.
2000 Rei Qershori 21/10/2021 Droga
1999 Armir Poga 21/10/2021 Droga
1998 Ish minister Mjedisi Lefter Koka 20/10/2021 Korrupsioni
1997 Efektive policie Matilda Hamolli 20/10/2021 Korrupsioni Në fakt, hetimi po kryhej për një dosje tjetër, ku efektivë policie flasin në telefon duke bërë pazare për mbylljen e lokaleve gjatë kohës kur ishin në fuqi masat anti-COVID dhe vendi ishte në shtetrrethim. Ndërkohë që e gjitha kishte nisur nga Korça, ku edhe po përgjohej për trafikun e sirianëve dhe sigurimin e kalimit të tyre nga Greqia për në Shqipëri e mandej në vendet e Bashkimit Europian.
1996 Efektiv policie Arjan Balla 20/10/2021 Korrupsioni Në fakt, hetimi po kryhej për një dosje tjetër, ku efektivë policie flasin në telefon duke bërë pazare për mbylljen e lokaleve gjatë kohës kur ishin në fuqi masat anti-COVID dhe vendi ishte në shtetrrethim. Ndërkohë që e gjitha kishte nisur nga Korça, ku edhe po përgjohej për trafikun e sirianëve dhe sigurimin e kalimit të tyre nga Greqia për në Shqipëri e mandej në vendet e Bashkimit Europian.
1995 Efektiv policie Jashar Shehu 20/10/2021 Korrupsioni Në fakt, hetimi po kryhej për një dosje tjetër, ku efektivë policie flasin në telefon duke bërë pazare për mbylljen e lokaleve gjatë kohës kur ishin në fuqi masat anti-COVID dhe vendi ishte në shtetrrethim. Ndërkohë që e gjitha kishte nisur nga Korça, ku edhe po përgjohej për trafikun e sirianëve dhe sigurimin e kalimit të tyre nga Greqia për në Shqipëri e mandej në vendet e Bashkimit Europian.
1994 Efektiv policie Durim Murja 20/10/2021 Korrupsioni Në fakt, hetimi po kryhej për një dosje tjetër, ku efektivë policie flasin në telefon duke bërë pazare për mbylljen e lokaleve gjatë kohës kur ishin në fuqi masat anti-COVID dhe vendi ishte në shtetrrethim. Ndërkohë që e gjitha kishte nisur nga Korça, ku edhe po përgjohej për trafikun e sirianëve dhe sigurimin e kalimit të tyre nga Greqia për në Shqipëri e mandej në vendet e Bashkimit Europian.
1993 Agjent veifikues ne sektorin e qarkullimit rrugor ne Korce Kamber Klogjeri 20/10/2021 Korrupsioni Në fakt, hetimi po kryhej për një dosje tjetër, ku efektivë policie flasin në telefon duke bërë pazare për mbylljen e lokaleve gjatë kohës kur ishin në fuqi masat anti-COVID dhe vendi ishte në shtetrrethim. Ndërkohë që e gjitha kishte nisur nga Korça, ku edhe po përgjohej për trafikun e sirianëve dhe sigurimin e kalimit të tyre nga Greqia për në Shqipëri e mandej në vendet e Bashkimit Europian.
1992 Agjent verifikues ne sektorin e qarkullimit rrugor ne Korce Clirim Akrobati 20/10/2021 Korrupsioni Në fakt, hetimi po kryhej për një dosje tjetër, ku efektivë policie flasin në telefon duke bërë pazare për mbylljen e lokaleve gjatë kohës kur ishin në fuqi masat anti-COVID dhe vendi ishte në shtetrrethim. Ndërkohë që e gjitha kishte nisur nga Korça, ku edhe po përgjohej për trafikun e sirianëve dhe sigurimin e kalimit të tyre nga Greqia për në Shqipëri e mandej në vendet e Bashkimit Europian.
1991 Agjent verifikues ne sektorin e qarkullimit rrugor ne Korce Genci Hysi 20/10/2021 Korrupsioni Në fakt, hetimi po kryhej për një dosje tjetër, ku efektivë policie flasin në telefon duke bërë pazare për mbylljen e lokaleve gjatë kohës kur ishin në fuqi masat anti-COVID dhe vendi ishte në shtetrrethim. Ndërkohë që e gjitha kishte nisur nga Korça, ku edhe po përgjohej për trafikun e sirianëve dhe sigurimin e kalimit të tyre nga Greqia për në Shqipëri e mandej në vendet e Bashkimit Europian.
1990 Shef sektori i qarkullimit rrugor ne Korce Klemend Pikuli 20/10/2021 Korrupsioni Në fakt, hetimi po kryhej për një dosje tjetër, ku efektivë policie flasin në telefon duke bërë pazare për mbylljen e lokaleve gjatë kohës kur ishin në fuqi masat anti-COVID dhe vendi ishte në shtetrrethim. Ndërkohë që e gjitha kishte nisur nga Korça, ku edhe po përgjohej për trafikun e sirianëve dhe sigurimin e kalimit të tyre nga Greqia për në Shqipëri e mandej në vendet e Bashkimit Europian.
1989 Specialist qarkullimi rrugor Petro Fraholli 20/10/2021 Korrupsioni Në fakt, hetimi po kryhej për një dosje tjetër, ku efektivë policie flasin në telefon duke bërë pazare për mbylljen e lokaleve gjatë kohës kur ishin në fuqi masat anti-COVID dhe vendi ishte në shtetrrethim. Ndërkohë që e gjitha kishte nisur nga Korça, ku edhe po përgjohej për trafikun e sirianëve dhe sigurimin e kalimit të tyre nga Greqia për në Shqipëri e mandej në vendet e Bashkimit Europian.
1988 Shef komisariati i policise Korce Krenar Gjokutaj 20/10/2021 Korrupsioni Në fakt, hetimi po kryhej për një dosje tjetër, ku efektivë policie flasin në telefon duke bërë pazare për mbylljen e lokaleve gjatë kohës kur ishin në fuqi masat anti-COVID dhe vendi ishte në shtetrrethim. Ndërkohë që e gjitha kishte nisur nga Korça, ku edhe po përgjohej për trafikun e sirianëve dhe sigurimin e kalimit të tyre nga Greqia për në Shqipëri e mandej në vendet e Bashkimit Europian.
1987 Aurrest Dervishi 20/10/2021 Korrupsioni
1984 Andrea Lleshi 20/10/2021 Droga
1983 Fatbardh Muca 18/10/2021 Droga
1982 Jurgen Manahasa 18/10/2021 Droga
1979 Erald Kucuku 17/10/2021 Droga
1978 Ares Keca 17/10/2021 Droga
1977 Marnek Purashaj 17/10/2021 Droga Marnek Purashaj ka deklaruar se nuk ka dijeni per lenden narkotike.
1976 Olsion LLeshi 17/10/2021 Droga Shtetasi Olsion Lleshi, deklaroi se: ‘Pavarësisht aromës së lëndës narkotike në mjet, nuk ishte në dijeni se në automjet kishte lëndën narkotike ‘cannabis sattiva"
1975 Pierin Ndrejaj 17/10/2021 Droga Pjerin Ndrejaj ka deklaruar para hetuesve se: ‘Lënda narkotike është e imja dhe e kam blerë në Shkodër për çmim të lirë 5.000 lekë dhe kjo ishte arsyeja pse kisha marrë atë lloj sasie. Persona e tjerë të ndodhur në mjet nuk kanë asnjë dijeni për lëndën narkotike të gjetur dhe se nuk ju kisha treguar gjë lidhur me të’. Ai kerkoi mase sigurimi me te bute me argumentin se lenden e kishte per perdorim dhe nuk ka bashkepunim me personat e tjere, pasi ata nuk kane pasur dijeni. Por dy shkallet e gjyqesorit e lane ne masen e sigurise "Arrest ne burg".
1974 Kristjan Mehmeti 16/10/2021 Droga
1973 Enzo Meci 16/10/2021 Droga
1972 Etion Joka 16/10/2021 Korrupsioni Policia me heret ndaloi 30-vjeçarin Elis Babo të akuzuar për “Korrupsion pasiv në zgjedhje”. SPAK nisi hetimet bazuar në pamjet filmike ku këta persona janë të dyshuar për një rast korrupsioni në fushatën zgjedhore. Konkretisht, Joka është regjistruar duke i dhënë para një personi që i flet për blerjen e votave dhe i premton mbështetje në Tiranë. Ata bisedojnë dhe bëjnë llogaritë se sa kushton një votë. Në një regjistrim tjetër kandidati i LSI është filmuar teksa i mëson qytetarit që e filmon si të votojë, pasi i ka dhënë paratë.
1971 Drejtor i OSHEE Ardian Cela 15/10/2021 Korrupsioni
1970 Mario Velia 13/10/2021 Droga
1969 Gentian Demiri 13/10/2021 Droga
1966 Anetar i KVO Ervin Muraj 08/10/2021 Korrupsioni
1965 Anetar i KVO Alban Malaveci 08/10/2021 Korrupsioni
1964 Agim Hoxha 07/10/2021 Droga
1963 Hekuran Tarllamishi 07/10/2021 Droga
1962 Xhane Imeri 07/10/2021 Droga
1961 Arnold Arapaj 07/10/2021 Droga
1959 Armir Poga 04/10/2021 Droga
1957 Ish drejtor i RTSH Thoma Gellci 08/10/2021 Korrupsioni
1956 Arian Gjana 09/10/2021 Droga
1955 Saimir Lata 03/10/2021 Droga
1954 Donald Veizi 03/10/2021 Droga
1953 Andi Xhepa 03/10/2021 Droga
1952 Aurel Elezi 03/10/2021 Droga
1951 Anetar i KVO Julian Tapia 08/10/2021 Korrupsioni
1935 Erlis Puci 09/10/2021 Droga
1934 Reis Osmerija 02/10/2021 Droga
1933 Aleksandre (Aleksander) Sulaj 07/04/2021 Droga Kqyrja e fotove dhe videove të aparatit celuar te te riut konstatohen fotografi të bëra nga ky aparat celular, me përmbajtje imazhesh të boçeve dhe qeseve me boçe të lëndës narkotike "cannabis sativa". Ndërkohë, në rubrikën e lokacioneve të aparatit celular, u konsatua se në shumicën e fotove dhe videove të bëra nga ky aparat celular, ishte e rregjistruar dhe vendodhja gjeografike e vendit ku është bërë foto ose video. Masa e sigurise e dhene ne mungese per te riun u ekzekutua ne 30 korrik, ndersa ne 2 gusht u vendos qe te vijonte ne kete mase sigurimi. Aleksandre Sulaj ankimoi vendimin e Shkalles se Pare duke kerkuar zbutje te saj, kerkese qe u pranua nga Apeli me argumentin se "shtetasi nën hetim, nuk është i dënuar më parë dhe nuk ka rekorde kriminale, si edhe nuk paraqet shkallë të konsiderueshme të rrezikshmërisë shoqërore. Ai nuk paraqet rrezik për shoqërinë (në kuptimin serioz apo rilevant) dhe nuk ka dyshim të arsyeshëm se mund të vendos në rrezik apo të dëmtojë marrjen e provave që do të shërbejnë në fazën e hetimeve paraprake.
1932 Laugjent Nuredini 09/10/2021 Droga
1931 Punonjes i Bashkise Diber Fitim Farruku 28/09/2021 Korrupsioni Hetimet jane ndjekur nga SPAK me vezhgime dhe pergjime, ndersa ne momentin e dhenies se parave eshte nderhyre per arrestimin e tyre. Sipas Prokurorise se Posacme, Halit Shehu ka biseduar ne telefon me shtetasin Fitim Farruku, me detyre punonjes i Keshillit te Qarkut Diber. Gjate bisedes rezulton se Haliti ben perpjekje te punesohet si mesues, por e ka te veshtire. Per kete kerkon ndihmen e Fitimit, i cili i ka thene qe te marre dokumentat konkretisht diplomen dhe nje Curriculum Vitae dhe te nesermen pra ne daten 28 Shtator 2021, te takohen se bashku. Me pas Haliti komunikon me bashkeshorten e tij, dhe nga biseda rezulton se bashkeshortja i kerkon te takoje Fitimin, pasi ky i fundit ka miqesi me drejtoret qe kane ne dore punesimin e tij. Bashkeshortja e udhezon Halitin qe ti jape leket qe ka me vete. Per kete ajo e pyet nese i ka me vete, dhe Haliti i thote qe ka 80.000 (tetedhjete mije) leke (ne bisede flitet per 800.000 (teteqind mije) leke. Bashkeshortja i thote qe tja kishte dhene ate shume parashe Fitimit. Nga pergjimi i bisedave telefonike dhe vezhgimi ambiental, ka rezultuar se dy shtetasit Halit Shehu dhe Fitim Farruku, jane takuar ne ambientet e nje lokali ne Qytetin e Dibres, dhe Haliti i ka dorezuar nje zarf Fitimit, zarf ne te cilin dyshohej se ndodhej shuma e parave te premtuara me pare. Disa minuta me pas ata jane ndare nga njeri tjetri, dhe Fitimi eshte larguar se bashku me zarfin qe i ka dhene Haliti. Pas disa minutash Fitimi ka telefonuar nje shtetas tjeter, oficeret e policise gjyqesore kane mbajtur ne vezhgim takimin midis Fitimit dhe personit tjeter, dhe pasi keta jane ndare oficeret e policise gjyqesore, kane bere bllokimin e tyre. Nga kontrolli personal bere shtetasit Fitim Farruku, ka rezultuar se ai kishte ne xhepin e tij nje zarf te bardhe ne te cilen ndodheshin 100.000 (njeqind mije) leke.
1930 Halit Shehu 28/09/2021 Korrupsioni Hetimet jane ndjekur nga SPAK me vezhgime dhe pergjime, ndersa ne momentin e dhenies se parave eshte nderhyre per arrestimin e tyre. Sipas Prokurorise se Posacme, Halit Shehu ka biseduar ne telefon me shtetasin Fitim Farruku, me detyre punonjes i Keshillit te Qarkut Diber. Gjate bisedes rezulton se Haliti ben perpjekje te punesohet si mesues, por e ka te veshtire. Per kete kerkon ndihmen e Fitimit, i cili i ka thene qe te marre dokumentat konkretisht diplomen dhe nje Curriculum Vitae dhe te nesermen pra ne daten 28 Shtator 2021, te takohen se bashku. Me pas Haliti komunikon me bashkeshorten e tij, dhe nga biseda rezulton se bashkeshortja i kerkon te takoje Fitimin, pasi ky i fundit ka miqesi me drejtoret qe kane ne dore punesimin e tij. Bashkeshortja e udhezon Halitin qe ti jape leket qe ka me vete. Per kete ajo e pyet nese i ka me vete, dhe Haliti i thote qe ka 80.000 (tetedhjete mije) leke (ne bisede flitet per 800.000 (teteqind mije) leke. Bashkeshortja i thote qe tja kishte dhene ate shume parashe Fitimit. Nga pergjimi i bisedave telefonike dhe vezhgimi ambiental, ka rezultuar se dy shtetasit Halit Shehu dhe Fitim Farruku, jane takuar ne ambientet e nje lokali ne Qytetin e Dibres, dhe Haliti i ka dorezuar nje zarf Fitimit, zarf ne te cilin dyshohej se ndodhej shuma e parave te premtuara me pare. Disa minuta me pas ata jane ndare nga njeri tjetri, dhe Fitimi eshte larguar se bashku me zarfin qe i ka dhene Haliti. Pas disa minutash Fitimi ka telefonuar nje shtetas tjeter, oficeret e policise gjyqesore kane mbajtur ne vezhgim takimin midis Fitimit dhe personit tjeter, dhe pasi keta jane ndare oficeret e policise gjyqesore, kane bere bllokimin e tyre. Nga kontrolli personal bere shtetasit Fitim Farruku, ka rezultuar se ai kishte ne xhepin e tij nje zarf te bardhe ne te cilen ndodheshin 100.000 (njeqind mije) leke.
1929 Xhejson Mulgeci 30/09/2021 Droga
1928 Klisman Nika 30/09/2021 Droga
1910 Indrit Hasi 18/09/2021 Droga
1840 Femi Neziu 11/09/2021 Droga
1755 Fatlind Morava 14/08/2021 Droga
1754 Erdi Iliari 14/08/2021 Droga
1750 Denis Vogli 27/09/2021 Droga
1749 Ardit Begeja 27/09/2021 Droga
1748 Dardan Jaku 24/09/2021 Droga
1747 Nazmi Gjoka 24/09/2021 Droga
1745 Namir Gjikola 23/09/2021 Droga
1744 Hasan Gjoka 23/09/2021 Droga
1743 Almarin Bufazi 22/09/2021 Droga Shtetasi Almarin Bufazi ka deklaruar para hetuesve qe eshte prej vitesh perdorues i lendes narkotike dhe sasine e heroines te gjetur e ka pasur per perdorim vetjak. Gjykata nxori ne masen e sigurise "Detyrim paraqitje" te riun duke vleresuar rrezikshmerine e tij.
1742 Elton Kukeli 22/09/2021 Droga
1741 Kryeplak Abaz Gjediku 19/09/2021 Korrupsioni Abaz Gjediku akuzohet nga Prokuroria se nuk ka kryer kontrolle territori dhe nuk ka kknstatuar bimet, te cilat ishin kultivuar ne nje banese private.
1739 Klajdi Malecka 20/09/2021 Droga
1738 Ervis Domi 20/09/2021 Droga
1737 Ferid Dedej 19/09/2021 Droga Gjykata e Shkalles se Pare e la Ferid Dedejn ne masen e sigurisd "Arrest burg" per shkak se konsiderohet si personi qe ka organizuar kultivimin e disa bimeve kanabis prane baneses dhe se deri me tani ka prova qe e lidhin ate me vepren penale.
1736 Dritan Kocollari 18/09/2021 Droga
1735 Indrit Lloci 18/09/2021 Droga
1734 Marvin Lasku 17/09/2021 Droga
1733 Bledar Shehi 15/07/2021 Korrupsioni Ne kallzim efektivi tregon se drejtuesi i ka futur ne xhep nje prerje prej 1 mije lekesh te reja duke i thene : Merre kete kafen , bjeri letrat te iki e rregullojme. Ne kete moment dy efektivet e policise kane kryer kapjen ne flagrance per vepren penale te korrupsionit aktiv te personave qe ushtrojhne funksione publike. pas tesdtit te dyte drejtuesi i mjetit rezultoi me masen 0.16 mg/l. Shkresat mbi te cilat provohen rrethanat: informacion i referimit te vepres penale, procesverbal i kallzimit, procesverbal i deklarimit te dy shtetasve E.K, l.A, procesverbal i pyetjes se personit nen hetim, raport sherbimi ne flagrance
1732 Endrit Kotorri 05/04/2021 Droga Ne daten 30.6.2021 ne oren 02:10 "Ferit Xhajko", nga sherbimet e policise eshte konstuar ne levizje mjeti i markes "Skoda" ngjyre gri, me dy persona brenda. Eshte konstatuar se ne automjet ndodheshin shtetasit Endrit Kotorri dhe pasagjer shtetasi S. G. Nga ana e policise eshte njohur shtetasi Endrit Kotorri, pasi nga gjykata e rrethit gjyqesor Tirane i eshte caktuar masa e sigurimit personal" Arrest shtepie". Te dy personat jane shoqeruar ne komisariat.Eshte pyetur ne cilesine e personit nen hetim shtetasi Endrit Kotorri i cili ka deklaruar se: 3 jave me pare eshte bere baba i nje djali. Ne daten 29.6.2021 rreth ores 01:00 se bashku me bashkeshorten e tij kane cuar djalin per vizite urgjence pasi kishte probleme shendetesore . Ne date 30.6.2021 ka shkuar serisht per ti bere nje vizite tjeter. Pasi ka bere viziten dhe ka marre mjekim se bashku me bashkeshorten dhe femijen jane kthyer ne shtepi. Rreth ores 01:45 ka dale nga shtepia dhe ka shkuar ne nje farmaci tek rruga "e Dibres" per te marre ilacet e djalit. Rruges kur po shkonte tek farmacia, ka pare shokun e tij S.G. dhe i ka kerkuar te shkoje me te, tek farmacia sepse kishte nevoje per nje person per shkak se ishte i shqetesuar per shendetin e djalit te tij. Rruges duke u kthyer per ne shtepi jane ndaluar nga policia dhe pas kontrollit jane shoqeruar ne polici.Kotorri ka deklaruar se nuk e ka shkelur asnjehere vendimin e gjykates. Vetem ne rastet kur bashkeshortja ka qene shtatzane dhe per te kryer vizitat e djalit ka dale nga shtepia dhe eshte pajisur me autorizim nga prokuroria. Procedimi penal "Prodhim dhe shitje narkotikesh" eshte bashkuar me procedimin " largim i te burgosurit nga vendi i qendrimit" .
1731 Sandokan Lleshi 16/09/2021 Droga
1730 Leonard Kasa 16/09/2021 Droga
1726 Florian Meti (Martaneshi) 14/09/2021 Droga
1725 Ervis Bardhi 08/04/2021 Krim i organizuar Ervis Bardhi pasi u ndalua dhe u pyet nga Policia ne vitin 2019 per shkak te shenjes se gishtit qe u gjet ne targen e makines se perdorur nga autoret e vrasjes se 2-fishte zgjodhi te bashkepunoje me drejtesine, duke treguar detaje dhe emra te personave te implikuar. Sipas prokurorise te dhenat e dhena nga Ervis Bardhi perputhen me hetimet e tjera te kryera.
1724 Etjen Cani 08/04/2021 Krim i organizuar
1723 Klajdi Dokoli 08/04/2021 Krim i organizuar
1722 Olsi (Jorgo) Leka (Leku) 08/04/2021 Krim i organizuar
1721 Florenc Capja 08/04/2021 Krim i organizuar Florenc Capja nuk eshte arrestuar dot pavaresisht mases se sigurise te leshuar nga Gjykata, pasi eshte larguar ne drejtim te Dubait, nga ku ka leshuar edhe prokure per avokatin ne menyre qe te perfaqesohet ne Gjykate.
1720 Ardian Capja(Copja) 08/04/2021 Krim i organizuar
1719 Luftar Reci 02/12/2020 Krim i organizuar Luftar Reci eshte bere bashkepunetor i drejtesise dhe ka treguar per dy vrasjet e 2005, duke implikuar veten dhe 5 persona te tjere, me emer ne boten e krimit dhe perfaqesues te grupeve te ndryshme kriminale.
1718 Viktor Ymeri 02/12/2020 Krim i organizuar
1717 Plarent Dervishaj 02/12/2020 Krim i organizuar
1716 Indrit Taullai 02/12/2020 Krim i organizuar
1715 Emiliano Shullazi 02/12/2020 Krim i organizuar Në dëshminë e tij Reçi tregoi se si Lul Berisha i kërkoi , në shkurt të 2005-ës, që të gjejë kallëpe tritoli për vrasjen e Vajdin Lamajt, në ashensor në banesën e tij. Bombën siç tregon ai e ka përgatitur bashkë me Indrit Taullain, i cili i ka thënë se bomba duhej për të shpërthyer një makinë. "Kam pasur lidhje shoqërore ne Lul Berishën, Indrit Taulla, Lenti (Plarent Dervishi). Berishën e kam njohur në 1994, ndërsa Plarent Dervishin dhe Indrit Taullain i kam njohur vonë sepse ishte njohje dhe miqësi e ngushtë e Lulzim Berishës. Kujtoj se ka qenë muaji shkurti vitit 2005, besoj nga mesi i muajit, më ka telefonuar nga numri i tij celular te numri im celular shtetasi Lulzim Berisha.mLuli më tha më gjej mua nga ato të "nëntat" (që ishin kallëpe tritoli) ku bëhej fjalë për një atentat të përgatitur nga unë për hasmit e mi në Dibër, atentat i parealizuar nga unë për arsye se hasmi im mbante me vete fëmijët e tij dhe unë nuk lejova shpërthimin sepse nuk doja të vrsija fëmijët. Luli ishte në dijeni të kësaj ngjarje se më kishte treguar vetë dhe kishte mësuar nga unë se J... më kishte përgatitu minat për ngjarjen e Dibrës dhe për këtë arsye më kërkoi një minë për veten e tij. Për të përgatitur minat me telekomandë më ka ndihmuar nipi im që quhet.,.. i cili është vrarë në vitin 2002. Bombën me telekomandë që përgatitem ia dorëzuam Emiljano Shullazit ", ka thene ai. Pas dorëzimit të bombës ndaj Emiljano Shullazit, Reçi shprehet se është informuar nga mediet për vrasjen e Vajdin Lame me shpërthim.
1714 Lulzim Berisha 02/12/2020 Krim i organizuar Ka qene deshmia e nje bashkepunetori te drejtesise qe ka cuar ne zbardhjen e dy ngjarjeve te vitit 2005. Luftar Reci tregoi per SPAK detaje per te dy atentatet qe u sinnkronizuan me prova dhe detaje te tjera te mbledhura gjjate viteve. Ne lidhje me vrasjen e Klodian Saliut, bashkepunetori ka treguar se Berisha i ka kerkuar te vriste Saliun, ne kembin ai do vriste hasmit e tij. "Në fillim të shkurtit kam takuar në Tiranë Lul Berishën. Takimi u realizua ne vendin e quajtur stacioni i trenit ne Tiranë, vend ku unë kisha nje kazino timen. Gjatë takimit Luli më ofroi një marrëveshje sipas së cilës unë duhej të vrisja shtetasin Klodian Saliu dhe ai në këmbim do të vriste hasmin tim.. Ata më thanë se Klodian Saliu e kishte kundershtuar dhe kishin frike se mos i vriste." Gjykata e Posacme ka leshuar urdher-arresti per Lulzim Berishen, i cili gjate zhvillimit te operacionit nuk u gjet nga Policia dhe ndodhet ne kerkim.
1705 Bardhyl Muçollari 12/09/2021 Korrupsioni
1704 Evis Dalanaj 12/09/2021 Droga
1703 Miranda Kuka 12/09/2021 Droga Miranda Kuka deklaroi para gjykates se nuk kishte asnje dijeni dhe as kishte informacion se cfare ndodhte ne objektin qe ajo administron
1702 Klodian Brahimetaj 12/09/2021 Droga
1701 Femi Qendro 11/09/2021 Droga
1700 Sibjan Dani 11/09/2021 Droga
1699 Eljo Elezi 09/10/2021 Korrupsioni
1698 Kreu i IKMT Lutfi Miftari 10/09/2021 Korrupsioni
1697 Akil Berisha 10/09/2021 Droga
1693 Xhemal Hidri 08/09/2021 Droga
1692 Gert Gjoshi 08/09/2021 Droga Gert Gjoshi eshte punesuar nga Cullhaj per kultivimin e kanabisit bashke me vellain e tij.
1691 Kadri Gjoshi 08/09/2021 Droga Nga hetimet, ka rezultuar se shtetasi Kadri Gjoshi eshte implikuar nga Cullhaj ne kultivimin e kanabisit bashke me vellain e tij. avokatet e tyr kerkuan mase me te bute mbasi i dyshuari deklaroi : nuk kam asnje lidhje me parcelen dhe mbaj pergjegjesi ligjore per kete qe them
1690 Alfred Muca 08/09/2021 Droga Alfred Muca bashke me vellain jane punesuar te parcelat me kanabis dhe kujdeseshin per rritjen e tyre. prokurorja Arta Marku deklaroi se per te gjithe te dyshuarit duhet mbajtur ne fuqi vendimi i gjykates se shkalles se pare
1689 Erdit Muca 08/09/2021 Droga Muca akuzohet edhe per "Armembajtje pa leje" pasi gjate kontrollit i eshte gjetur nje arme zjarri. Erdit Muca, bashke me vellain ishin te punesuar te parcela me kanabis, ndersa kane rezultuar ne pergjime. Per Eljon Mucen u caktua masa e arrestit ne shtepidhe lirimi i tij i menjehershem si dhe qendrimi nen mase arresti ne fshatin ure. Per te arrestuarin tjeter Erdi Mucen Gjykata vleresoi me kerkese te prokurorise masen e arrestit me burg, mbasi prokurori konsideroi vleftesimin si te ligjshem te ndalimit dhe caktimin e mases arrest me burg
1688 Kryeplak Dashamir Hasanaj 08/09/2021 Droga Kryeplaku Dashamir Hasanaj akuzohet edhe per "Armembajtje pa leje". Hasanaj eshte implikuar nga pergjimet e kryera nga Prokuroria e Tiranes, ndersa ne dy raste ka rezultuar se ka shoqeruar Lulzim Cullhajn ne takime me dy vellezerit Muca, ku eshte interesuar edhe per bimen natkotike.
1687 Lulzim Cullhaj 08/09/2021 Droga Sipas hetimeve, Lulzim çullhaj eshte shtetasi qe ka kultivuar disa bime me lende narkotike ne fshatin Kryezi. Ku kishte punesuar shtetasit Alfred Muca dhe Erdit MucA, qe te kujdeseshin per bimen narkotike. Ne total jane gjetur 106 bime te kultivuara. Kam nje biznes inertesh dhe kam 10 persona ne pune , jam i semure dhe i kerkoj gjykates qe tme jape nje mase denimi me te bute - deklaroi Lulzim Cullhaj
1686 Haxhi Mykaj 07/09/2021 Droga
1685 Marsel Gjinaj 05/09/2021 Droga
1684 Kryeplaku i fshatit Arben Gordi 03/09/2021 Korrupsioni Kryeplaku Arben Gordi ka deklaruar para oficereve te Policise se prej dy vitesh ushtron kete detyre, ndersa ka ushtruar kontroll ne zone bashke me inspektorin e Policise dhe punonjesin e sherbimeve pyjore, por nuk e kane konstatuar kete siperfaqe.
1683 Amar Veseli 09/09/2021 Droga
1682 Albert Duka 04/09/2021 Droga Prokurori kerkoi lenien ne fuqi te shkalles se pare, por gjykata e ndryshoi dhe urdheroi qendrimin ne shtepi te 43 vjecarit. Albert Duka pretendoi se ka bashkeshorten ne gjendje te rende shendetesore, se ai ka probleme me shikimin dhe mjeku e ka keshilluar qe te beje nje operacion qe te mos humbase shikimin. Personat nen hetim jane ne gjendje te rende ekonomike- deklaroi avokatja Melina Gjeta. Ata nuk kane patur dijeni se bima per te cilen po kujdeseshin ishte bime narkotike shtoi me tej mbrojtja
1681 Jashar Duka 04/09/2021 Droga Prokurori kerkoi lenien ne fuqi te shkalles se pare, por gjykata e ndryshoi dhe urdheroi qendrimin ne shtepi te 43 vjecarit. Albert Duka pretendoi se ka bashkeshorten ne gjendje te rende shendetesore, se ai ka probleme me shikimin dhe mjeku e ka keshilluar qe te beje nje operacion qe te mos humbase shikimin. Personat nen hetim jane ne gjendje te rende ekonomike- deklaroi avokatja Melina Gjeta. Ata nuk kane patur dijeni se bima per te cilen po kujdeseshin ishte bime narkotike shtoi me tej mbrojtja. dy te dyshuarit Jashar DUka dhe Albert Duka u urdheruar nga gjykata e apelit qe te qendrojne ne fshatin e tyre ne Skrep nen arrest shtepiak
1680 Erdon Dushaj 02/09/2021 Droga Erdon Dushaj ka deklaruar se eshte perdorues i lendes narkotike dhe sasine e gjetur e ka per perdorim vetjak. Prokuroria kerkoi masen e sigurise "Detyrim paraqitje" per shkak te sasise se vogel dhe rrezikshmerise se vogel te te ndaluarit.
1679 Kryetari i Bashkise Tirane Erion Veliaj 09/06/2021 Korrupsioni
1678 Qytetar Amarildo Haruni 16/07/2021 Korrupsioni Gjykata e Apelit ne daten 4 gusht 2021 shpalli ndryshimin e vendimit date 19 korrik dhe e konsideroi arrestimin ne flagrance si te paligjshem, duke pranuar argumentin e avokatit te tij i cili pretendoi se me ndryshimet e reja qe kane hyre ne fuqi e fillim te qershorit kan dekriminalizuar nenin 244, duke percaktuar se format e korrupsionit me dhenien e nje vlere monetare deri ne 50 mije leke denohet me gjashtë muaj deri në një vit, nese kjo vlere eshte mbi 50 mije leke, atehere denimi shkon deri ne 3 vite burg, ndersa parashikimet ligjore kerkojne qe masa e sigurise "Arrest ne burg" caktohet per vepra penale qe denimet jane 5 ose mbi 5 vite.
1677 Qytetar Astrit Sadikaj 16/07/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1676 Mario Dyli 03/09/2021 Droga
1675 Hysen Mezini 03/09/2021 Droga Hysen Mezini ka deklaruar perballe hetuesve se ai nuk ka dijeni per lenden narkotike, ndersa ka shtuar se bashkeshortja disa kohe me pare i ka kerkuar te shtronte nje tub per ujitje, por nuk e dinte pse. Nga pergjimi ambiental i kryer nga Policia, ka rezultuar se kjo eshge nje alibi e krijuar nga famjlja Mezini qe burrat e familjes te mos akuzoheshin. PER MEZININ u urdherua qe nga shkalla epare lirmi i tij i menjehershem dhe te mos largohet nga banesa e tij ne Gjeq Koder, njesia Preze
1674 Elton Mezini 03/09/2021 Droga Elton Mezini ka deklaruar se nuk ka dijeni per lenden narkotike te gjetur te parcela, duke shtuar se punon 3 turne ne nje kompani private dhe per shkak te orareve te zgjatura nuk ka kohe te dale ne tokat e familjes. Per Eltom Mezin u vends arrest me burg, teksa ai kerkoi ne apelnje mase me te lehte , kerkese e dorezuar nga avokatja. Sipas Mezinit ai eshte i vetmi i punesuar dhe sjell te ardhura per familjen
1673 Toni Shquti 03/09/2021 Droga
1672 Prokuror Sotir Kllapi 02/09/2021 Korrupsioni Aleanca per Mbrojtjen e Teatrit pretendon ne kallezim se, prokurori Sotir Kllapi ka mosfilluar hetimet per prokuroren tjeter te SPAK Manjola Kajana per solidaritet mes kolegesh dhe nuk ka kryer asnje hetim per kete kallezimin dhe pretendimet e tyre. Sipas AMT Kllapi nuk ka argumentuar vendimin e mosfillimit, por ka marre copy paste dispozita ligjore.
1671 Elton Pinari 02/09/2021 Droga Perballe grupit hetimor, 25 vjecari ka deklaruar se lenden narkotike e kishte te tijen dhe se prej 15 vitesh eshte konsumues. Sipas deshmise ai tregon se pi 4-5 qese me dite dhe lenden e gjetur e ka per dy dite.
1670 Donald Senka 01/09/2021 Droga
1669 E. Gj, 01/09/2021 Droga
1668 Ervis Pellumbi 01/09/2021 Droga Ervis Pellumbi, ka deklaruar para hetuesve se lenden natkotike e kishte per perdorim, pasi prej 8 vitesh eshte konsumues i saj. Nderkohe, ka shtuar se dozat i ka blere ne zonen e ish Parkut, te nje djale qe nuk i dinte emrin Prokuroria me arsyetimin se fakti qe lenda ishte e ndare ne 4 doza, krijon dyshimi se do shperndahej, kerkoi masen "Arrest ne burg"
1667 Qytetar Amarildo Halili 30/08/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1666 Erdi Muca 29/08/2021 Droga
1665 Eljon Muca 29/08/2021 Droga Per Eljon Mucen u caktua masa e arrestit ne shtepidhe lirimi i tij i menjehershem si dhe qendrimi nen mase arresti ne fshatin ure. Per te arrestuarin tjeter Erdi Mucen Gjykata vleresoi me kerkese te prokurorise masen e arrestit me burg, mbasi prokurori konsideroi vleftesimin si te ligjshem te ndalimit dhe caktimin e mases arrest me burg
1664 Klisman Nika 28/08/2021 Droga
1663 Eridon Balliu 14/08/2021 Droga Eridon Balliu, deklaron se lenden narkotike e ka blere per ta pedorur bashke me vellain e tij, nderkohe per thiken shpjegon se e ka blere per piknik ne zonen e nentkatesheve. Prokuroria kerkoi per te masen e sigurise "Arrest ne burg" me afat 20 dite.
1662 Valmir Luto 27/08/2021 Droga Valmir Luto deklaroi se është përdorues i lëndës narkotike kokainë, sasinë që i është gjetur e kishte për përdorim personal dhe momenti i fundit kur e ka konsumuar ka qenë para rreth tre ditësh. Sipas prokurorise, nga kqyrja e pjesshme e permbajtjes së telefonit që kishte në disponin i arrestuari, dyshohet se ai e ka konsumuar veprën penale në fjale në formën e shitjes së lëndës narkotike, çka tregon rrezikshmëri më të lartë. Ne kemi pretendime per masen e sigurimit- deshmoi i dyshuari permes avokatit te tij Erjon Kullolli qe kerkoi zbutje te mases se sigurise . I mborjturi prej meje eshte perdorues i lendes narkotike dhe sasia e gjetur ka qene per perdorim vetjak . Nuk ka rrezik ikjeje. " drogen e kam patur me vete - tha Luto- e kam blere per ta konsumuar me shoket e pij me cigare. E fsheha kur erdhi policia shtoi i dyshuari per te cilin u la ne fuqi vendimi i shkalles se pare. Prokurori kerkoi te njejten mase si ne shkallen e pare dhe miratimin e ketij vendimi
1661 Punonjes Policie Levzat Veselaj 25/08/2021 Korrupsioni Shtetasi Levzat Veselaj ka apeluar ne gjykaten e apelit masen e sigurise "arrest me burg".
1660 Qytetar Pellumb Hasmuca 23/08/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1658 Hortenca Bicaku 24/08/2021 Droga
1657 Mario Zani 24/08/2021 Droga
1656 Qytetar Bledian Dibra 17/08/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1655 Hamdi Sulaj 21/08/2021 Droga Referuar dosjes gjatë marrjes në pyetje 25 vjecari Hamdi Sulaj ka pranuar se ka qenë ai që ka mbjellë bimët narkotike. Gjithashtu ai pohoi se cdo mëngjes, përpara se të shkonte në punë, shkonte për të ujitur dhe kryer shërbime të tjera të nevojshme për mirërritjen e kësaj bime. Po ky shtetas pohoi se sera ndodhet vetëm 50 metra larg nga vendbanimi i tyre, rrethanë që sjell në vëmëndje pamundësinë për mos të ditur me ndërgjegje cfarë ndodhte në afërsi të banesës së tyre. Shtetasi Fatmir Sulaj, i cilësuar si bashkëpunëtor ne këtë aktivitet te paligjshem nga prokuroria, tha se vuan nga sëmundje te shendetit mendor dhe nuk është në gjendje të kuptoj rrethanat e faktit. Gjatë seances gjyqësore por nuk u provua dot ky fakt, dhe nuk u depozitua asnjë akt provues në mënyrë të vërtetohej pretendimi i tij mbi sëmundjen , të tillë që do e bënte këtë shtetas të papërgjegjshëm para ligjit. ne apel i dyshuari tha se eshte me kartele mjekesore dhe nuk eshte ne gjendje te evize dhe jo te mbjelle lende narkotike
1654 Fatmir Sulaj 21/08/2021 Droga Referuar dosjes gjatë marrjes në pyetje 25 vjecari Hamdi Sulaj ka pranuar se ka qenë ai që ka mbjellë bimët narkotike. Gjithashtu ai pohoi se cdo mëngjes, përpara se të shkonte në punë, shkonte për të ujitur dhe kryer shërbime të tjera të nevojshme për mirërritjen e kësaj bime. Po ky shtetas pohoi se sera ndodhet vetëm 50 metra larg nga vendbanimi i tyre, rrethanë që sjell në vëmëndje pamundësinë për mos të ditur me ndërgjegje cfarë ndodhte në afërsi të banesës së tyre. Shtetasi Fatmir Sulaj, i cilësuar si bashkëpunëtor ne këtë aktivitet te paligjshem nga prokuroria, tha se vuan nga sëmundje te shendetit mendor dhe nuk është në gjendje të kuptoj rrethanat e faktit. Gjatë seances gjyqësore por nuk u provua dot ky fakt, dhe nuk u depozitua asnjë akt provues në mënyrë të vërtetohej pretendimi i tij mbi sëmundjen , të tillë që do e bënte këtë shtetas të papërgjegjshëm para ligjit. Per Fatmir Sulaj ndryshoi masa e sigurise ne arrest ne shtepi , nderkohe lidhur me personin tjeter nen hetim u vendos masa e arrestit me burg
1652 Gevi Spahia 20/08/2021 Droga Gevi Spahiu u prangos se bashku me nje ish oficer te Reneas dhe kerkoi zbutje te mases qe nuk u pranua nga gjyqtarja Valdete Hoxha. i dyshuari kembenguli se nuk ka asnje prove , mbasi sipas tij Spahiu eshte perdorues droge dhe sasia e gjetur ne trup ishte se bashku me ambalazhin 0.6 grame . Nuk jam shites droge kembenguli i riu . ai paraqitit si argument gjendjen shendetesore per tu liruar dhe bashkejetesen , dhe se parte qe ju gjten i kishte fituar ne piken e servisit dhe po i kursente per lindjen e femijes . Ju lutem me jepni mundesine te kthehem ne shtepi tek femija dhe nena ime- tha Spahia , duke kerkuar arrest shtepiak , nje kerkese qe u rrezua nga apeli
1651 Qytetar Anesti Malaj 09/07/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1650 Jurgen Luli 20/08/2021 Droga Prokuroria kerkoi masen e arrestit qe vendosi gjykata e Tiranes date 24 gusht 2021 dhe gjykata e miratoi
1649 Efektiv i Reneas Real Luli 20/08/2021 Droga Oficeri i Reneas Rael Luli, dyshohet se ndihmoi ne shitjen e droges se bashku me kusheririn e tij Jurgen Luli, i cili u gjet ne nje banese me qera ku u bllokua gjysem kilograme kokaine. Dy te tjeret me ta Gertjan Harapi dhe E. Sala u lane te lire . dyshohet se oficeri i Reneas i shiti droge nje agjenti te infiltruar te SHCBA, kurse dyshimet per te adresohen se ben pjese ne shperndarjen e droges ne zonen e Parkut te Autobseve, Yzberisht, qyteti i Nxenesve
1648 Edison Allmuca 20/08/2021 Droga Shtetasi Edison Allmuca ka kerkuar ne gjykate te Apelit zevendesim mase .
1647 Ardit Disha 19/08/2021 Droga
1646 Asllan Thartori 19/08/2021 Droga
1643 Erd Iliazi 14/08/2021 Droga Erd Iliazi, ka deklaruar para hetuesve qe prej 10 vitesh eshte perdorues i lendes narkotike te kanabisit dhe se sasine e gjetur e kishte pikerisht per perdorim. Me tej, 27 vjecari ka treguar se kanabisin e kishte blere ne zonen e Laprakes.
1642 David Jolla 14/08/2021 Droga
1641 Selim Cekaj 01/04/2021 Droga Prokuroria e Durresit ka shpallur moskopetence , duke derguar aktet ne Spak, per grup te struktuar kriminal . Ne daten 15.10.2021 , Gjykata e Posacme kunder Krimit dhe Korrupsionit ka vendosur te ndryshoje masen e sigurise "arrest me burg" ne "arrest shtepie" per Selim Cekaj , i cili kishte kerkuar lirine per shkak te problemeve shendetesore .
1640 Kristian Koci 13/08/2021 Droga
1639 Bledar Mansaku 11/08/2021 Korrupsioni Bledar Mansaku ka deklaruar se nuk ka pergjegjesi per situaten, megjithese distancon veten nuk ka nje pergjigje se cfare ka qene duke bere ne ate moment. Nderkohe, gjate seances per vleresimin e mases se sigurise, avokati ka pretenduar se kemi te bejme me nje hapsire prej 5 mije metra katror dhe ka vetem nje roje.
1637 Qytetar Xhemal Nderjaku 11/08/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1636 Kryeplak Azem Dedej 12/08/2021 Droga Kryeplaku i fshatit Azem Dedej ka deklaruar se ai nuk ka pas dijeni per lenden narkotike, nuk e ka konstatuar ate edhe pse ka bere kontrolle. Nderkoje ka shtuar se pertej detyres, ai punon edhe si roje dhe nuk ka pasur kohen e duhur.ne parcele ishin te mbjelle 45 rrenje kanabis sativa , dhe ne lidhje me kete ngjarje Rexhep HALILI tregoi se i kishte mbjele vete , mbasi farat i bleu me Tirane dhe kujdesej pa e ditur njeritjeter
1635 Rexhep Halili 12/08/2021 Droga Rexhep Halili para hetuesve ka deklaruar se i ka mbjell vete bimet dhe kujdeset per to. vec tij per shperdorim detyre dyshohet edhe kryeplaku i Qafe Molles Azem Dedej , i cili ikundershtoi dyshimet e prokurorise gjate gjykimit. HAlili sipas avokates duhet te lirohet nga burgu mbasi nuk ka kush kujdeset per familjen e tij, ndersa ka gruan shtatzane
1633 Prokurore e Spak Manjola Kajana 11/08/2021 Korrupsioni Aleanca pretendon ne kallezim se prokurorja nuk ka kryer asnje nhetim te thelluar per kallezimin e bere, si dhe pjesa me e madhe e vendimit te mosfillimit ka copy paste dispozita ligjore, por jo argumente se pse kallezimi duhet te mos hetohet.
1632 Liridon Bicuku 11/08/2021 Droga
1631 Martin(Geri) Mema( Cano) 11/08/2021 Droga Operacioni ndodhi ne rrugen Siri Kodra , pas informacioneve se i riu shiste lende narkotike. Mbasi i riu ka dale nga automjei ndaj tij eshte ushtruar kontroill fizik ku dhe eshte konstatuar se brenda gojes mbante nje qese transparene , te mbyllur me djegie e cila kishte pluhur te bardhe sikokaine. ne banese u gjeten kavanoze me kanabis sativa , pluhur i bardhe kokaine qe rezuktoi me peshe 0.8 grame dhe hashashi 2.4 grame. Gjykata vlereson se egziston rreziku i ikjes dhe i vertetesise se provave per nje hetim te plote. i riu deklaron se lenda eshte e tij mbasi eshte perdorues de e ka per perdorim vetjak
1629 Qytetar Heros Shakaj 09/08/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1628 Qytetar Zabit Ferati 09/08/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1627 Arkledjan Xhameta 09/08/2021 Droga
1535 Denis Kuka 06/08/2021 Droga
1534 Anteo Guci 06/08/2021 Droga
1533 Qytetar Fatmir Beluli 04/08/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1531 Kryeminister i Shqiperise Edi Rama 02/08/2021 Korrupsioni Kallezimi i Aleances per Teatrin u dorezua ne SPAK pas nxjerrjes se nje VKM-je te dyte per kalimin e prones ku ishte teatri Bashkise. Sipas AMT-se, kjo VKM nuk kishte date. Ne kallezim thuhet se nxjerrja e nje VKM te dyte per kalimin e truallit te teatrit, pa e permendur ne te Teatrin Kombetar, eshte ne shkelje te vendimit te Gjykates Kushtetuese qe rrezoi institucionet per shembejen. AMT pretendon se ky vendim duhet te ekzekutohet nga institucionet.
1530 Qytetar Saimir Lloshi 02/08/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1529 Qytetar Anastas Shkundi 02/08/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat. Ne vendimin e gjykates se shkalles se pare deklarohet " Pikerisht gjate kryerjes se detyres se tij me qëllimin e menaxhimit te trafikut urban, si edhe respektimin e rregullave te qarkullimit rrugor nga ana e drejtuesve te automjeteve, efektivi i policise ka konstatuar nje automjet me targa A...., drejtuesit i te cilit drejtonte mjetin e mësipërm duke perdorur telefonin celular. Per arsyen e mësipërme, drejtuesit te mjetit i eshte dhene shenja per te ndaluar dhe pasi ai ka ndaluar dhe eshte identifikuar si shtetasi Anastas Shundi, punonjësi i policisë ne detyre e sipër si edhe me uniforme policie gjithashtu, pasi i eshte prezantuar drejtuesit te mjetit i ka vene atij ne duke shkeljen e konstatuar dhe te përshkruar si me sipër, duke i kërkuar ne te njejten kohe dhe dokumentacionin e mjetit. Pikerisht ne nje moment te tille, shtetasi Anastas Shundi pasi ka nxjerre dokumentat e automjetit ai i ka drejtuar punonjësit te policise lejen e qarkullimit te automjetit, duke futur brenda saj nje kartmonedhe te prerjes 1000 (njemije) leke me nr. serie GB2522355. Ne këto kushte eshte kryer arrestimi i shtetasit Anastas Shundi (i pandehuri) ne kushtet e flagrances si edhe sekuestrimi i kartëmonedhës se sipërcituar. Nga ana e tij, i pandehuri Anastas Shundi, rreth faktit te mësipërm ai duke pranuar fajësinë e tij, shprehet i penduar rreth saj." Gjykata e Shkalles se Pare e ka denuar shtetasin Anastas Shkundin me 6 muaj burgim , duke e zevendesuar ne pune ne sherbim publik,
1528 Qytetar Artin Rika 02/08/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1527 Qytetar Besnik Kapja 02/08/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1526 Oltion Dusha 01/08/2021 Droga
1525 Ervis Dibra 30/07/2021 Droga
1522 Leandro Lamani 17/07/2021 Korrupsioni
1521 Ambasador i BE ne Tirane Luigi Soreca 12/07/2021 Korrupsioni
1520 Inspektor i IMT Tirane Adrian çaushaj 17/07/2021 Korrupsioni
1519 Kreu i IMT Tirane Mariglen Qato 17/07/2021 Korrupsioni
1518 Ministre Kulture Elva Margariti 30/07/2021 Korrupsioni Ne kallezimin e Aleances per Teatrin konstatohet se më 28 korrik, përfaqësuesit e Aleancës kërkuan një takim me ministren e Kulturës, por ato nuk u lejuan, duke pasur edhe tensione mes palëve. Aleanca kërkonte që Ministria të nisë procedurat për kthimin e pronësisë së truallit të teatrit nga bashkia te ministria. Përfaqësuesit e Aleancës për Teatrin akuzojnë se nuk janë lejuar që të futen në ambientet e ministrisë së Kulturës për të bërë depozitimin e kërkesës dhe se asnjë punonjës nuk doli që t'i priste.
1516 Kryetari i Bashkise Tirane Erion Veliaj 05/01/2021 Korrupsioni Aleanca per Teatrin konsideron krijimin e shoqerise Tirana DC si te krijuar ne shkelje te ligjit, duke ngritur pretendimet se nuk eshte respektuar rregullorja per mbledhjen e keshillit, nuk jane bere njoftimet dhe eshte krijuar ne fshehtesi. Sipas AMT zyrtaret e Bashkise me krijimin e kesaj kompanie kane shkelur ekonomine e tregut .
1515 Kryeministri i Shqiperise Edi Rama 25/02/2021 Korrupsioni Aleanca per Mbrojtjen e Teatrit ka kallezuar ne SPAK avokatet dhe kreun e shoqates me pretendimin se padia qe ata kane bere ne Gjykaten Administrative eshte padi korruptive dhe e ndikuar nga zyrtaret per te demtuar procesin qe po zhvillohej per Teatrin ne Gjykate Kushtetuese.
1514 Qerim Tresa 30/07/2021 Droga Sipas prokurorise keta shtetas kujdeseshin per bimet narkotike dhe kishin organizur kultivimin e tyre ne zona ku nuk futesh lehte per kontroll ne menyre qe te mos konstatoheshin. Gjykata vleresoi rrezikshmerine dhe perhapjen e vepres penale, por edhe faktin se ne banesen e Qerim Treses u gjet edhe nje arme zjarri , duke pranuar kerkesen e prokurorise per te caktuar masen e sigurise "Arrest ne burg". Tresa ankimoi vendimin per masen e sigurise duke kerkuar "Arrest ne shtepi" ose "Detyrim per tu paraqitur", por kerkesa nnuk u pranua nga Gjykata e Apelit.
1513 Zyber Tusha 30/07/2021 Droga
1512 Mondi Vervali 30/07/2021 Droga Gjykata e Tiranes pranoi kerkesen e Prokurorise per masen e sigurise duke caktuar ate te "Arrestit ne burg per Mondi Vervali duke argumentuar mbi rrezikshmerine e shfaqjes se vepres penale dhe faktit se mbi te rendon dhe akuza e armembajtjes pa leje. Kerkesen per mase me te bute, nuk e pranoi as Gjykata e Apelit.
1511 Erjon Prengaj 28/07/2021 Droga Erjon Prenga nuk pranoi te flas per hetuesit , ndersa dy gjykatat nuk pranuan ndryshimin e mases se sigurise ne nje me te bute, duke argumentuar arrestimin ne flagrance, ne momentin e kryerjes se vepres penale, menyres se organizimit dhe sasise se madhe te kokaines.
1510 Altin Gega 28/07/2021 Droga
1509 Taulant Coku 28/07/2021 Droga Gjykata e Apelit ndryshoi masen e sigurise per shtetasin Taulant Coku duke vleresuar se ai eshte personi i vetem qe punon per te siguruar te ardhura per familjen dhe ka nje femije 4 vjec. Me tej Gjykata caktoi ndaj tij masen e "Detyrimkit per tu paraqitur" me argumentin se nuk mund te cenoje hetimet qe po kryehen. Para hetuesve Coku ka deklaruar se ai eshte ndodhur ne vendin e gabuar dhe se nuk ka lidhje me shitjen e lendes narkotike.
1508 Gentian Kore 28/07/2021 Droga Gjate marrjes ne pyetje Gentian Kore nuk ka pranuar te flas per hetuesit, ndersa kerkoi mase sigure me te bute ne Apel me argumentin se provat jane marre dhe nuk cenohen hetimet si dhe nuk do ti largohet drejtesise. Por Gjykata e Apelit vleresoi se "ushtrimi me efektivitet i ndjekjes penale në çështjen objekt shqyrtimi gjyqësor nga organi i akuzës, garantohet me masën e sigurimit të dhënë nga Gjykata e Shkalles se Pare" ajo e "Arrestit ne burg".
1506 Besnik Hyka 26/07/2021 Korrupsioni
1505 Neritan Bablusha 26/07/2021 Korrupsioni
1504 Admir Burri 26/07/2021 Korrupsioni
1503 Rezart Hoxha 02/07/2021 Droga
1502 Qytetar Kujtim Hidi 29/06/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat. Kujtim Hida u hetua dhe gjykua me masen e sigurise "Detyrim paraqitje" Kujtim Hida ka mbajtur qëndrim pohues ndaj akuzës si gjatë hetimeve paraprake dhe në gjykim. Ai ka pretenduar se është i penduar, në gjendje të vështirë ekonomike, ponon si punëtor në ndërtim, ka një fëmijë të mitur dhe kërkonte një dënim sa më të butë Gjykata e Tiranes gheti fjator Hiden per akuzen e korrupsionit dhe e denoi ate me 6 muaj burgim, denim qe per shkak te gjykimit te shkurtuar shkoi ne 4 muaj dhe u konvertua ne sherbim prove.
1501 Qytetar Denis Idrizi 29/06/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat. I pandehuri Denis Idrizi, ka deklaruar se i kishte skaduar siguracioni dhe nuk e dinte se ky veprim përbënte vepër penale. Gjykata e gheti fajtor te hetuarin per akuzen e korrupsionit dhe e denoi me 4 muaj burgim duke perfituar edhe nga gjykimi i shkurtuar. Denimi u konvertua ne sherbim prove
1500 Nikoll Vukaj 29/06/2021 Korrupsioni
1499 Gazmend Canaj 26/07/2021 Korrupsioni
1458 Ilirjan Ahmetaj 25/07/2021 Droga
1457 Denis Shahini 24/07/2021 Droga
1456 Enea Kapedani 24/07/2021 Droga Nga marrja ne pyetje, shtetasi Enea Kapedani ka treguar se, kur ka hyre policia ai ka hedhur disa doza kokaine, duke shtuar se eshte perdorues prej 4 vitesh. Kapedani thote se e ka blere per 12 mije leke dhe se Bledar Musaj nuk ka dijeni per lenden narkotike. Ne pyetje eshte marr edhe Bledar Musaj, i cili ka pretenduar se ka shkuar te lokali per te marr xhiron, ku ka konstatuar punonjesit e Policise, ai ka shtuar se nuk e dinte per lenden narkotike, qe punonjesi i tij eshte perdorues.
1455 Bledar Musaj 24/07/2021 Droga Nga marrja ne pyetje, shtetasi Enea Kapedani ka treguar se, kur ka hyre policia ai ka hedhur disa doza kokaine, duke shtuar se eshte perdorues prej 4 vitesh. Kapedani thote se e ka blere per 12 mije leke dhe se Bledar Musaj nuk ka dijeni per lenden narkotike. Ne pyetje eshte marr edhe Bledar Musaj, i cili ka pretenduar se ka shkuar te lokali per te marr xhiron, ku ka konstatuar punonjesit e Policise, ai ka shtuar se nuk e dinte per lenden narkotike, qe punonjesi i tij eshte perdorues.
1454 Dëfrim çela 19/07/2021 Droga
1453 Irfan Sulaj 19/07/2021 Droga
1452 Denis Paloka 21/07/2021 Droga
1451 Eduart Sulioti 21/07/2021 Droga Eduart Sulioti kerkoi ndryshim te mases se sigurise nga "Arresti ne burg" ne "Arrest shtepie", por kerkesa nuk u pranua nga te dyja shkallet. Nderkohe, Gjykata e Apelit ka ngritur nje tjeter dyshim qe lidhet me faktin qe Sulioti per shkak se eshte perdorues, per te siguruar lenden qe konsumon, edhe e shet ate. "Sasia e kapur dhe dyshimet se ai është jo thjesht përdorues për shpërndarës i lëndës narkotike, janë serioze për arsye se pësoni nën hetim nuk rezulton të jetë i aftë ekonomikisht për ta blerë lëndën narkotike kokainë, që dihet botërisht që është e kushtueshme. I pyetur nga gjykata ai deklarohet i papunë aktualisht dhe si i tillë, ka dyshime se për ta siguruar lëndën që konsumon, ai njëkohësisht edhe e shet atë"..
1450 Arjon Lelaj 20/07/2021 Droga nga te dhenat e dyshuara i riu konsisderohet si konsumator prej pese vitesh. te njejten gje ka konfirmuar edhe shoku i tij i cili shtoi se nuk kishte dijeni nese Lelaj kishte apo jo droge. nga peshimi rezultoi se droga ishte e llojit canabis, 1.2 grame, qe ju gjeten 19 vjecarit i cili po ecte se bashku me Andrei Vela ne rrugen Bilal Golemi. gjykata e apelit vlereson se polciia gjyqesore ka detyrimin te kryeje arrestimin ne flagrance te personot qe kapet duke mbajtur lende narkotike, sipas paragragit te pare te Kodit te Procedures Penale. i riu kerkoi shpalljen e arrestit te paligjshem dhe kjo u rrezua nga gjykata e Apelit
1447 Qytetar Enald Gabaj 15/07/2021 Korrupsioni Para hetuesve, 24-vjeçari ka pranuar se i ka ofruar para efektivit te policise, duke shpjeguar se ka qene duke levizur me makinen e punes dhe per shkak se punon ne nje poste private, ishte duke komunikuar ne telefon me klientet. Me tej, i riu shprehet se i ka kerkuar policeve ta falnin, por ata kane vazhduar me procedurat. "Ne kete moment pa e menduar mire une futa dy kartemonedha mes dokumenteve dhe ia dhashe ne dore policit me shpresen se do me linte te vazhdoja, por ne fakt pasi i pa ai me tha se cfare jane keto, pasi te kerkova vetem letrat", eshte shprehur 24-vjeçari. Prokuroria e ka derguar per gjykim me akuzen e korrupsionit, ndersa me heret ai eshte liruar me urdher te Gjykates. Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1446 Blerim Shehi 15/07/2021 Korrupsioni
1445 Mario Zyle 17/07/2021 Droga
1443 Qytetar Pullumb Bajrami 06/07/2021 Korrupsioni Efektivi E.T, ishte iplanizuar prane rruges Ali Demi dhe ka ndaluar ne semafor duke pritur qe te hapej. Ne kete moment nga krahu i automjetit te policise nje mjet volsvagen nuk respektoi sinjalistiken vertikale dhe hyri me drite te kuqe. efektivi u vendos ne ndjekje te automjetit dhe mbasi e ndaloi i kerkoi te paraqese dokumentat , brenda te cilave qytetari kishte vendosur 2 mije leke te reja . Polici deklaron : e pyeta qyetarin po kjo cfare eshte dhe ai tha; nje kafe te lashe duke me lene te kuptoj s eleket i kishte futur qellimisht. qytetari i akuzuar deshmon prane policise gjyqesore per kete afere; meqenese kam perceptuar ne ate moment se kam hyre me semafor te verdhe , dhe ne momentin qe me ndaloi policia jam befasuar duke qene se po nxitoja per te kapur oren 12 per te pire ilacet kam pare si zgjidhje dhenien e lekeve , por jo me qellim shmangien e procedurave ligjore . apeli e zbuti masen me argumentin se mungesa e rrethanave te ben te besosh se i dyshuari nuk i shmanget hetimit dhe se provat jane marre. Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat. Gjykata e Tiranes denoi me 4 muaj burgim shtetasin Pullumb Bajrami, i cili perfitoi ulje te denimit nga gjykimi shkurtuar. Denimi u konvertua me sherbim prove.
1442 Qytetar Aleks Delija 09/07/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1441 Qytetar Xhulio Llaka 09/07/2021 Korrupsioni Trupa e sherbimit te policise rrugor kane qene te vendosur pike kontrolli ne vendin e quajtur "Flamuri Gjerman" ne rrugen " Ali Demi". Shtetasi Xhulio Llaka po vinte ne zbritje per ne hyrje te qytetit dhe policia ka konstatuar qe qarkullonte me mjet pa vendosur rripin e sigurimit .Policia i ka bere shenje ndalimi duke e pozicionuar ne anen e djathte te karaxhates ku i eshte ofruar duke komunikuaar shkakun e ndalimit qe qarkullon pa vendosur rripin e sigurimit. Me pas i kane kerkuar dokumentacionin e mjetit . Xhulio Llaka si fillim merr vetem lejen e qarkullimit nga kroskoti dhe i thote qe " te jap nje kafe dhe me ler te iki ". Policia i thote serisht qe i ka kerkuar vetem anen dokumentare te mjetit , por Xhulio Llaka insistoi disa here qe " merr pi nje kafe" dhe i futi nje kartmonedhe me prerje 2000 lekeshe ne leje qarkullimi.Ne kete moment , policia e pyet ; pse e bere kete per tju shmangur mases se gjobes? Ne kete moment, Xhulio Llaka ka zgjatur doren per tja marre nga dora se bashku me lejen e qarkullimit , por nuk i ka marre dot. Nga kontrolli i policise, rezulton se siguracioni i mjetit kishte mbaruar dhe dilte ne sistem pa siguracion. Xhulio Llaka ka deklaruar se po levizte me makinen e nje shoku qe ia kishte lene per perdorim per ate dite me qellim per ta cuar ne oficine per riparimin dhe lucidimin e disa demtimeve qe kishte. Eshte ndaluar nga policia e cila i ka kerkuar patenten dhe dokumentat e mjetit , pasi ishte pa rrip sigurimi. Policia i ka kerkuar dokumentat e mjetit ne kroskotin e mjetit dhe i ka nxjerre per te ja dhene punonjesve te policise . Kur ia ka dhene ka pare qe ne lejen e qarkullimit ishte edhe nje kartmonedhe 2000 lekeshe per te cilen Xhulio sqaron se nuk kishte dijeni se ishte aty pasi mjeti nuk ishte i tij dhe nuk e dinte se cfare kishin letrat brenda. Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat. Gjykata e Tiranes e gjeti fajtor Xhulio Llaken duke e denuar ate me 6 mua burgim. I pandehuri, i hetuar dhe gjykuar me masen e sigurise "Detyrim paraqitje" perfitoi nga gjykimi i shkurtuar duke u denuar perfundimisht me 4 muaj burgim, e konvertuar ne 8 muaj kusht.
1440 Qytetar Gramoz Maksuti 10/07/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat. Gramos Maksuti para hetuesve shpjegon se: “... në momentin që jam ndaluar nga punonjësit e policise rrugore u befasova pasi nuk jam përballur ndonjëherë me policinë dhe veprimet e mija kanë qenë të nxitura pa e menduar mirë se çfarë bëra....”. Gramoz Maksuti e ka pranuar kryerjen  vepres penale dhe ka shfaqur pendim. Gjykata e Tiranes gjeti fajtor te panfehurin dhe e denoi ate me 4 muaj burg, duke perfituar edhe nga gjykimi shkurtuar. Denimi iu konvrrtua ne sherbim prove.
1439 Qytetar Islam Demiri 12/07/2021 Korrupsioni Islam Demiri tha para hetuesve se ai eshte i penduar per veprimin qe ka bere, por nuk ka pasur qellim te korruptonte punonjesin e epolicise rrugore. Me tej, Demiri ka shtuar se eshte njeri hallexhi dhe se punon shofer per te mbajtur familjen. Gjykata e Tiranes denpo me 9 muaj burg shtetasin Islam Demiri, per akuzen e korrupsionit aktiv dhe drejtim mjeti ne gjendje te dehur. Per shkak te gjykimit te shkurtuar denimi i shkoi ne 6 muaj de gjykata me tej e pezulloi ne sherbim prove per 1 vit. Demiri u hetua dhe gjykua ne masen e sigurise "Detyrim per tu paraqitur".
1438 Qytetar Fetah Lushi 13/07/2021 Korrupsioni Perballe hetuesve Fetah Lushi eshte shprehur i penduar per cfare ka ndodhur, ndersa ka pretenduar se leket nuk i ka nxjerr per ti korruptuatr policet, por qe ata te pinin dicka freskuese. Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1437 Qytetar Arben Nuriu 13/07/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1436 Qytetar Ilir Hashimi 13/07/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1433 Elvis Liçi 16/07/2021 Droga
1432 Xhenet Alla 15/07/2021 Droga
1431 Nesajm Matraxhi 15/07/2021 Droga
1430 Majlinda Hasani 13/07/2021 Korrupsioni
1429 Florida Beu 13/07/2021 Korrupsioni
1428 Ish Zv.ministre e brendshme Rovena Voda 13/07/2021 Korrupsioni Gjykata e Posacme la ne "Arrest shtepie" edhe ne vleresimin e mases, ndersa avokatet e ish zevendesministres kerkuan zbutjen e saj me argumentin se nuk ka kushte ligjore per mase arresti, nuk ka rrezik ikje apo prishje provash. Nderkohe Voda mohoi te kishte marre vlera monetare per te ndikuar per nje vend pune.
1427 Artan Cikollari 07/07/2021 Korrupsioni Gjate marrjes ne pyetje, Artan Cikollari ka pranuar se ne daten 7 korrik eshte futur ne ambientet e Njesise duke vulosur nje certifikat per nje femije, me pretendimin se atij i duhej per nje ekskursion ne Kosove dhe nisja do te behej po ate dite. Sipas deshmise çikollari ka pretenduar se ka dashur ti bej nder shtetasit D.Gj. dhe per kete shkak ka perdorur detyren e tij dhe celesat e Zyres qe i kishte per shkak te detyres si roje e Njesise.
1426 Qytetar Saimir Sulaj 11/07/2021 Korrupsioni Gjate marrjes ne pyetje Saimir Sulaj tha se nuk ka pasur qellim korruptimin e policit, por se eshte ngaterruar pasi ka edhe probleme me tensionin. Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1425 Qytetar Agim Korra 11/07/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1424 Euxhenio Cami 13/07/2021 Droga Gjate marrjes ne pyetje, Euxhenio Cami ka treguar se prane automjetit eshte afruar dhe i ka kerkuar pasagjerit te respektoje policin. Ai ka thene se nuk e dinte se ajo qe pasagjeri makines i la ne dore ishte kokaine, duke shtuar se as nuk eshte perdorues i lendeve narkotike.
1423 Ndriçim Harka 21/06/2021 Droga
1422 Markelian Alinani 10/07/2021 Korrupsioni
1421 Eriseldo Neli 10/07/2021 Droga
1420 Endri Kasa 10/07/2021 Droga
1419 Anetar i komisionit te Vleresimit te Ofertave Gezim Mingaj 10/07/2021 Korrupsioni Ne daten 10 nentor , Gjykata e Larte riktheu ne Apelin e Gjykates se Posacme masen e arrestit per Edlira Naqellari dhe 7 ish zyrtare te Ministrise se Brendshme te akuzuar per korrupsionin ne tenderin e uniformave te policise. Ne daten 3.12.2021, SPAK ka dhënë pretencën për personat e përfshirë në tenderin e uniformave në Ministrinë e Brendshme. SPAK, ka kërkuar 1 vit e 6 muaj me gjykim të shkurtuar për: Edlira Naqellari, Flutura Cerkezi, Ani Omuri, Klevis Hasani, Kreshnik Bejkaj Fatmir Demneri, Mariglen Buzali, Gezim Mingaj,Anisa Bogdani, Aurora Mulla.Gjykata e Posacme e Shkalles se pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar e denoi z. Gezim Mingaj me 1 vit e 3 muaj.
1418 Anetar i komisionit te Vleresimit te Ofertave Mariglen Buzali 10/07/2021 Korrupsioni Ne daten 10 nentor , Gjykata e Larte riktheu ne Apelin e Gjykates se Posacme masen e arrestit per Edlira Naqellari dhe 7 ish zyrtare te Ministrise se Brendshme te akuzuar per korrupsionin ne tenderin e uniformave te policise. Ne daten 3.12.2021, SPAK ka dhënë pretencën për personat e përfshirë në tenderin e uniformave në Ministrinë e Brendshme. SPAK, ka kërkuar 1 vit e 6 muaj me gjykim të shkurtuar për: Edlira Naqellari, Flutura Cerkezi, Ani Omuri, Klevis Hasani, Kreshnik Bejkaj Fatmir Demneri, Mariglen Buzali, Gezim Mingaj,Anisa Bogdani, Aurora Mulla. Gjykata e Posacme e Shkalles se pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar e denoi z.Mariglen Buzali me 1 vit e 3 muaj.
1417 Anetar i komisionit te Vleresimit te Ofertave Fatmir Demneri 10/07/2021 Korrupsioni Ne daten 10 nentor , Gjykata e Larte riktheu ne Apelin e Gjykates se Posacme masen e arrestit per Edlira Naqellari dhe 7 ish zyrtare te Ministrise se Brendshme te akuzuar per korrupsionin ne tenderin e uniformave te policise. Ne daten 3.12.2021, SPAK ka dhënë pretencën për personat e përfshirë në tenderin e uniformave në Ministrinë e Brendshme. SPAK, ka kërkuar 1 vit e 6 muaj me gjykim të shkurtuar për: Edlira Naqellari, Flutura Cerkezi, Ani Omuri, Klevis Hasani, Kreshnik Bejkaj Fatmir Demneri, Mariglen Buzali, Gezim Mingaj,Anisa Bogdani, Aurora Mulla. Gjykata e Posacme e Shkalles se pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar e denoi z. Fatmir Demneri me 1 vit e 3 muaj.
1416 Anetar i komisionit te Vleresimit te Ofertave Kreshnik Bejkaj 10/07/2021 Korrupsioni Ne daten 10 nentor , Gjykata e Larte riktheu ne Apelin e Gjykates se Posacme masen e arrestit per Edlira Naqellari dhe 7 ish zyrtare te Ministrise se Brendshme te akuzuar per korrupsionin ne tenderin e uniformave te policise. Ne daten 3.12.2021, SPAK ka dhënë pretencën për personat e përfshirë në tenderin e uniformave në Ministrinë e Brendshme. SPAK, ka kërkuar 1 vit e 6 muaj me gjykim të shkurtuar për: Edlira Naqellari, Flutura Cerkezi, Ani Omuri, Klevis Hasani, Kreshnik Bejkaj Fatmir Demneri, Mariglen Buzali, Gezim Mingaj,Anisa Bogdani, Aurora Mulla.Gjykata e Posacme e Shkalles se pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar e denoi z.Kreshnik Bejkaj me 1 vit e 3 muaj.
1415 Anetar i Njesise se Prokurimit Kleivis Hasani 10/07/2021 Korrupsioni Ne daten 10 nentor , Gjykata e Larte riktheu ne Apelin e Gjykates se Posacme masen e arrestit per Edlira Naqellari dhe 7 ish zyrtare te Ministrise se Brendshme te akuzuar per korrupsionin ne tenderin e uniformave te policise. Ne daten 3.12.2021, SPAK ka dhënë pretencën për personat e përfshirë në tenderin e uniformave në Ministrinë e Brendshme. SPAK, ka kërkuar 1 vit e 6 muaj me gjykim të shkurtuar për: Edlira Naqellari, Flutura Cerkezi, Ani Omuri, Klevis Hasani, Kreshnik Bejkaj Fatmir Demneri, Mariglen Buzali, Gezim Mingaj,Anisa Bogdani, Aurora Mulla.Gjykata e Posacme e Shkalles se pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar e denoi z. Kleivis Hasani me 1 vit e 3 muaj.
1414 Anetare e Njesise se Prokurimit Ani Omuri 10/07/2021 Korrupsioni Ne daten 10 nentor , Gjykata e Larte riktheu ne Apelin e Gjykates se Posacme masen e arrestit per Edlira Naqellari dhe 7 ish zyrtare te Ministrise se Brendshme te akuzuar per korrupsionin ne tenderin e uniformave te policise. Ne daten 3.12.2021, SPAK ka dhënë pretencën për personat e përfshirë në tenderin e uniformave në Ministrinë e Brendshme. SPAK, ka kërkuar 1 vit e 6 muaj me gjykim të shkurtuar për: Edlira Naqellari, Flutura Cerkezi, Ani Omuri, Klevis Hasani, Kreshnik Bejkaj Fatmir Demneri, Mariglen Buzali, Gezim Mingaj,Anisa Bogdani, Aurora Mulla.Gjykata e Posacme e Shkalles se pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar e denoi znj. Ani Omuri me 1 vit e 3 muaj.
1413 Anetare e Njesise se Prokurimit Anisa Bogdani 10/07/2021 Korrupsioni Ne daten 10 nentor , Gjykata e Larte riktheu ne Apelin e Gjykates se Posacme masen e arrestit per Edlira Naqellari dhe 7 ish zyrtare te Ministrise se Brendshme te akuzuar per korrupsionin ne tenderin e uniformave te policise. Ne daten 3.12.2021, SPAK ka dhënë pretencën për personat e përfshirë në tenderin e uniformave në Ministrinë e Brendshme. SPAK, ka kërkuar 1 vit e 6 muaj me gjykim të shkurtuar për: Edlira Naqellari, Flutura Cerkezi, Ani Omuri, Klevis Hasani, Kreshnik Bejkaj Fatmir Demneri, Mariglen Buzali, Gezim Mingaj,Anisa Bogdani, Aurora Mulla.Gjykata e Posacme e Shkalles se pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar e denoi znj. Anisa Bogdani me 1 vit e 3 muaj.
1412 Anetare e Njesise se Prokurimit Flutura Cekrezi 10/07/2021 Korrupsioni Ne daten 10 nentor , Gjykata e Larte riktheu ne Apelin e Gjykates se Posacme masen e arrestit per Edlira Naqellari dhe 7 ish zyrtare te Ministrise se Brendshme te akuzuar per korrupsionin ne tenderin e uniformave te policise. Ne daten 3.12.2021, SPAK ka dhënë pretencën për personat e përfshirë në tenderin e uniformave në Ministrinë e Brendshme. SPAK, ka kërkuar 1 vit e 6 muaj me gjykim të shkurtuar për: Edlira Naqellari, Flutura Cerkezi, Ani Omuri, Klevis Hasani, Kreshnik Bejkaj Fatmir Demneri, Mariglen Buzali, Gezim Mingaj,Anisa Bogdani, Aurora Mulla.Gjykata e Posacme e Shkalles se pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar e denoi znj. Flutura Cekrezi me 1 vit e 6 muaj.
1411 Drejtor i Agjencise se Blerjeve te Perqendruara Edlira Naqellari 10/07/2021 Korrupsioni Ne daten 10 nentor , Gjykata e Larte riktheu ne Apelin e Gjykates se Posacme masen e arrestit per Edlira Naqellari dhe 7 ish zyrtare te Ministrise se Brendshme te akuzuar per korrupsionin ne tenderin e uniformave te policise. Ne daten 3.12.2021, SPAK ka dhënë pretencën për personat e përfshirë në tenderin e uniformave në Ministrinë e Brendshme. SPAK, ka kërkuar 1 vit e 6 muaj me gjykim të shkurtuar për: Edlira Naqellari, Flutura Cerkezi, Ani Omuri, Klevis Hasani, Kreshnik Bejkaj Fatmir Demneri, Mariglen Buzali, Gezim Mingaj,Anisa Bogdani, Aurora Mulla.Gjykata e Posacme e Shkalles se pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar e denoi znj. Edlira Naqellari me 1 vit e 6 muaj.
1410 Qytetar Afrim Sena 09/07/2021 Korrupsioni Gjate marrjes ne pyetje Afrim Sena ka pretenduar se nuk ka pasur qellim te korruptoje policin. Ai eshte shprehur se ne momentin qe i eshte kerkuar dokumentacioni ai e ka marre ate ne kroskot dhe ia ka dhene efektivit te rrugores, aty ka thene ai, mbante edhe vlera monetare here pas here dhe 2 mije lekeshi eshte ngaterruar rastesisht me dokumentet. Sena gjithashtu ka pretenduar se eshte student dhe me sezon provimesh. Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat.
1409 Dorian Mersini 09/07/2021 Droga Shtetasi Dorian Mersini nuk ka pranuar te flas para hetuesve gjate veprimeve paraprake hetimore, ndersa dyshohet se ai kishte te pakten 3 muaj qe merrej me shitjen e heroines, kjo pasi shtetasi S.P., ka deshmuar se ka shkuar ne ate pallat per te blere heroine pasi qe prej 7 vitesh ishte perdorues dhe te pakten qe prej 3 muajesh e blinte te Dorian Mersini.
1408 Dea Zejno 09/07/2021 Droga Gjate marrjes ne pyetje, Dea Zejno ka deklaruar se este perdoruese dhe lenden narkotike e ka pasur per perdorim vetja. Ajo ka treguar se per tu shkeputur nga lenda narkotike eshte edhe e regjistruar ne nje qender rehabilitimi.
1405 Xhoana Kashari 06/07/2021 Droga
1404 Zyrtare e Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës Ani Simoni 06/07/2021 Korrupsioni
1403 Zyrtar i Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës Andri Musho 06/07/2021 Korrupsioni
1402 Zyrtare e Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës Margarita Gjermeni 06/07/2021 Korrupsioni
1401 Zyrtar i Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës Xhemal Hasko 06/07/2021 Korrupsioni
1400 Zyrtare e Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës Blerta Turku 06/07/2021 Korrupsioni
1399 Zyrtar i Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës Bektash Nexha 06/07/2021 Korrupsioni
1398 Zyrtar i Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë e Lushnjës Gazmend Cela 06/07/2021 Korrupsioni
1397 Drejtor i Ndërmarrjes së Pasurisë Publike në Bashkinë Lushnjë Flamur Peqini 06/07/2021 Korrupsioni
1396 Kryetar i Bashkise Lushnje Fatos Tushe 06/07/2021 Korrupsioni Ish kryebashkiaku i Lushnjes, Fatos Tushe i akuzuar nga SPAK për shpërdorim detyre do të vijojë të qëndrojë në burg. Gjykata e Posaçme ka rrëzuar kërkesën e tij për liri, duke lënë në fuqi masën arrest me burg. Ish kryebashkiaku Tushe, kërkoi masë më të butë me argumentin se nuk është në gjendje të mirë shëndetësore, e për ketë kërkoi zbutje të masës "Arrest në burg", por kërkesa, e tij, është rrëzuar nga gjyqtari Erion çela. Edhe më herët ish kreu i Bashkisë Lushnjë, i akuzuar për "Shpërdorim detyre" në dyshimin e abuzimit me fondet publike dhe detyrën, ka kërkuar ndryshim të masës, teksa para Gjykatës ka mohuar akuzat, duke pretenduar pafajësi. Nga hetimet e Prokurorisë së Posacme, rezulton Fatos Tushe ka shpërdoruar detyrën në tre raste. Përgjatë një viti hetimesh, SPAK pretendon se kryebashkiaku i Lushnjes, ka kryer shkelje jo vetëm për dhënien në favor të miqve tenderin prej 23 milionë lekësh. Sipas SPAK ndonëse fituese u shpall €˜Euro Alb', punimet për rehabilitimin e kanalit vaditës i kreu shoqëria e Ibrahim Lamit, i cili shfaqet shpesh në biseda dhe përgjime, si dhe etiketohet si €˜miku' i kryebashkiakut. Një tjetër episod kundër ish kryebashkiakut lidhet me një telefonatë në të cilën një banor i kërkon ndihmë sepse një inspektor i kishte pezulluar ndërtimin e banesës, dhe ai i përgjigjet "Thuaji që fola me shefin". Me urdhër të Spak, disa muaj më parë policia hyri në ambinentet e bashkisë duke ekzekutuar 11 urdhër arrestet SPAK, duke vënë në pranga kryebashkiakun Tushe; Flamur Peqinin; Ibrahim Lamin; Bujar Muratin; Gazmend çelën; Bektash Nexhën dhe Blerta Turkun. Gjithashtu u ndaluan edhe shtetasit, Margarita Gjermeni; Andri Musho; Ani Simoni, dhe Xhemal Haskon, ndaj të cilëve SPAK i kish kërkuar GJKKO-së, masën e sigurisë "arrest shtepie". Fatos Tushe, beri 4 kerkesa per zevendesim mase, asnje prej tyre nuk u pranua, as nga Shkalla e Pare dhe as nga e Dyta.
1395 Kreshnik Halilaj 06/07/2021 Droga Sipas prokurorise, shtetasi Kreshnik Halilaj, merret me shitje te lendeve narkotike te llojit kokaine, Heroine dhe Cannabis Sativa. Ate e therrasin "Nik Xhuxhi" dhe shet kryesisht lende narkotike Kokaine te ndare ne doza ne zonen e Oxhakut dhe Kinostudios, Tirane por merret dhe me shitje te lendes narkotike Heroine dhe Cannabis Sativa. Ky shtetas lenden narkotike kokaine e shet ne shumen e 10000 (dhjete mije) lekeve reja gramin. Lenden narkotike Kokaine dhe Heroine, e mban te ndare ne qese te vogla ne ambjentet e dyqanit te tij emer "Tabacchino Ansel", qe ndodhet ne rrugen "Halit Bega", Allias, Tirane. Sipas informacioneve ky shtetas lenden narkotike e mban te fshehur ne nje pallat dy katesh me tulla te bardha, i cili eshte ngjitur me banesen e nje shtetasje qe quhet L. Nga te dhenat e marra rezulton se shtetasi Kreshnik Halilaj, ka shoqeri me persona te ciet kane aktivitet kriminal ne fushen e narkotikeve dhe ky shtetas dyshohet se komunikon me keto persona me ane te telefonit. Sipas skemes se zbardhur nga hetimet e Prokurorise, perdoruesit e lendes narkotike kokaine i dergojne mesazh Halilajt, qe dua te takoj dhe ai ben gati lenden narkotike dhe e mban ne goje deri sa t'ia jape perdoruesit, me qellim qe ta gelltise ne momentin qe shikon punonjes policie.
1394 Dritan Dedja 30/06/2021 Korrupsioni
1393 Emirjan Beu 30/06/2021 Korrupsioni Gjykata e Posacme verifikoi masen ne mungese per E.mirjan Beu dhe caktoi serish masen e "arrestit ne burg".
1392 Isuf Gega 30/06/2021 Korrupsioni
1391 Drejtues i prokurorise prane gjykates se shkalles se pare Kukes Edmond Karriqi 30/06/2021 Korrupsioni Ne daten 23.11.2019 jane arrestuar shtetasit R.D., E.B., E.K., H.Xh., L.P., te dyshuar per kryerjen e vepres penale "Prodhim dhe shitje narkotikesh ". Kapja e ketyre shtetasve eshte bere pasi ne automjetin ne perdorim te shtetasit R.D., me te cilen kane qene duke udhetuar shtetasit e mesiperm eshte gjetur nje sasi e lendes narkotike prej 4.05 gram, e cila ka rezultuar lende narkotike cannabis sattiva. Ne prokurorine e gjykates se Shkalles se pare Kukes eshte rregjistuar procedimi penal per vepren penale " Prodhim dhe shitje narkotikesh" .Ne 20.11.2019 eshte paraqitur kerkese ne gjykaten e rrethit gjyqesor Kukes me objekt vleftesimin e ligjshem te arrestit ne flagrance dhe caktimi i mases se sigurimit "arrest ne burg " per nje afat 20 ditor per personat e mesiperm. Ne daten 23.11.2019 gjykata e Kukesit ka vendosur "arrest me burg " per 15 dite. Ne daten 23.11.2019 shtetasi Emirjan Beu. ka komunikuar me telefon me shtetasin Isuf Gega , te cilin e pyet nese ka njohje me prokurorin Edmond Karriqi. , pasi ne Kukes eshte arrestuar vellai i Dritan Dedja. Isuf Gega eshte pergjigjur se ka lidhje shoqerore me shtetasin e mesiperm dhe se eshte drejtues i prokurorise , jo prokuror. Disa minuta me vone Isuf Gega ka komunikuar me shtetasin Emirjan Beu dhe ne bisede shpjegon se ka folur me prokurorin , se personi i arrestuar quhet R.D. dhe se eshte lene me afat 15 dite, eshte ne pritje te analizave te ekspertimit, si dhe i ka thene qe eshte vellai i nje shokut te tij te ngushte , se per tre ore ai vinte ne Kavaje dhe mundet te shkonin ta takonin se bashku. Ne 24.11.2019 Isuf Gega eshte takuar ne Kavaje me shtetasit Emirjan Beu dhe Dritan Dedja. Ne daten 25.11.2019, Dritan Dedja ka shkuar ne Kukes ka takuar prokurorin e ceshtjes me ndermjetesimin e Isuf Gega dhe ne kete dite i eshte kthyer automjeti i sekuestruar. Ne daten 27.11.2019, D.D se bashku me shtetasin Eemirjan Beu kane shkuar serisht ne Kavaje dhe jane takuar me Isuf Gega. Ne te njejtin dite ,Isuf Gega eshte takuar me prokurorin e ceshtjes Edmond Karriqi. Ne daten 27.11.2019 , prokurori i ceshtjes ka komunikuar me oficerin e policise gjyqesore qe ka kryer veprimet hetimore, ku ky i fundit i shpjegon se eshte tek mjekesia ligjore dhe se nuk i kane perfunduar ende aktet e ekspertimit dhe se ka mundesi qe te perfundonin diten e hene. Edmond Karriqi i ka thene oficerit te policise gjyqesore se duhen urgjent diten e hene dhe se te henen duhej te rrinte atje derisa te merrte aktet e ekspertimit. Ne daten 29.11.2019, D.D. bisedon ne telefon me Rr.D. te cilit i thote se "te henen do ja cojme , perderisa i ka kerkuar te henen , te marten mund ti qisi ata" thashe te henen , do i cojme , me i cu leket...ti mbledhim ata te tjeret " Ne daten 2.12.2019 D.D. ka biseduar me G.B. i cili eshte babai i shtetasit E.B. i arrestuar ne Kukes, shkuar ne piken e kembimit valutor "Iliria 98" ndodhur ne QTU. Nga keqyrja e pamjeve filmike ne kete pike kembimi valutor , ka rezultuar se shtetasi Dritan Dedja ka nxjerre nga xhepi dhe ka numeruar 22 kartmonedha te prera 100 USD si dhe 3 kartmonedha te prerjes 500 leke , te cilat i ka dhene punonjes te pikes dhe ka marr nga punonjesja e pikes se kembimit valutor shumen 2000 euro. Ne date 2.12.2019 shtetasi Driitan Dedja eshte takuar ne Kavaje dhe eshte ulur ne te njejten tavoline me shtetasin I.G. Me pas shtetasi Isuf Gega ka dale nga lokali dhe ka shkuar ne lokalin "Bar Wiskey" dhe eshte ulur ne te njejten tavoline me shtetasin E.K. Pas 10 minutash ne lokalin e mesiperm ka shkuar edhe Dritan Dedja ,te cilet kane qendruar se bashku rreth 20 minuta. Ne 6.12.2019 prokurori i ceshtjes ka dorezuar kerkese ne gjykate per caktimin e mases se sigurimit "Detyrim paraqitje ne policine gjyqesore " per personat e arrestuar .Rezulton se aktet e ekspertimit toksikologjik jane kryer ne 3.12.2019 dhe jane administruar ne prokurorine e Kukesit ne daten 10.12.2019. Ne dosjen e seances gjyqesore ne daten 6.12.2019 nuk jane perdorur aktet e ekspertimit qe jane derguar me shkrese percjellese nga I.M.L., por kopje e ketyre akteve te njesuara me vulen e I.M.L., qe duken se jane marre dorazi dhe nuk jane administruar ne te njejten kohe me shkresen percjellese. Me 15.10.2020 eshte vendosur pushimi i ceshtjes.
1390 Genci Gjoka 05/07/2021 Droga
1389 Dogukan Alioglu 05/07/2021 Droga
1388 Romeo Dapelli 04/07/2021 Droga Gjykata e apelit cmoi se keta dy persona bazuar ne vepren per te cilen po hetohen paraqet rrezikshmeri dhe denihet deri ne 15 vjet burgim. hetimi nisi per prodhim dhe shitje narkotikesh te kryer ne bashkeounim , mbasi kishtedyshime se Denis Doda shiste droge te llojit canabis sativa ne rrugen Muhamet Gjollesha, lagjen Tirana e Re, dhe ne rrugen Ndre MJEDA. Teksa poudhetonte se bashku me Romeo DAPELLIN POLICIA I KONTROLLOI ku dhe u gjeti dy qese plastiketransoarente dhe gjate kontrolleve te meoasshme u gjeten edhe 13 te tjera me peshe te pegjithshme 75.4 grame. te dy te dyshuarit thane se jane perdorues prej kohesh
1387 Denis Doda 04/07/2021 Droga hetimi nisi per prodhim dhe shitje narkotikesh te kryer ne bashkeounim , mbasi kishtedyshime se Denis Doda shiste droge te llojit canabis sativa ne rrugen Muhamet Gjollesha, lagjen Tirana e Re, dhe ne rrugen Ndre MJEDA. Teksa poudhetonte se bashku me Romeo DAPELLIN POLICIA I KONTROLLOI ku dhe u gjeti dy qese plastiketransoarente dhe gjate kontrolleve te meoasshme u gjeten edhe 13 te tjera me peshe te pegjithshme 75.4 grame. te dy te dyshuarit thane se jane perdorues prej kohesh
1386 Marsel Doku 03/07/2021 Droga Gjate marrjes ne pyetje shtetasi Marsel Doku ka deklaruar se lenden narkotike e ka blere per ta shitur pasi prej kohesh eshte pa pune dhe ka kohe qe ka marr mjekim pasi eshte epileptik dhe kura ka kushtuar shtrenjte. Doku me tej ka treguar se lenden narkotike e ka blere te nje person qe sia di emrin per 1 mije euro. Sa i takon vlerave monetare te gjetura ne banese ka treguar se jane kursime. Marsel Doku ka kerkuar lirine ne Apel me argumentin se nuk eshte mire nga gjendja shendetesore dhe se eshte kuruar per epilepsi, por Gjykata vendosi te mos pranoje kerkesen e te hetuarit.
1385 Prokuror Maksim Sota 02/07/2021 Korrupsioni Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne shtepi" per Maksim Soten.
1384 Ish zv. drejtor i policise Vlore Ilirjan Balla 02/07/2021 Korrupsioni Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne shtepi" per Ilirjan Ballen.
1383 Punonjes i policise Kavaje Artur Krasniqi 02/07/2021 Korrupsioni Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne shtepi" per Artur Krasniqin.
1382 Luan Zylyftari 02/07/2021 Droga
1381 Ish oficer policie Festim Lelaj 02/07/2021 Korrupsioni Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Festim Lelaj.
1380 Artan Zylyftari 02/07/2021 Droga
1379 Erlind Zylyftari 02/07/2021 Droga
1378 Geri Zylyftari 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Geri Zylyftari.
1377 Ilir Gaba 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Ilir Gaba.
1376 Leonidha Sejdiaj 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Leonidha Sejdiaj.
1375 Hamid Seferi 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Hamid Seferi.
1374 Hekuran Marku 02/07/2021 Droga
1373 Paul(Agustin) Deda 02/07/2021 Droga
1372 Eltjon Bregasi 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Eltjon Bregasi.
1371 Shkelzen Daci 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Shkelzen Daci.
1370 Malton Lleshi 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Malton Lleshi.
1369 Saimir Kurti 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Saimir Kurti.
1368 Cezar Gjomemo 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Cezar Gjomemo.
1367 Erion Hoxhara 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Erion Hoxharen.
1366 Toni (Elton) Kushi 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Toni Kushi.
1365 Klajdi Ademi(Hysomemaj) 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Klajdi Ademin.
1364 Erind Hysomemaj 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Erind Hysomemaj.
1363 Marenglen Caci 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Marenglen Caci.
1362 Benard Tahiraj 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Benard Tahiraj.
1361 Shkelzen Kamberi 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Shkelzen Kamberi.
1360 Aleksander Neco 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Aleksander Neco.
1359 Jovan Memaj 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Jovan Memaj.
1358 Aleks Memaj 02/07/2021 Droga Ne daten 4 korrik, Gjykata e Posacme konfirmoi edhe nje here masen e leshuar ne mungese ate te "Arrestit ne burg" per Aleks Memaj.
1357 Mikel Zhogu 01/07/2021 Droga
1356 Oficer i patrulles se pergjithshme ne Komisariatin e Policise Nr.2 Elefterios Sullaj 01/07/2021 Droga Ish polici i Shqiponjave gjate seances se mases se sigurise te mbajtur prane Gjykates se Posacme pretendoi se eshte perdorues droge dhe se nuk eshte shperndares. Per te dyshuarin tjeter shtetasin Mikel Zhogu , ish polici deklaroi se e ka shok, kurse Eris Tafen , i cili ka shkelur masen e arresit ne shtepi nje mase e vendosur nga gjykata me vendim 2046, date 13.12.2020 ish polici tha gjate mases se nuk kishte dijeni qe gjendej edhe ai ne automjet. Por nga ana e tij Eris Tafa tha se e theu arrestin shtepiak per shkaqe familjare mbasi ka te emen me probleme shendetesore dhe duhej te zhvendosej per te blere barna per te
1355 Klisman Selimllari 30/06/2021 Droga
1333 Enkled Domi 25/06/2021 Droga
1316 Kevin Hoxha 19/06/2021 Droga
1286 Armando Myftari 16/06/2021 Droga
1279 Arian Aliaj 27/06/2021 Droga
1278 Besmir Lila 27/06/2021 Droga Klientet e gjetur me lende narkotike jane deklaruar perdorues te lendes narkotike. Besmir Lila tha para hetuesve se jeton te rrethrotullimi i TEG tek lokal "BESI" së bashku me mamanë. Në kat të dytë jeton kunati i tij. Lokalin dhe banesën e ka pronë të tij pasi ja ka lënë babai. Në lidhje me lokalin ai thotë se ky lokal ka verandë dhe herë pas herë shkojnë të rinj për të pirë nga një cigare hashash pasi nuk shqetësojnë njeri dhe se kjo gjë po bëhet trendi. Ai thotë se të rinjtë shkojnë në tavolinat e verandës, ulen, e dredhin dhe e konsumojnë aty. Ai thotë se grirëset e gjetura janë të klientëve dhe se ai i mban aty dhe në rast kur shkojnë ua jep. Gjykata vleresoi te lere ne masen e sigurise "arrest ne burg" shtetasin Besmir Lila, pasi vleresoi perhapjen e vepres penale dhe rrezikshmerine e saj, si dhe faktin qe me aktet e deritanishme ka te dhena konkrete te fajesise se te riut.
1277 Juxhin Kulla 26/06/2021 Droga
1276 Enkel Gjoka 26/06/2021 Droga Gjykata e Tiranes la ne masen e sigurise "Arrest ne burg" 23-vjecarin pasi ka dyshime konkrete ne perfshirjen e aktivitetit te shperndarjes se lendes narkotike. Ky shtetas eshte kapur bashke me mikun e tij ne flagrance.
1275 Dorjan Cela 26/06/2021 Droga Gjykata e Tiranes vleresoi te lere ne burg gjate hetimeve shtetasin Dorjan çela per shkak te rrezikshmerise se vepres penale. Ai dyshohet se eshte i perfshire ne aktivitetin e jashteligjshem te shperdarjes se lendeve narkotike ne Tirane dhe eshte kapur ne flagrance.
1274 Julian Zera 17/06/2021 Korrupsioni
1273 Oficer i policise gjyqesore Napolon Hodaj 17/06/2021 Korrupsioni
1272 Emiljano Mirani 17/06/2021 Korrupsioni
1271 Elsona Papa 17/06/2021 Korrupsioni
1270 Prokuror Sali Hasa 17/06/2021 Korrupsioni
1269 Agim Hoxha 22/06/2021 Droga I pyetur nga hetuesit, shtetasi Agim Hoxha ndër të tjera shpjegon se arrestimi i tij është i paligjshëm, pasi nuk ka pasur shkaqe për kryerjen e kontrollit të banesës së tij. Sqaron se është përdorues i lëndëve narkotike prej shumë vitesh dhe sasinë e gjetur e ka për përdorim vetjak. Në lidhje me përforcuesin e grushtit shpjegon se e ka mbajtur për vetëmbrojtje pasi ka pasur kërcënime dhe madje i kanë djegur dhe derën e banesës. Gjykatat e Shkalles se Pare dhe e Dyte e lane ate ne masen e sigurise "Arrest shtepie" per shkak te sasise se vogel te lendes narkotike.
1268 Enkel Domi 25/06/2021 Droga
1267 Blerin Allaraj 24/06/2021 Droga
1266 Ergys Prenga 23/06/2021 Droga
1265 Jeton Gabraj (Gj) 22/06/2021 Droga
1264 Hazret Haxhiaj 22/06/2021 Droga
1263 Ergi Hasa 22/06/2021 Droga
1262 Xhoni Muco 20/06/2021 Droga
1261 Aiger Sulo 18/06/2021 Droga
1260 Rei Demneri 18/06/2021 Droga
1245 Ledian Koxhaj 16/06/2021 Droga
1244 Dorian Pinari 16/06/2021 Droga
1243 Bruno Guri 17/06/2021 Droga Gjykata liroi ne detyrim per tu paraqitur te riun per shkak te moshes dhe faktit qe nuk ka pasur precedente te meparshem.
1242 Doris Murati 17/06/2021 Droga Ne kete gjykim per masat e sigurise lidhur me te miturit F.s. dhe L.D , referuarkodit per te mitur prokurorja kerkoi qe masa e sigurise se dhene nga shkalla e pare eshte e pershtatshme . ne heqim dore nga ankimi i prokurorit per keta dy persona nen hetim. edhe per te dyshuarin tjeter Oltjon Doku , rezulton nga aktet e hetimit se eshte i semure me epilepsi ndaj masa e dhene ndaj tij ajo e arrestit shtepiak duhet te vazhdoje te mbetet ne fuqi. per personin tjeter Josif Ceka rezulton se ai eshte ende nxenes dhe ne gjendje te veshtire ekonomike dhe per rrjedhoje edhe per kete person prokuroria heq dore nga ankimi. sa i takon dy ankimeve te Ismail gurres dhe Farion Palushit ka ankime te nenshkruar vetem nga avokatja dhe nuk ka prokure
1241 Fabian Pitani 17/06/2021 Droga
1240 Oltion Doku 17/06/2021 Droga Prokuroria e Tiranes ankimoi masen e sigurise "Arrest shtepie" dhene nga Gjykata e Shkalles se Pare per Oltion Dokun, qe kerkoi me tej masen e sigurise "Arrest ne burg", por kerkesa u rrezua nga Gjykata. Ne kete gjykim per masat e sigurise lidhur me te miturit F.s. dhe L.D , referuarkodit per te mitur prokurorja kerkoi qe masa e sigurise se dhene nga shkalla e pare eshte e pershtatshme . ne heqim dore nga ankimi i prokurorit per keta dy persona nen hetim. edhe per te dyshuarin tjeter Oltjon Doku , rezulton nga aktet e hetimit se eshte i semure me epilepsi ndaj masa e dhene ndaj tij ajo e arrestit shtepiak duhet te vazhdoje te mbetet ne fuqi. per personin tjeter Josif Ceka rezulton se ai eshte ende nxenes dhe ne gjendje te veshtire ekonomike dhe per rrjedhoje edhe per kete person prokuroria heq dore nga ankimi. sa i takon dy ankimeve te Ismail gurres dhe Farion Palushit ka ankime te nenshkruar vetem nga avokatja dhe nuk ka prokure
1239 Josif Ceka 17/06/2021 Droga
1238 Denard Buci 17/06/2021 Droga Ne kete gjykim per masat e sigurise lidhur me te miturit F.s. dhe L.D , referuarkodit per te mitur prokurorja kerkoi qe masa e sigurise se dhene nga shkalla e pare eshte e pershtatshme . ne heqim dore nga ankimi i prokurorit per keta dy persona nen hetim. edhe per te dyshuarin tjeter Oltjon Doku , rezulton nga aktet e hetimit se eshte i semure me epilepsi ndaj masa e dhene ndaj tij ajo e arrestit shtepiak duhet te vazhdoje te mbetet ne fuqi. per personin tjeter Josif Ceka rezulton se ai eshte ende nxenes dhe ne gjendje te veshtire ekonomike dhe per rrjedhoje edhe per kete person prokuroria heq dore nga ankimi. sa i takon dy ankimeve te Ismail gurres dhe Farion Palushit ka ankime te nenshkruar vetem nga avokatja dhe nuk ka prokure
1237 Ismail Gurra 17/06/2021 Droga Gjykata e apelit e rrezoi ankimin e prokurorise, Ne kete gjykim per masat e sigurise lidhur me te miturit F.s. dhe L.D , referuarkodit per te mitur prokurorja kerkoi qe masa e sigurise se dhene nga shkalla e pare eshte e pershtatshme . ne heqim dore nga ankimi i prokurorit per keta dy persona nen hetim. edhe per te dyshuarin tjeter Oltjon Doku , rezulton nga aktet e hetimit se eshte i semure me epilepsi ndaj masa e dhene ndaj tij ajo e arrestit shtepiak duhet te vazhdoje te mbetet ne fuqi. per personin tjeter Josif Ceka rezulton se ai eshte ende nxenes dhe ne gjendje te veshtire ekonomike dhe per rrjedhoje edhe per kete person prokuroria heq dore nga ankimi. sa i takon dy ankimeve te Ismail gurres dhe Farion Palushit ka ankime te nenshkruar vetem nga avokatja dhe nuk ka prokure
1236 Jurgen Halitaj 17/06/2021 Droga Aavokati i Jurgen Halitaj konsideroite padrejte vendimin e shkalles se par mbasi sipas tij hetimi eshte bazuar mbi pershkrimet e nje personi bleres droge, sepse ky shtetas ehste i paqarte. Ai thote se personi ishte me maske - deklaroi Gentjan Rumano avokat , se nuk i dukeshin mire syte dhe se ishte rreth 25 vjec. veprimet e policise jane ne kundershtim me ligjin thekson avokati sipaste cilit Halitaj po ndjek shkollen e larte. Ne kete gjykim per masat e sigurise lidhur me te miturit F.s. dhe L.D , referuarkodit per te mitur prokurorja kerkoi qe masa e sigurise se dhene nga shkalla e pare eshte e pershtatshme . ne heqim dore nga ankimi i prokurorit per keta dy persona nen hetim. edhe per te dyshuarin tjeter Oltjon Doku , rezulton nga aktet e hetimit se eshte i semure me epilepsi ndaj masa e dhene ndaj tij ajo e arrestit shtepiak duhet te vazhdoje te mbetet ne fuqi. per personin tjeter Josif Ceka rezulton se ai eshte ende nxenes dhe ne gjendje te veshtire ekonomike dhe per rrjedhoje edhe per kete person prokuroria heq dore nga ankimi. sa i takon dy ankimeve te Ismail gurres dhe Farion Palushit ka ankime te nenshkruar vetem nga avokatja dhe nuk ka prokure
1235 Farjon Palushi 17/06/2021 Droga Gjyqtaret e apelit deklarojne se rrezohet kerkesa apeluese e prokurorise per Palushin. Ne kete gjykim per masat e sigurise lidhur me te miturit F.s. dhe L.D , referuar kodit per te mitur prokurorja kerkoi qe masa e sigurise se dhene nga shkalla e pare eshte e pershtatshme . ne heqim dore nga ankimi i prokurorit per keta dy persona nen hetim. edhe per te dyshuarin tjeter Oltjon Doku , rezulton nga aktet e hetimit se eshte i semure me epilepsi ndaj masa e dhene ndaj tij ajo e arrestit shtepiak duhet te vazhdoje te mbetet ne fuqi. per personin tjeter Josif Ceka rezulton se ai eshte ende nxenes dhe ne gjendje te veshtire ekonomike dhe per rrjedhoje edhe per kete person prokuroria heq dore nga ankimi. sa i takon dy ankimeve te Ismail gurres dhe Farjon Palushit ka ankime te nenshkruar vetem nga avokatja dhe nuk ka prokure. Policia e ka arrestuar serisht shtetasin Farjon Palushi , 27 vjeç, aktualisht me masë sigurie “Arrest në shtëpi” për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”, si dhe ka arrestuar edhe 1 shtetas: D. M., 27 vjeç, i dënuar më parë për veprën penale “Vrasje me dashje” e mbetur në tentativë. Si dhe u shpall në kërkim si autor i tretë i dyshuar i ngjarjes, shtetasi I. Xh., 28 vjeç, i dënuar më parë për veprën penale “Vrasje me dashje” e mbetur në tentativë. Këta shtetas, ne daten 13 tetor , rreth orës 17:00, në kryqëzimin e rrugës “Ndre Mjeda” me rrugën “Frosina Plaku”, në bashkëpunim me njëri-tjetrin, dyshohet se kanë plagosur me armë zjarri shtetasit A. N., 28 vjeç dhe Xh. V., 26 vjeç, të cilët ndodhen në spital, nën kujdesin e mjekëve. Nga veprimet hetimore dyshohet se ngjarja ka ndodhur si pasojë e një konflikti të çastit, për motive të dobëta, midis autorëve të dyshuar dhe shtetasve të plagosur. Në vijim të veprimeve, u bë dhe arrestimi në flagrancë i shtetasit A. N., 28 vjeç, për veprën penale “Moskallëzim i krimit”. Gjithashtu, shërbimet e Policisë bënë të mundur gjetjen e armës së zjarrit pistoletë të përdorur në vendngjarje nga autorët e dyshuar. Farjon Palushi u lirua ne mase sigurimi "Arrest shtepie" pasi iu pranua nje kerkese per zevendesim mase ne Gjykaten e Apelit, me argumentin e problemeve shendetesore. Ai u lirua ne 14 shtator, ndersa 1 muaj me vone, ne 14 tetor do te arrestohej si i perfshire ne nje konflikt me arme zjarri.
1234 Deivid Shuaipi 17/06/2021 Droga kemi ushtruar ankim per Deivid Shuaipi tha avokatja mbasi vendimi i gjykates se shkalles se pare eshte i pabazuar - tha avokatja e tij Rabjana Haliti. Ne kete gjykim per masat e sigurise lidhur me te miturit F.s. dhe L.D , referuarkodit per te mitur prokurorja kerkoi qe masa e sigurise se dhene nga shkalla e pare eshte e pershtatshme . ne heqim dore nga ankimi i prokurorit per keta dy persona nen hetim. edhe per te dyshuarin tjeter Oltjon Doku , rezulton nga aktet e hetimit se eshte i semure me epilepsi ndaj masa e dhene ndaj tij ajo e arrestit shtepiak duhet te vazhdoje te mbetet ne fuqi. per personin tjeter Josif Ceka rezulton se ai eshte ende nxenes dhe ne gjendje te veshtire ekonomike dhe per rrjedhoje edhe per kete person prokuroria heq dore nga ankimi. sa i takon dy ankimeve te Ismail gurres dhe Farion Palushit ka ankime te nenshkruar vetem nga avokatja dhe nuk ka prokure
1171 Lusjan Shehu 14/06/2021 Droga Gjykata e Shkalles se Pare la ne masen e sigurise arrest ne burg Lusjan Shehun kjo per shkak te dyshimeve ne perfshirjen e tij ne shperndarjen e lendes narkotike dhe perhjapjes se saj. Nderkohe i riu eshte gjendur edhe ne posedimin e disa fishekeve. Edhe Gjykata e Apelit Tirane vleresoi te lere ne masen e sigurise "Arrest ne burg" 31-vjecarin.
1170 Josif Ceka 14/06/2021 Droga Ne kete gjykim per masat e sigurise lidhur me te miturit F.s. dhe L.D , referuarkodit per te mitur prokurorja kerkoi qe masa e sigurise se dhene nga shkalla e pare eshte e pershtatshme . ne heqim dore nga ankimi i prokurorit per keta dy persona nen hetim. edhe per te dyshuarin tjeter Oltjon Doku , rezulton nga aktet e hetimit se eshte i semure me epilepsi ndaj masa e dhene ndaj tij ajo e arrestit shtepiak duhet te vazhdoje te mbetet ne fuqi. per personin tjeter Josif Ceka rezulton se ai eshte ende nxenes dhe ne gjendje te veshtire ekonomike dhe per rrjedhoje edhe per kete person prokuroria heq dore nga ankimi. sa i takon dy ankimeve te Ismail gurres dhe Farion Palushit ka ankime te nenshkruar vetem nga avokatja dhe nuk ka prokure
1169 Mateo Hida 14/06/2021 Droga Hida u la ne masen e sigurise arrest ne burg me afat 30 ditor, duke i lene prokurorise afat te sjell prova te tjera, mbasi dy te dyshuarit pretendojn qe nuk u perket atyre droga dhe se duhet kryer akti i ekspertimit kimik. daktiloskopik dhe toksikoligik qe do provonin edhe autorsine e tyre
1168 Lukas Veliaj 14/06/2021 Droga Gjykata e Shkalles se Pare caktoi per shtetasin Lukas Veliaj, masen e sigurise arrest ne burg me afat 30 dite ne menyre qe prokurori te sjell akt ekspertimin dhe te dhena te tjera, si gjurmet daktiloskopike dhe kimike
1167 Enea Selmani 14/06/2021 Droga
1166 Olsian Bajrami 13/06/2021 Droga
1165 Jurgen Hasani 13/06/2021 Droga
1164 Mikael Pashollari 12/06/2021 Droga
1163 Armardo Prendi 12/06/2021 Droga
1162 Arbias Prenga 12/06/2021 Droga
1161 Qytetar Aurel Fejzollari 10/06/2021 Korrupsioni Per shkak te ndryshimeve ligjore te bera ne muajin mars per uljen e marzhit te denimit dhe dekriminalizimin e vepres penale 244, qe parashikon se per raste te korrupsionit nen 50 mije leke marzhi i denimit eshte nga 6 muaj deri ne 1 vit, duke cuar me zbutje te masave te sigurise, ose ne disa raste lirimin e tyre ne komisariat. Gjykata e Tiranes e gjeti fajtor shtetasin Aurel Fajzollari duke e denuar ate me 9 muaj burg, per shkak te gjykimit te shkurtuar denimi shkoi ne 6 muaj, denim qe u konvertua ne sherbim prove per 1 vit.
1160 Besmir Tafa 10/06/2021 Droga
1154 Endri Borici 09/06/2021 Droga
1153 Lulezim Bregu 08/06/2021 Droga
1152 Heri Limaj 08/06/2021 Droga
1150 Ermal Gryka 07/06/2021 Korrupsioni
1149 Muharrem Gryka 07/06/2021 Droga
1148 Ahmet Gryka 07/06/2021 Droga
1147 Nefi Agolli 07/06/2021 Korrupsioni
1146 Alush Dervishanji 07/06/2021 Droga
1145 Elvis Cobo 05/06/2021 Droga
1144 Ardit Zyberi 05/06/2021 Droga
1143 Ferdinand Ferazini 05/06/2021 Droga
1142 Besjard Ferazini 05/06/2021 Droga
1141 Anesti Ferazini 05/06/2021 Droga
1140 Rei Sheqeri 05/06/2021 Droga
1139 Frenkli Musabelliu 05/06/2021 Droga
1076 Ronaldo Shkira 20/05/2021 Droga Ronaldo Shkira ka deklaruar se eshte perdorues dhe sasine e gjetur e ka per perdorim vetjak. Pavaresisht pretendimeve, Prokuroria ngriti akuze zyrtare per Shkiren duke e dorezuar ceshtjen ne gjykate me akuzen e "Prodhimit dhe shitjes se narkotikeve"
1066 Kledi Tresa 02/06/2021 Droga Prokuroria pas hetimeve, vendosi te mos ngreje akuze per shperndarje te lendes narkotike, duke vleresuar se i riu eshte perdorues, dhe cuar dosjen ne Gjykate vetem per vjedhjen.
1065 Mustafa Idrizi 02/06/2021 Droga Gjykata e shkalles se pare vendosi arrest me burg 30 dite .Perballe hetuesve i riu 19-vjecar, tha se prej dy vitesh eshte perdorues i lendes narkotike dhe se lenden e gjetur e kishte per perdorim vetjak, duke mohuar se ishte i perfshire ne prodhim dhe shitje te narkotikeve. atij ju gjet ne afersi te Spitalit Ushtarak canabis sativa qe nga peshimi rezultoi te ishte 6.8 grame. se bashku me te ishte edhe nje i ri tjeter, nderkohe qe nga akt ekspertimi i dates 10 qershor 2021 rezultoi se Idrizi nuk eshte perdorues i lendes narkotike . masa e kerkuar nga prokuroria e shkalles se pare vlereson gjykata e apelit, eshte me e papershtatshmja. Gjykata e TirNes e denoi Mustafa Idrizin me 5 vite burg, qe per shkak te gjykimit te shkurtuar i shkoi ne 3 vite e 4 muaj burg.
1064 Ermal Krasniqi 02/06/2021 Droga 20-vjecari deklaroi perballe hetuesve se lenden narkotike e kishte blere sapo kishte zbritur nga autobusi dhe ishte perdorues i saj.
1063 Ylli Kerolli 02/06/2021 Droga Ne deshmine e tij ne polici, 20 vjecari ka deklaruar se eshte perdorues i lendes narkotike qe prej nje viti, ndersa thiken e kishte gjetur ne rruge dhe e kishte marr.
1062 J. V. 02/06/2021 Droga
1061 Skender Ismaili 02/06/2021 Droga Skender Ismaili deklaroi para hetuesve se 9 bimet e kanabisit te gjetura prane baneses i kishte kultivuar ai, pasi kishte gjetur rastesisht disa jave me pare ne nje lokal ne rrugen "e Kavajes" disa fara kanabisi, qe i kishin rene nje personi. Ai deklaroi se per mbjelljen e bimes nuk i kishte treguar gje familjareve. Skender Ismaili deklaron se e njeh shtetasin Ervin Shametaj, pasi ai ka nje sere ne Baldushk te toka e tij qe i ka dhene me qira dhe di qe merret me mbjellje te perimeve. Ne seren e Ervin Shametaj , ka thene ai ka pare edhe shtetasin Gerhard Duro.
1060 Gerhard Duro 02/06/2021 Droga Shtetasi Gerhard Duro ka deklaruar ne polici, se farat te cilat jane gjetur ne banesen e tij i ka gjetur ne rruge rreth nje vit me pare dhe bima narkotike e gjetur ne nje vazo eshte mbjell prej tij nga keto fara. Ai ka deklaruar se ishte perdorues i lendes narkotike te kanabisit qe prej 5 vitesh dhe se nuk kishte dijeni se shtetasi Ervin Shametaj, per te cilin tha se e njihte per shkak te punes, te kultivonte kanabis. Gerhard Duro nder te tjera i tha hetuesve se kishte qene ne banesen e mikut te tij, por nuk kishte pare gje, pasi kishte qendruar ne kuzhine, por nuk dinte cfare kishte ne dhomat e tjera. Shtetasi Gerhard Duro ka kerkuar ne Gjykaten e Shkalles se Pare zevendesim te mases se sigurise.
1059 Ervin Shametaj 02/06/2021 Droga Shtetasi Ervin Shametaj ka refuzuar te jap deklarime perballe hetuesve ne lidhje me aktivitetin kriminal ne te cilin eshte arrestuar ne flagrance nga ana e Policise, pasi eshte kapur rastesisht ne rruge me makine.
1058 Enea Gurzi 09/12/2020 Korrupsioni Enea Gurzi u denua 9 muaj burg per vjedhje duke shperdoruar detyren, teksa perfitoi ulje te denimit per shkak te gjykimit te shkurtuar, ai u denua perfundimisht me 6 muaj.
1057 Albert Zela 01/06/2021 Droga Avokati mbrojtes i te dyshuaritdeklaroi se vendimi i shkalles se pare ehste i pabazuar . Personi nen hetim eshte prind i tre femijeve te mitur dhe nuk ka hezituar te bashkepunoje me drejtesine. deklarata e dhene eshte kryer nen presionin kunderejt familjareve te tij dhe ne kushtet e presionit. Bimet nuk jane te miat - tha i dyshuari. Prokurori i apelit kembenguli arrestin me burg qe u pranua nga gjykata e apelit me gjyqtar Asim Vokshin . kunder ketij vendimi lejohet rekurs ne Gjykaten e Larten- deklaroi gjykata. Gjate marrjes ne pyetje, Albert Zela ka deklaruar se …. bimet te dyshuara si lende narkotike jane mbjelle dhe kultuivuar nga ana e tij. Ky shtetas shprehet se si pasoje e kushteve te veshtira ekonomike ka marre guximin dhe ka kultivuar bime narkotike ne menyre te jashteligjshme. Ai shpjegon se me kete kultivim eshte marre ai personalisht dhe se familjaret e tij nuk kane qene ne dijeni te ketij fakti. Territori ku ai e ka mbjelle bimet narkotike eshte shume i veshtire dhe ai kishte bere nje tunel per te hyre atje dhe e kishte mbuluar ne menyre qe te mos binte ne sy nga ata. Ky shtetas deklaron gjithashtu se farat per mbjelljen e bimeve narkotike i ka marre ne Fushe  Kruje tek nje lokal por emrin e personit nuk e di pasi nuk e njeh. Gjykata e Tiranes vendosi te shpall te fajshem dhe denimin e tij me 3 vite burg, denim qe shkon me 2 vite,per shkak te gjykimit te shkurtuar.
1056 Sulltan Rrapi 01/06/2021 Droga
1055 Elson Jusufaj 29/05/2021 Droga Elson Jusufaj u la ne masen e sigurise "Arrest ne shtepi"nga Gjykata, teksa ne 3 korrik u gjet duke levizur me makine me nje mikun e tij ne thyerje te mases se sigurise. Ne fillim te korrikut, Jusufaj u arrestua serish dhe u la ne burg nga te dyja gjykatat, tashme edhe me akuzen e Largimi i të burgosurit nga vendi e qëndrimit"
1054 Rruzhdi Morinaj 29/05/2021 Droga
1053 Renato Dalipaj 29/05/2021 Droga Gjate marrjes ne pyetje, Renato Dalipaj ka deklaruar se prej vitesh eshte perdorues dhe lenden narkotike e mbante per perdorim personal. Gjykata e Shkalles se Pare vleresoi te linte ne masen e sigurise "Arrest ne burg" Dalipajn me argumentin se vepra penale eshte e rrezikshme dhe deri ne kete faze provohet implikimi i tij. Renato Dalipaj kerkoi ne Apel ndryshimin e mases, ne nje me te bute, me argumentet se: është me arsim të lartë, punon dhe ka sjellje të mirë në komunitet; familja e tij përbëhet nga 4 persona dhe qëndrimi i tij në burg do t'a vështirësonte ekonominë familjare, pasi ai është i vetmi krah pune; personi nën hetim ka probleme shëndetësore dhe ka nevojë për mjekim të vazhdueshëm, pasi ka kaluar edhe Covid-19. Por edhe Gjykata e Apelit vleresoi ta lere ne burg, duke shprehur se edhe justifikimi se lenden narkotike e ka per perdorim vetjak, nuk e perjashton nga pergjegjesia penale. i riu u kthye ne gjykate me nje kerkese te dyte ku kerkoi zevendesim mase sigurimi personal , me argyumentin se ishte i semure nga covidi dhe kishte patur probleme shendetesore . Gjithashtu pretendoi avokati i tij Dalipaj paraqiti dhe nje raport mjekesor ku pretendoi se bashkejetuesja me te eshte shtatzane. Gjykata e rrezoi si kerkese
1052 Abdulla Gega 28/05/2021 Droga Abdulla Gega rezulton te jete ushtatak ne detyre, ndersa perballe hetuesve, nuk ka pranuar te jap shpjegime ne fazen paraprake. Gjykata e Shkalles se pare la ne masen e sigurise "Arrest ne burg" duke argumentuar se rrezikshmëria shoqërore e personit nën hetim, për aq sa provohet në këtë fazë të hetimit, është e tillë që bën të papërshtatshme vendosjen e masave të tjera shtrënguese ndaj tij, përveç arrestit në burg, Gjykta vleresoi gjithashtu edhe rrezikshmerine dhe rrethanat e vepres penale. Edhe Gjykata e Apelit nuk mori parasysh kerkesen e Abdulla Geges se ishte i vetmi krahe pune ne shtepi, e duhet te kujdesej per prinderit, duke e lene ne burg. ne apel ai pretendoi se lenda e gjetur personit nen hetim ishte per perdorim vetjak dhe se eshte ushtarak.
1051 Elis Gjakova 23/05/2021 Droga I dyshuari kembengul se lenda ishte nen kufirin minimal. Personi nen hetim eshte perdorues i lendeve narkotike , eshte kryefamiljar dhe ka femije te mitur- deklaroi avokati i tij mbrojtes. Prokuroria kembenguli arrest me burg edhe ne apel me mbasi sipas perfaqesuesit te akuzes i dyshuari Gjakova nuk eshte thjesht konsumator , por shperndares, mbasi ne banesen e tij eshte gjetur peshore e lendes narkotike
1050 Fabio Deliu 21/05/2021 Droga
1049 Rigert Cemenja 20/05/2021 Droga
1048 Dionis Zoto 20/05/2021 Droga
1047 Redjan Gega 20/05/2021 Droga
1046 Albi Beluli 17/05/2021 Droga
1045 Evis Zeneli 14/05/2021 Droga
1044 Kristjan Peci 14/05/2021 Droga
969 Ismail Allushi 18/12/2020 Droga Gjykata e Apelit vendosi te ndryshoje masen e sigurise per Ismail Allushi me argumentin se ai eshte I semure dhe vuan nga astma bronkiale, duke iu referuar disa dekumenteve te leshuara nje mjek I Spitalit te Traumes. Gjithashtu Ismail Allushi kishte paraqitur ne Gjykaten e Apelit edhe nje vleresim mjekesor I nje mjeku te QSUT qe dokumentonte se ky shtetas kishte varesi nga lenda droge heroine dhe kokaine.
968 Erson Beqiri 16/05/2021 Droga
967 Flavio Zuko 16/05/2021 Droga
966 H. V. 15/05/2021 Droga Gjykata e Shkalles se Pare la ne masen e sigurise "detyrim per tu paraqitur" duke argumentuar moshen e tij te mitur dhe rrethanat jo te rrezikshme te konstatimit te vepres penale.
965 Jurgen Cala 15/05/2021 Droga
964 Emiljano Gjoka 15/05/2021 Droga
963 Ded Nimani 14/05/2021 Droga Gjykata la ne masen e sigurise arrest ne burg Ded Nimani, pasi 63-vjecari pranoi para gjykates se ishte poseduesi I lendes narkotike kokainem, e cila ishte ne nje sasi te madhe e qe dyshohet se do shperndahej ne doza me te vogla ne Tirane e Durres, si dhe faktin se eshte person I cili edhe me heret eshte arrestuar e denuar per vepra penale ne fushen e narkotikeve. Gjykata e Tiranes denoi me 4 vite e 8 muaj burg Ded Nimanin, i cili perfitoi edhe ulje te denimit per shkak te gjykimit te shkurtuar.
962 Xhulio Lici 14/05/2021 Droga Para hetuesve, Xhulio Lici, efektivi I policise se repartit RENEA, tha se nuk kishte lidhje me drogen. Ai ka shtuar se, eshte punonjes I Policise ne Fier dhe gjate rruges per ne Tirane, shpesh merr njerez ne mjetin e tij. Edhe rasti I dites se ndalimit, Lici pretendon se Ded Nimani, I ka kerkuar ta transportoje. Ai e ka ndaluar ne Durres dhe e kishte marr ne makine. Ne deshmi 28-vjecari, thote se Ded Nimani kishte pasur me vete nje objekt qe e ka vendosur ne makine. Ka kuptuar situaten vetem kur eshte ndaluar nga Policia dhe eshte konstatuar lenda narkotike. Xhulio Lici u la ne masen e sigurise arrest ne burg me afat 35 dite. Ne perfundim te ketij afati, Gjykate e Shkalles se Pare e la ne masen e sigurise "Detyrim paraqitje". Xhulio Licit iu pusjua akuza pasi Ded Nimani deklaroi se efektivi nuk kisbte dijeni per drogen.
961 Luan Gaci 14/05/2021 Droga Luan Gaci u la ne masen e sigurise "arrest shtepie" nga Gjykata, kjo per shkak se ne seancen gjyqesore shtetasi Ded Nimani duke pranuar fajesine dhe posedimin e lendes narkotike, tha se Gaci, por edhe polici Xhulio Lici. nuk kane pasur dijeni per drogen. Edhe Prokuroria ndryshoi kerkesen para gjykates pas daljes se ketyre rrethaneve te reja. Ne perfundim te hetimit, Prokuroria rrezoi akuzen per shperndarje te droges per Gacin, duke e denuar ate per mosdeklarim te pasurise pasi u konstatua se punonte taksi pa licence dhe nuk leshonte kupon tatimor per altivitetin.
960 Afrim Gogu 14/05/2021 Droga
959 Erald Kajaci 14/05/2021 Droga
958 Mendu Muda 11/05/2021 Droga Ky shtetas , rezulton i referuar ne gjendje te lire nga policia gjate muajit prill 2021. Ne kete rast ai nuk u arrestua pasi deklaroi qe eshte perdorues dhe sasia e hashashit ishte 0.5 grame hashash.
957 Artan Driza 11/05/2021 Droga
956 Mansel Jata 10/05/2021 Droga
955 Kledi Abeshi 10/05/2021 Droga
933 Diamanta Cakmak 20/04/2021 Korrupsioni gjykata i konsideroite ligjshem arrestimet e ketyre shtetasve , teksa prokurorja e ceshtjes deklaroi se gjykata e shkalles se pare ka gabuar dhe se masa eshte e papershtatshme. gjykoj te ndryshoje masa e arrestit ne shtepi dekaroi Arta Marku dhe te caktohet masa e detyrimit me paraqitje
932 Ermir Altug 20/04/2021 Korrupsioni Gjykata e Apelit Tirane zbuti masen e sigurise per Armir Altug ne ate te "Detyrimit per tu paraqitur" pasi me heret Gjykata e Shkalles se Pare e kishte lene ate ne "Arrest shtepie. gjykata e apelit i referoi prokurores SE DOSJA nuk ishte nenshkruar nga personi nen hetim
931 Konti Dedej 04/05/2021 Droga
930 Besnik Sellaj 04/05/2021 Droga
929 Julian Dervishi 01/05/2021 Droga
928 Brian Karameta 01/05/2021 Droga
927 Lorenc Doci 29/04/2021 Droga Lorenc Doci u la nga Gjykata ne arrest ne burg me afat 40 dite, duke I dhene kohe prokurorise qe te paraqese prova te tjera shtese per implikimin e Docit ne aktivitetin kriminal. Vendimi i Gjykates se Shkalles se Pare u la ne fuqi, ndersa pas perfundimit te afatit, Doci u la ne masen e sigurise "Arrest shtepie".
926 Manol Xhamija 29/04/2021 Droga Manol Xhamia sipas avokatit vuan nga neoplazim overiale , ka bërë bypass. Ai shfaqet duke folur ne telefon dhe mbas ndjekjes nga Korca ne Tirane ne banesen e Lorenc Docit u gjet nje qese me fara ku shkruhej " 3 muajshe", brenda te ciles ishin 100 fara canabisi
925 Pellumb Lekaj 29/04/2021 Droga Ndaj Pellumb Lekaj, eshte ngritur edhe nje tjeter akuze nga ana e Prokurorise se Posacme qe lidhet me korrupsionin ne zgjedhje. Gjate pergjimeve per hetimet qe po kryente Prokuroria e Tiranes, jane kapur biseda te Pellumb Lekaj dhe bashkepunetorit tjeter te tij, me te aferm e miq, ku I kerkonin voten ne kembim te ndereve.
924 Agustin Selimi (Gjoka) 29/04/2021 Droga Agustin Selimi u la ne burg me afat 40 ditor nga Gjykata e Shkalles per ti lene kohe prokurorise qe te paraqese prova shtese. Ne perfundim te afatit, Agustin Selimi kaloi ne masen e sigurise arrest ne shtepi. Nderkohe, ndaj tij eshte ngritur edhe akuza e korrupsionit ne zgjedhje dhe per kete shkak po hetohet edhe nga Prokuroria e Posacme, teksa iu caktua serish masa e arrestit shtepiak. Nga pergjimet per drogen, rezultoi se Agustin Selimi kontaktonte dhe kerkonte vota ne kembim te ndereve. Ai shfaqet duke drejtuar makinen kur takohet me Pëllumbj Lekaj dhe me pas takohen me dy te tjere
923 Luan Gjuzi 30/04/2021 Droga Luan Gjuzi u la ne masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqesore, duke argumentuar moshen e re , faktin se nuk ka qene i denuar me pare dhe sasine e vogel te lendes narkotike.
919 Denis Xholi 23/04/2021 Korrupsioni Gjykata e Dibres la ne burg pa afat Denis Xholi, ndersa ceshtja i eshte deleguar SPAK dhe pritet qe Gjykata e Posacme te vleresoje edhe njehere masen. Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare ne daten 10 maj vendosi masen e sigurise arrest ne burg per Denis Xholi. Spak nepermjet njoftimit per mbylljen e hetimeve deklaron " Nga veprimet hetimore të zhvilluara në kuadër të këtij proçedimi penal janë mbledhur prova me anë të të cilave është provuar se i pandehuri Denis Xholi, në bashkëpunim me të pandehurin Abjon Ceku, kanë shpërndarë në Njësinë Administrative Maqellarë shuma monetare tek persona të tjerë, me qëllim përcaktimin e mënyrës së votimit të zgjedhësve, në zgjedhjet parlamentare të zhvilluara në datën 25.04.2021. Po kështu, nga hetimet është provuar se i pandehuri Denis Xholi, i cili ka ushtruar funksionin e përgjegjësit të zyrës juridike në Bashkinë Bulqizë, në kundërshtim me parashikimet e nenit 91 të Kodit Zgjedhor, gjatë orarit të punës është vënë në mbështetje të kandidatëve për deputetë dhe të subjekteve zgjedhore. Në përfundim të hetimeve, i pandehur Denis Xholi është akuzuar se ka kryer veprat penale “Korrupsioni aktiv në zgjedhje”, kryer në bashkëpunim, si dhe “Përdorimi i funksionit publik për veprimtari politike ose zgjedhore”, të parashikuar nga nenet 328-25 dhe 328/a/1 të Kodit Penal, ndërsa i pandehuri Abjon Ceku është akuzuar se ka kryer veprën penale “Korrupsioni aktiv në zgjedhje”, kryer në bashkëpunim, të parashikuar nga nenet 328 e 25 të Kodit Penal."
918 Albjon Ceku 23/04/2021 Korrupsioni Albjon Ceku u la ne burg nga Gjykata e Dibres per akuzen e korrupsionit ne zgjedhje, ndersa ceshtja i eshte derguar SPAK, pritet qe Gjykata te vleresoje serish masen e sigurise. Ne daten 10 maj Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare vendosi qe te lere ne masen e sigurise "Arrest ne burg" per shtetasin Albjon Ceku. Spak nepermjet njoftimit per mbylljen e hetimeve deklaron " Nga veprimet hetimore të zhvilluara në kuadër të këtij proçedimi penal janë mbledhur prova me anë të të cilave është provuar se i pandehuri Denis Xholi, në bashkëpunim me të pandehurin Abjon Ceku, kanë shpërndarë në Njësinë Administrative Maqellarë shuma monetare tek persona të tjerë, me qëllim përcaktimin e mënyrës së votimit të zgjedhësve, në zgjedhjet parlamentare të zhvilluara në datën 25.04.2021. Po kështu, nga hetimet është provuar se i pandehuri Denis Xholi, i cili ka ushtruar funksionin e përgjegjësit të zyrës juridike në Bashkinë Bulqizë, në kundërshtim me parashikimet e nenit 91 të Kodit Zgjedhor, gjatë orarit të punës është vënë në mbështetje të kandidatëve për deputetë dhe të subjekteve zgjedhore. Në përfundim të hetimeve, i pandehur Denis Xholi është akuzuar se ka kryer veprat penale “Korrupsioni aktiv në zgjedhje”, kryer në bashkëpunim, si dhe “Përdorimi i funksionit publik për veprimtari politike ose zgjedhore”, të parashikuar nga nenet 328-25 dhe 328/a/1 të Kodit Penal, ndërsa i pandehuri Abjon Ceku është akuzuar se ka kryer veprën penale “Korrupsioni aktiv në zgjedhje”, kryer në bashkëpunim, të parashikuar nga nenet 328 e 25 të Kodit Penal."
917 Xhuljano Tota 24/04/2021 Korrupsioni
916 Narti Marku 24/04/2021 Korrupsioni Gjykata urdheroi qe shtetasi N.M. , nen akuze per korrupsion aktiv ne zgjedhje te paraqitet te henen e pare te cdo muaji dhe te trete te cdo muaji
915 Arben Mema 25/04/2021 Droga i akuzuari kerkoi te mbrohet nga Arben Gramo, nderkohe qe prokuroria kerkoi ne apel vleresimin si te ligjshem te 32 vjecarit . i dyshuari kembenguli ne Apel perpara gjyqtareve Elona Toro, Elbana Lluri dhe Zegjine Sollaku se i ehste gjetur lende narkotike ne sasi te vogla dhe se nuk kemi te bejme me nje akt terrorist. Ka probleme te shendetit mendor per shkak te nje aksidenti te meparshem tha avokati i tij, por prokuroria kundershtoi duke e cilesuar vendimin e shkalles se pare te drejte dhe te bazuar ne prova dhe ligj
863 Elis Babo 24/04/2021 Korrupsioni
862 Denis Shima 23/04/2021 Droga
861 Ekonomist Argent Disha 20/04/2021 Korrupsioni teksa shtetasi turk kerkoi falje sepse nuk kuptonte shqip dhe se kishte deshire te qendronte ne Shqiperi dhe te keronte pune, i kishte dhene prokurore Cakmak . pas disa muajsh fillova te dyshoj tek Cakmak rrefeu turku
860 Aishe Kreku 20/04/2021 Droga
806 Anxhelo Dashi 14/04/2021 Droga
805 Mariglen Sheshi 13/04/2021 Droga
804 Klevi Muca 13/04/2021 Droga
803 Erjon Dosti 12/04/2021 Droga Erjon Dosti ka deklaruar se lënda narkotike e gjetur është e tij, pasi është përdorues i lëndës narkotike e llojit heroinë prej 22 vjetësh. Ai ka deklaruar se lendën nakotike e ka blerë tek një person me pseudonimin “Fieraku”, por që emrin nuk ia dinte. Për herë të fundit ka deklaruar se  ka konsumuar më datë 12.04.2021 rreth orës 17:00. Pavaresisht se Dosti vetedeklarohet perdorues, Prokuroria e dergoi ate ne gjykim me akuzen e shperndarjes Gjykata e gjeti fajtir ate dhe e denoi me 3 vite e 4 muaj burgim, duke perfituar edhe nga gjykimi i shkurtuar.
802 Etmond Frangu 12/04/2021 Droga
801 Edem Petrela 12/04/2021 Droga Edem Petrela i tha hetuesve se eshte perdorues i lendes narkotike prej nje viti dhe cigaren te cilen ia ka gjetur policia e ka per perdorim vetjak. 23-vjeçari deshmon se e ka blere per 500 leke ne zonen e Laprakes. Sa i perkete thikes se gjetur, i riu ka shpjeguar se e kishte marr per te ngrene fruta dhe pasi ka mbaruar e ka futur ne xhep. Prokuroria kreu nje sere veprimesh hetimore dhe nga akt ekspertimi per thiken ka rezultuar se nuk i ploteson kushtet teknike te armes se ftohte. Gjithashtu nga akt ekspertimi toksikologjik ka rezultuar se i riu eshte perdorues i lendes narkotike dhe sasia e gjetur eshte shume e vogel, duke u konsideruar per perdorim vetjak. Prokuroria e Tiranes kerkoi pushimin e hetimeve per Edem Petrelen.
800 Mario Skenderaj 12/04/2021 Droga Shtetasi Mario Skenderaj ka deklaruar se lenden narkotike e kishte per perdorim personal , pasi ka 5 vjet qe eshte perdorues i lendes narkotike.Prokuroria e ka argumentuar pushimin e hetimeve me faktin e sasise se vogel te lendes narkotike te gjetur shtetasit Mario Skenderaj.
799 Agron Bajraktari 11/04/2021 Korrupsioni Sipas prokurorise , shtetasi Agron Bajraktari nuk e ka kryer me korrektesi detyren e tij te rojes. Ai ndonese i ka pare autoret e vjedhjes duke u futur ne objekt nuk ka ndermarre asnje veprim per ti penguar ata , por qendron ne vendroje pa levizur. Edhe pas kryerjes se vjedhjes autoret largohen pa u shqetesuar prej andej dhe vetem pasi autoret largohen nga objekti ai leviz nga vendroja e megjithe kete nuk njofton as sherbimin e tij te kompanise ku eshte punesuar dhe as policine e shtetit .
797 Denard Buci 10/04/2021 Droga
796 Danjel Sula 10/04/2021 Droga
795 Klaudio Bufi 09/04/2021 Droga I riu u konstatua prane zones se Selites ku dhe ju gjet nje qese me kokaine me peshe 0.4 grame. Bufi deklaron se droga eshte e tij dhe e ka per perdorim. nder te tjera ai thote se prej 3 vtesh ehste konsumes dhe perdori droge nje dite perpara arrestimit. Drogen e bleva tek Kodrat e Liqenit thote i riu , por nuk e mban mend personin pasi kishte vendosur maske. cdo mase me e lehte sipas gjykates se ajo e arrestit shtepiak do ti krijonte kushtet qe personi te vihej serisht nen posedim te oendes narkotike. gjykata shton : mbahet ne konsiderate fakti qe personi nen hetim eshte djale i ri dhe nuk rezulton qe te kete te ardhura per te blere komaine, e cila sipas gjykates " dihet qe ka cmim te larte dhe vjen nga jashte" . Kjo ben sipas gjykates te krijohet dyshimi se per te sigurar lenden per pedrim vetjak, personi nen hetim siguron te ardhura te paligjshme , cka shton edhe nevojat
794 Arlind Lula 09/04/2021 Droga 24-vjeçari Arlind Lula eshte deklaruar perdorues i lendes narkotike qe prej 10 vitesh duke pranuar qe lenda narkotike e gjetur ne trup dhe prane shtylles eshte e tija, ndersa sasia tjeter prane makines nuk i perket atij. Prokuroria ka bere nje ekspertim daktiloskopik per shenja gishtash ne sasine prane makines dhe ka rezultuar pa shenja, e per kete shkak nuk i atribuohet te riut te ndaluar. Ne perfundim te verifikimeve, Prokuroria e Tiranes vleresoi se 24-vjeçari eshte perdorues dhe per kete shkak kerkoi pushim te hetimeve.
792 Kontrollor Armando Fezga 07/04/2021 Korrupsioni Kontrolloret kembengulin se ju eshte prekur paga dhe nuk eshte respektuar kodi I punes. Por sipas Albcontrol, nga greva e dates 7 prill 2021 u demtua jo vetem interesi ekonomik I tyre, por edhe interesat e qytetareve. Ulja e pages sipas kallzimit te Albcontrol, ndodhi ne 20 prill 2020 dhe gjate ketyre muajve nuk pati rezultate nga negociatat mes tyre.
791 Kontrollor Muhin Mezini 07/04/2021 Korrupsioni Kontrolloret kembengulin se ju eshte prekur paga dhe nuk eshte respektuar kodi i punes. Por sipas Albcontrol, nga greva e dates 7 prill 2021 u demtua jo vetem interesi ekonomik I tyre, por edhe interesat e qytetareve. Ulja e pages sipas kallzimit te Albcontrol, ndodhi ne 20 prill 2020 dhe gjate ketyre muajve nuk pati rezultate nga negociatat mes tyre
790 Kontrollore Flora Ndreca 07/04/2021 Korrupsioni Kontrolloret kembengulin se ju eshte prekur paga dhe nuk eshte respektuar kodi i punes. Por sipas Albcontrol, nga greva e dates 7 prill 2021 u demtua jo vetem interesi ekonomik I tyre, por edhe interesat e qytetareve. Ulja e pages sipas kallzimit te Albcontrol ndodhi ne 20 prill 2020 dhe gjate ketyre muajve nuk pati rezultate nga negociatat mes tyre. Gjykata e Shkalles se Pare zbuti masen e sigurise per Flora Ndrecen sepse eshte nene e nje femije te mitur.
789 Edison Tushaj 08/04/2021 Droga
788 Rruzhdi Hasa 07/04/2021 Droga
787 Endrit Kotori 05/04/2021 Droga
786 Lubjan Heri 05/04/2021 Droga
784 Ibrahim Abdej 03/04/2021 Droga
783 Altin Kokaj 03/04/2021 Droga
782 Joni Xherahu 02/04/2021 Droga
781 Erjon Caushaj 02/04/2021 Droga I riu deklaroi ne Prokurori se lenden narkotike te gjetur gjate kontrollit fizik, e ka per perdorim vetjak dhe kartemonedhen e mban jo per te blere, por per te konsumuar kokainen, ajo eshte e printuar dhe e mban prej disa kohesh. Prokuroria pas referimit te Policise, nuk regjistroi procedim penal per drogen e gjetur, pasi sasia ishte shume e vogel, duke i regjistruar hetimet per falsifikim monedhash, hetim per te cilin shkoi me kerkese pushimi ne Gjykate, pasi ka rezultuar se kartemonedha e gjetur ishte e fotokpjuar.
780 Kristi Tocka 02/04/2021 Droga Kristi Tocka u la ne burg nga Gjykata e Shkalles se Pare per shkak te rrethanave renduese, qe lidhen me precedentet penal te tij, po ne fushen e narkotikeve, menyres se si ka ndodhur ngjarja dhe fakti qe eshte personi qe ka pasur ne dore qesen e zeze, brenda te ciles kishte lende narkotike kanabis sativa. Kristi Tocka nuk rezulton te kete apeluar vendimin e mases se sigurise dhene me vendim 4 prill.
779 Kliton Merxho 02/04/2021 Droga Gjykata e Shkalles se Pare la ne masen e sigurise arrest ne burg Kliton Merxho , kjo per shkak se ai me heret ka qene I denuar per te njejten veper penale, sasia prej 1036.4 gr sipas te dhenave do te shperndahej dhe kjo na bashkepunim me mikun e tij Kristi Tocka. Gjykata e Apelit vleresoi te lere ne burg per te njejtat rrethana Kliton Merxhon, duke argumentuar se posedimi I lendes narkotike dhe bashkepunimi provohet me prova deri ne kete faze.
778 Flor Abazi 01/04/2021 Droga
777 Paris Prenga 01/04/2021 Droga
776 Atila Bala 31/03/2021 Droga Gjykata e la ne masen e sigurise Arrest ne burg me afat 30 ditor Atila Bala, me qellim qe prokuroria te sjell prova te tjera per te hetuarin.
765 Demir Stroka 25/03/2021 Droga
740 Igli Rusi 30/03/2021 Droga Rusi u la i lire nga apeli pe mos kallzim krimi dhe me detyrimin per ty paraqitur dy here ne jave. I riu dyshohet se u kap duke konsumuar nje cigare hashash , nderkohe qe numri i tij ishte i rregjistruar ne telefonin e te dyshuarit si shperndares ashtu si edhe i nje vajze te re qe tregoi se hashashin e kishte blere tek Arlind Preni
739 Arlind Preni 30/03/2021 Droga Ne daten 1 prill 2021 , gjykata e Tiranes e konsiseroi te Ligjshem arrestimin e Prenit dhe Rusit i dyshuar per nenin 283/1, dhe e la ate ne burg. Nderkohe qe per Igli Rusin vendosi detyrim paraqitje per akuzen e mos kallzimit te krimit , njehere ne dy jave . Ky vendim u la ne fuqi dhe nga shkalla e dyte
738 Marco Maraschio 27/03/2021 Droga Gjoci i moshes 46 vjec kerkoi ndryshim mase sigurie , por dy gjykata e konsideruan te ligjshem arrestimin e tij. nderkohe qe shtetasi italian Marco Maraschio nuk e apeloi vendimin e arrestit me burg nga shkalla e pare. ne dosje prokuroria thote se hetimi penal nisi me objekt kryeosr Gehard Gaci, mbasi ne rruge operative dyshohej se dhitje drgoe ne bashkepunim me Gjocin, dhe shtetasin Rigers Sinanin. sherbimet e policise u vendosen ne Laprake ne rrugen Gjergj Legisi ku banon i dyshuari ku dhe u gjet droge e llojit heroine , nje arme glock dhe arme sigsouer . ne nje vend tjeter u gjeten 40 fisheke kaliber 9 mm dhe nje qese brenda te ciles kishte material kokrrizor me ngjyre te bardhe me mbishkrimin 2021. pikerisht ketu u konstatua shtetasi italian Maraschio qe doli nga banesa e Gjocit dhe qe u arrestua , i cili nuk depozitoi ankim ne gjykayten e apelit per masen arrest me burg
737 Gerhard Gaci 27/03/2021 Droga
736 Vladimir Gjoci 27/03/2021 Droga Gjoci i moshes 46 vjec kerkoi ndryshim mase sigurie , por dy gjykata e konsideruan te ligjshem arrestimin e tij. Prokuroria derklaroi se hetimi penal nisi me objekt kryeosr Gehard Gaci, mbasi ne rruge operative dyshohej se dhitje drgoe ne bashkepunim me Gjocin, dhe shtetasin Rigers Sinanin. sherbimet e policise u vendosen ne Laprake ne rrugen Gjergj Legisi ku banon i dyshuari ku dhe u gjet droge e llojit heroine , nje arme glock dhe arme sigsouer . ne nje vend tjeter u gjeten 40 fisheke kaliber 9 mm dhe nje qese brenda te ciles kishte material kokrrizor me ngjyre te bardhe me mbishkrimin 2021. pikerisht ketu u konstatua shtetasi italian Maraschio qe doli nga banesa e Gjocit dhe qe u arrestua , i cili nuk depozitoi ankim ne gjykayten e apelit per masen arrest me burg
735 Rezervat e shtetit, drejtor Sokol Zaimi 18/12/2020 Korrupsioni Gjykata e posacme refuzoi masen e kerkuar dhe e la subjektin pa asnje mase sigurie. Gjykata e Posacme gjate shqyrtimit te kerkeses per gjykim, dergoi ceshtjen per kompetence ne prokurorine e Tiranes.
734 Ministria e mbrojtjes, anetar i KVO Andrea Dapaj 18/12/2020 Korrupsioni Gjykata e posacme refuzoi kerkesen per pezullim nga detyra dhe e la pa mase sigurie. Gjykata e Posacme gjate shqyrtimit te kerkeses per gjykim, dergoi ceshtjen per kompetence ne prokurorine e Tiranes.
733 Ministria e mbrojtjes, anetare e KVO Dafina Keca 18/12/2020 Korrupsioni Gjykata refuzoi kerkesen per arrest shtepiak dhe e la pa mase sigurie. Gjykata e Posacme gjate shqyrtimit te kerkeses per gjykim, dergoi ceshtjen per kompetence ne prokurorine e Tiranes.
732 Ministria e mbrojtjes, anetar komisioni Ylli Imeri 18/12/2020 Korrupsioni U kerkua masa e arrestit ne shtepi. Gjykata rrezoi kerkesen dhe I la pa mase sigurimi personal. Ylli Imeri dyshohet per shkelje te barazise ne tendera gjate pandemise se covid 19. Loti nje blerje te paketave familje ne nevoje per covid 19 per nevoja te emergjences, loti 2 blerje metariale mbrojtjeje per mbeshtetjen e forcave te armatosura te angazhuara gjate emergjences se covid 19.; kontrate negocim pa shpallje. Gjykata e Posacme gjate shqyrtimit te kerkeses per gjykim, dergoi ceshtjen per kompetence ne prokurorine e Tiranes.
731 Sherbimi i proves Lindita Lelcaj 05/12/2020 Korrupsioni Lindita Lelcaj eshte hetuar ne masen e sigurise "Arrest shtepie" te caktuar nga Gjykata e Posacme.
730 Antonio Krashi 24/03/2021 Droga
729 Ligor Lacaj 23/03/2021 Korrupsioni Moisi Muco ne gjykaten e apeli kerkoi masen arrest ne shtepi dhe u pranua nga gjykata ne daten 23 shtator 2021, gjykata urdheroi lirimin e tij , ashtu si edhe te personit tjeter Licaj. Prokuroria i denoi per nje veper tjeter penale sic eshte shpallja fajtor per nenin 134/2 , Moisi muco u denua me gjashte muaj burgim , vuajtja e tij fillon nga data e arrestimiy nderkohe qe te pandehurit i zbritet nje e treta e vuajtjes se denimit. e gjashte muaj burgim u denua edhe Ligor LACAJ
728 Kristi Breshari 25/03/2021 Droga
727 Moisi Muco 23/03/2021 Korrupsioni Moisi Muco ne gjykaten e apeli kerkoi masen arrest ne shtepi dhe u pranua nga gjykata ne daten 23 shtator 2021, gjykata urdheroi lirimin e tij , ashtu si edhe te personit tjeter Licaj. Prokuroria i denoi per nje veper tjeter penale sic eshte shpallja fajtor per nenin 134/2 , Moisi muco u denua me gjashte muaj burgim , vuajtja e tij fillon nga data e arrestimiy nderkohe qe te pandehurit i zbritet nje e treta e vuajtjes se denimit. e gjashte muaj burgim u denua edhe Ligor LACAJ
726 Salah Gumri 24/03/2021 Droga Salah Gumri ka deklaruar se eshte perdorues prej 5 vitesh i lendes narkotike dhe se sasine e gjetur e kishte per perdorim personal.
725 Sulejman Smulja 13/12/2020 Korrupsioni Gjykata e Shkalles se Pare Kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar ne daten 20 janar 2021 pranoi kerkesen e marreveshjes se fajesise mes SPAK dhe Sulejman Smulja . arritur ne date 30 dhjetor 2020. Ai u denua me 7 muaj burgim per akuzen e korrupsionit dhe denimi me burgim u pezullua duke kaluar ne sherbim prove per 1 vit e 2 muaj, me kusht te mos kryej krim tjeter.
724 Faim Albrahimi 07/12/2020 Korrupsioni Polici e pyeti 36 vjecarin se cfare jane keto euro. Faim Albrahimi i pergjigjet ; ua kam lene qe tme ndihmoni te udhetoj drejt Italise , prandaj mbajini se dua te udhetoj patjeter. Ai I tha kontollores se po udhetonte per arsye biznesi ndersa kontrollorja konstatoi se ai kishte konsumuar afatin 3 mujor te qendrimit ne zonen Schengen. Ne 21 dhjetor, Prokuroria e Posacme arrine nje marreveshje fajesie me Faim Albrahimi . Kerkesa per marreveshje u pranua nga Gjykata ne 29 dhjetor, ndersa pas gjykimit ne 14 janar Gjykata pranoi marreveshjen e fajesise mes SPAK dhe te pandehurit duke dhene denimin e rene dakord prej 7 muajsh burgim, I konvertuar ne 120 ore pune ne interes publik.
723 Qani Mullaj 02/11/2020 Korrupsioni Shtetasi Qani Mullaj per shkak te pandemise po udhetonte drejt Bolonjes per te takuar femijet. Polici kufitar thote se ai I la ne banak vec letrave edhe 100 euro. Polici e pyeti per leket qe kishte lene por ai ju pergjigj ' Nuk kam harruar asnje po merri" . Polici A.M. kallzoi qytetarin . Ne 11 dhjetor 2020, SPAK arriti marreveshje fajesie me te pandehurin Qani Mullaj, marreveshje e pranuar nga gjykata ne daten 14 janar 2021, ku denoi me 7 muaj burg, duke e konvertuar ne 120 ore pune ne interes publik.
722 Agron Mecanaj 06/11/2020 Korrupsioni Kallzimi u krye nga polici kufitar , qe thote se kontrolloi pasagjeret e kompanive te ndryshme ajrore dhe pasi polici I kerkoi boarding pass dhe I kerkoi arsyet e udhetimit, qytetari Agron Mecanaj i tha se udheton per arsye shendetesore . Agron Mecanaj i Tregoi prenotimin e spitalit ku donte te shkonte. U arrestua per korrupsion pasiv dhe prokuroria e Tiranes ja dorezoi SPAK. Qytetari urdherohet nga gjykata te paraqitet prane SPAK te henen e pare dhe te trete te cdo muaji , ne oren 11. Gjykata e Shkalles se Pare gjeti fajtor Agron Mecanaj dhe e denoi 4 muaj burgim, duke e pezulluar ate ne me 8 muaj sherbim prove. Gjate gjykimit I pandehuri ka pranuar rrethanat, por ka pretenduar se 50 eurot ne dokumente kane qene rastesisht, por jo per te korruptuar policin.
721 Arnaldo Gjongecaj 20/03/2021 Droga Ky shtetas nuk doli para gjykates penale, me asnje mase. Ky person u lirua me urdher lirimi te prokurorit dhe nuk shkoi ne gjykate.
716 Orgest Merko 05/03/2021 Droga
714 Elvis Kuci 11/03/2021 Droga Ky shtetas pas arrestimit, pavaresisht referimit te policise per droge pra per 283/1 ne regjistrin e ceshtjeve penale, u regjistrua per drejtim mjeti ne menyre te parregullt.
708 Indrit Mani 19/03/2021 Droga
707 Mateo Hida 13/03/2021 Droga
657 Marius Saliaj 26/02/2021 Droga Per akuzen e shperndarjes se droges , prokuroria shpalli mos fillimin e hetimeve ndaj Marius Saliaj . Ai u dergua ne gjykate si I akuzuar vetem per vepren drejtim mjeti ne gjendje te parregullt. Ceshtja eshte ne faze pergatitore ne Gjykaten e Tiranes ku pritet caktimi I seances paraprake.
645 Bruno Cerma 18/03/2021 Droga
644 Andi Cela 16/03/2021 Droga
643 Anita Zeqo 09/03/2021 Droga Prokuroria ka ngritur akuzen "Veprime që pengojnë zbulimin e të vërtetës", parashikuar nga neni 301 i Kodit Penal, per Anita Zeqon, pasi nga dosja rezulton se pasi oficeret e policise gjyqesore kane shkuar te kryejne kontroll ne banese, ka fshehur disa sende. Prokuroria kerkoi per te masen e detyrimit per tu paraqitur per shkak te llojit te veprimtarise dhe sepse nuk vleresohet me rrezikshmeri te larte, ndersa ne argumentin e saj Gjykata ka mbajtur te njejtin qendrim, duke shtuar se nuk mund te caktoje nje mase me te rende se ajo e kerkuar nga Prokuroria. Ne apel palet pretenduan se personi nen hetim eshte perdorues i rregullt i lendeve narkotike dhe ai duhet trajtuar . por sakaq prokurori i ceshtjes Genti XHoli deklaroi se referuar lendes narkotike te gjetur ne banese, gjykata e shkalles se pare ka vendosur dreht
642 Klajdian Zeqo 09/03/2021 Droga Klajdian Zeqo ka kërkuar zbutjen e mases ne ate te "arrestit ne shtepi" ne te dyja shkallet. Duke patur parasysh gjendjen shendetesore dhe familjare te personit nen hetim, situates ne te cilen ndodhet vendi yne per shkak te rrezikut te perhapjes se Covid-19, lind si domosdoshmeri caktimi i nje mase tjeter sigurimi, si ajo e "arrestit ne shtepi". Kerkese qe nuk eshte pranuar nga gjykata. Gjykata e Shkalles se Pare ka marre vendimin per te lene ne masen e sigurise "arrest ne burg" te dyshuarin, duke argumentuar mbi rrezikshmerine dhe perhapjen e vepres penale, ate te kultivimit te lendeve narkotike, nderkohe qe ka vleresuar edhe vazhdueshmerine e saj dhe faktin qe Klajdian Zeqo eshte kapur edhe me lende narkotike te heroines. Edhe ne vendimin e Gjykates se Apelit, e cila e la po ne masen e sigurise "arrest ne burg", argumentohet se vepra penale, paraqet rrezikshmëri të lartë shoqërore, ndër të tjera, edhe për shkak të përhapjes së gjerë që ajo ka hasur, si dhe rrezikshmërisë së lartë shoqërore të të dyshuarit, i cili dyshohet se i ka kryer veprat penale per te cilat akuzohet ne baze te dosjes.
641 Amarildo Ibra 26/02/2021 Droga Amarildo Ibra ka deklaruar se është përdorues i lendës narkotike të llojit cannabis sattiva prej me shumë se dy vitesh, lëndën narkotike që i është gjetur nga policia e ka pasur për përdorim personal. Këtë sasi lënde narkotike e ka gjetur në qytetin e Gramshit kur ishte tek familja e tij për ti vizituar, ka konsumuar një cigare me hashashnjë ditë me parë se ngjarja. Ai ka deklaruar se ndihet i penduar për ketë veprim që ka bërë, ndihet në gjëndje të rëndë emocionale pasi me këtë veprim i ka sjellë pasoja familjes gjithashtu ka deklaruar se në banesën që ka marrë me  qira në Tiranë në rrugën e "Kavajës", në afërsi të lokal Sofra Turke, ka prapë lëndë narkotike për të cilën është i penduar që e ka mbajtur në shtëpi. Ai ka deklaruar se rreth njëzet ditë më parë ka shkuar në Gramsh, pasi ka mbërritur në Gramsh ka dalë në fshatin Ceruj për të bërë ecje në kembë, mbasi është kthyer nga xhiroja, ka gjetur të fshehur në disa ferra një qese të zezë si ato të plehrave dhe nga kurioziteti e ka hapur, dhe ka parë se brenda kishte lendë narkotike hashash dhe kur është kthyer për në Tiranë e ka marrë me vete duke e cuar në banesën qe ka me qira. Gjykata e Tiranes denoi me 3 vite e 4 muaj burgim, pasi perfitoi edhe ulje te denimit per shkak te gjykimjt te shkurtuar. Denimi me burgim u pezullua dhe kaloi ne sherbim prove ne 4 vite.
640 Klodian Rrapo 04/03/2021 Droga Gjykata caktoi ndaj tij ne daten 7 mars, masen e sigurise arrest ne burg me afat 30 dite. Ne daten 6 prill, Gjykata mori ne shqyrtim nje kerkese te dyte nga Prokuroria dhe vendosi qe te lere Klodian Rrapon ne arrest shtepie. Gjate hetimeve, Klodian Rrapo ka tentuar ti shpetoje drejtesise me argumentin se ishte perdorues i lendes narkotike te heroines. Konkretisht, ai ka deklaruar: se është përdorues i lëndës narkotike të llojit heroine prej rreth 3 vitesh dhe se lënda narkotike e cila i është gjetur e kishte për perdorim vetjak. Në vijim, shtetasi Klodian Rapo deklaroi se lëndën narkotike e ka blerë tek nje person i racës rome, në zonën e Medresesë, për shumen 3000 leke dhe konkretisht, mbrapa xhamisë, pasi aty qendrojne gjithmonë djem të cilet konsumojnë heroinë dhe për këtë arsye sa herë që ka nevoje për lëndë narkotike ai shkon të bleje në këtë zonë. Por nga akt ekspertimi, rezultoi se Klodian Rrapo nuk ishte persorues i lendes narkotike te heroines. Gjykata e gjeti fajtor Klodian Rrapon per "Prodhim dhe shitje te narkotikeve" duke e denuar ate me 5 vite burg, denim qe iu konvertua ne 3.4 vite. Nderkohe, Gjykata vleresoi te pezulloi denimin me burg, duke e vene ate ne periudhe prove per 3 vite.
639 Sabiel Harisbeu 06/03/2021 Droga
638 Ardit Pengu 08/03/2021 Droga Gjykata e Shkalles se Pare la Ardit Pengun ne arrest ne burg me afat 30 ditor. Mase e cila ka kaluar ne Arrest ne burg deri ne denimin e tij. Gjykata e Shkalles se Pare denoi me 5 vite burg Ardit Pengun, denim qe per shkak te gjykimit te shkurtuar i shkoi ne 3 vite e 4 muaj burg.
637 Kevin Bogdo 28/02/2021 Droga Kevin Bogdo u hetua dhe gjykua ne masen e sigurise "Arrest shtepie", ndersa para grupit hetimor ka pretenduar se eshte perdorues i lendes narkotike prej vitesh dhe sasine e gjetur ia ka dhene nje shtetas te Qyteti Studenti. Gjykata e Tiranes ne perfundim te Gjykimit per Bogdon vendosi te shpall fajtor ate per vepren penale të "Prodhim dhe shitje e narkotikeve" parashikuar nga neni 283/1 dhe denimin e tij me 5(pese) vjet burgim. Në bazë të nenit 406 të K.Pr.Penale, uljen e 1/3 të dënimit të të pandehurit Kevin Bogdo duke e dënuar me 3 (tre) vite e 4(kater) muaj burgim. Si dhe në bazë të nenit 59 të K.Penal, pezullimin e ekzekutimit të vendimit të dënimit me burgim dhe vendosjen në kohë prove për një periudhë prej 2(dy) vjetësh si dhe detyrimin e të pandehurit që të mbaj kontakt me Shërbimin e Provës.
636 Dhanil Zhuka 01/03/2021 Droga Dhanil Zhuka ka dekluar se lenden narkotike e kishte per perdorim vetjak dhe e kishte siguruar tek nje person qe nuk e njeh tek zona e Ish Parkut, Prokuroria e ka argumentuar pushimin e hetimeve per shtetasin Dhanil Zhuka me sasine e vogel te droges qe i eshte gjetur ketij shtetasi.
635 Daniel Mingla 03/03/2021 Droga Per Daniel Mingla, Gjykata e Shkalles se Pare ka caktuar masen e "Vendosja e te miturit ne mbikqyrje", duke I caktuar si mbikqyres nenen e tij. Prokuroria kerkoi ne Gjykate pushimin e hetimit per adoleshentin, pasi sipas hetimeve nuk u provua qe kishte pasur dijeni per aktivitetin e te vellait te tij.
634 Desjan Mingla 03/03/2021 Droga Ne Gjykate, avokati I Desjan Mingla ka pranuar mbajtjen e lendes narkotike pasi eshte perdorues, por nuk e prodhon dhe shperndan ate. Avokati ka kerkuar ne te dyja shkallet mase me te bute, teksa ka argumentuar se I riu eshte me arsim te larte dhe rezulton ne pune ne sektorin e IT ne QKUM. Desjan Mingla u hetua dhe gjykua ne masen e sigurise "Arrest ne burg" Ai u denua nga Gjykata e Shkalles se Pare me 4 vite burg duke perfituar edhe ulje nga gjykimi i shkurtuar. Perfundimisht, gjykata e konvertoi denimin me 5 vite sherbim prove dhe urdheroi te riun te mos shoqerohet me persona te inkriminuar.
633 Arlind Kamberi 03/03/2021 Droga Avokati I Arlind Kamberi ka kerkuar ndryshimin e mases se sigurise pasi prinderit e tij jane te moshuar dhe jo ne gjendje te mire shendetesore. Kamberi ka pretenduar para gjykates se ai eshte posedues, perdorues I droges qe eshte gjetur ne banese, por nuk e prodhon dhe shet ate. Arlind Kamberi u hetua dhe gjykua ne masen e sigurise "Arrest ne burg". Me vendim te Gjykates se Shkalles se Pare Kamberi u denua me 4 vite burg pasi perfitoi nga ulja e gjykimit te shkurtuar.
632 Ardian Shkalla 24/02/2021 Droga Shtetasi Ardian Shkalla para Gjykates ka pretenduar se nuk eshte poseduesi I lendes narkotike te gjetur nga policia. Ai ka thene se ngjarja eshte e manipuluar dhe se nuk e ka hedhur ai lenden narkotike. I dyshuari nder te tjera ka thene se edhe para shtepise, policia I ka hedhur lende narkortike. Pretendimet e te hetuarit nuk jane marre parasysh, duke e lene ne masen arrest ne burg ne te dyja shkallet.
625 Xhulio Vela 19/03/2021 Droga
613 Igli Pojana 16/02/2021 Droga oficeri i policise Demiraldo Heta u ndalua nga oficeret e SHCBA, mbasi u konstatua ne te njejten banese me nje te kerkuar. Igli pojana dyshohet per prodhim dhe shitje narkotikesh
608 Kristjan Peci 16/02/2021 Droga
596 Euklid Celmeta 27/02/2021 Droga Gjykata e Shkalles se Pare nuk pranoi kerkesen e Prokurorise per caktimin e mases se sigurimit ate te arrestit ne burg per Euklid Celmeten, duke vleresuar se kerkesa nuk ishte e drejte  pasi nuk jane kriteret e veçanta te parashikuara nga neni 230 i K.Pr.Penale. Gjykata arrin ne perfundimin e plote  se  masa e sigurimit personal me karakter shtrengues ndaj personit nën hetim do te jete "Arrest ne shtepi". Kjo masë sigurimi perligj kushtet dhe kriteret e neneve 228 dhe 229  te K.Pr.Penale, është në përputhje me personalitetin e subjektit të saj, i cili eshte i padenuar me pare per asnje lloj vepre penale .  Nga shqyrtimi i akteve gjykata çmon se nuk ekziston asnjë rrezik që personi nën hetim të ndërhyjë në procesin hetimor duke manipuluar ose fshehur prova, si dhe nuk ka prova te mjaftueshme per bashkepunimin. Prokuroria ankimoi kete vendim ne Gjykaten e Apelit duke kembengulur se shtetasit Euklid Celmeta dhe Luan Nexhipi kane qene ne automjet sebashku kur jane kapur me lende narkotike dhe se kjo eshte e vertetuar nga raport sherbimet, si dhe ka informacione se merren me shperndarjen e lendes narkotike. Kerkesa e Prokurorise u pranua nga Gjykata e Apelit e cila ne daten 31 mars vlereson te caktoje masen e sigurise arrest ne burg, duke argumentuar me rrezikshmerine e vepres penale dhe vlereson gjithashtu se deri me tani ka prova te mjaftueshme per bashkepunimin e ketyre personave. Apeli vlereson ne vendimin e tij se gjykata e shkallës së parë, në mënyrë kontradiktore dhe alogjike, nuk e pranon kërkesën për caktimin e masës së sigurimit "Arrest në burg", me argumentin se nuk provohen elementët e bashkëpunimit, çka do të sillte që ndaj personit nën hetim të mos caktohej asnjë masë tjetër sigurimi personal me karakter shtrëngues.
595 Luan Nexhipi 27/02/2021 Droga Luan Nexhipi nuk rezulton te kete apeluar masen e sigurise arrest ne burg dhene nga e Gjykata e Shkalles se Pare ne 2 mars, por me vone ai ka bere kerkese per zevendesimin e mases se sigurise dhe zbutjen e saj, kerkese qe Gjykata e ka rrezuar me vendim te dates 27 prill 2021. Sipas vendimit te gjykates rezulton se ne seance ka pranuar se eshte posedues i lendes narkotike dhe eshte gati te mbaje pergjegjesi para ligjit. Nuk rezulton qe Luan Nexhipi te kete dhene shpjegime shtese, per vendin ku eshte gjetur kjo sasi e lendes narkotike, ndersa ka mohuar te kete njohje me shtetasin Euklid Celmeta, duke pretenduar se nuk ka qene me te ne makine sic pretendon prokuroria dhe se e ka takuar ne polici kur u shoqeruan. Gjykata ka vleresuar te ligjshem dhe konform ligjit caktimin e mases ekstreme te arrestit ne burg per Luan Nexhipin per shkak te rrezikshmerise dhe faktit se lenda eshte gjetur ne makinen e tij. Luan Nexhipi ankimoi ne Gjykaten e Apelit vendimin e Gjykates se Shkalles se Pare qe nuk I pranoi kerkesen per zevendesim mase. Apeli gjithashtu e la ne burg Luan Nexhipin.
594 Saimir Korra 23/02/2021 Droga Para hetuesve, Saimir Korra ka pretenduar se lenda narkotike e llojit kokaine e gjetur eshte prej 0.6 gram, e ka per perdorim vetjak pasi prej kohesh eshte perdorues.
593 Elson Rumi 23/02/2021 Droga Gjate gjykimit, Elson Rumi ka kerkuar te procedohet me gjykimin e shkurtuar. ai u gjet fajtor nga Gjykata e Tiranes per prodhim dhe shitje te narkotikeve dhe u denua me 6 vite burg, denim qe nga gjykimi i shkurtuar i shkoi ne 4 vite dhe gjykata e kaloi ne 4 vite sherbim prove, me kushtin qe te mos perfshihet ne ngjarje dhe aktivitete kriminale. Elson Rumi u hetua dhe gjykua ne masen e sigurise "Arrest ne burg".
592 Jani Cafci 12/02/2021 Droga
591 Ledion Islami 18/02/2021 Droga Islami eshte nen masen detyrim paraqitje edhe nga apeli. I dyshuari ka nje djale te mitur per te rritur - deklaroi avokati i tij dhe masa e sigurimit arrest ne shtepi e ka rednuar pozitene tij ekonomike. Ismali i th gjykates se apelit : kam marre fund, vini doren ne zemer kam nje femije ne ngarkim. Gjykata e apelit e ndryshoi masen per shkaqet e mesiperme duke e urdheruar te riun qe te paraqitet ne policine gjyqesore te merkuren e pare dhe te trete te cdo muaji
590 Milard Sadiku 18/02/2021 Droga Milard Sadiku eshte nen masen detyrim paraqitje edhe nga gjykata e apelit. Ai ka deklaruar para hetuesve se eshte perdorues i lendes narkotike prej disa kohesh.
589 Petrit Salihu 18/02/2021 Droga I dyshuari Petrit Salihu eshte nen masen e detyrimit me parqitje. Nderkoge qe Margen Islami ka nje djale te mitur per te rritur - deklaroi avokati i tij dhe masa e sigurimit arrest ne shtepi e ka rednuar pozitene tij ekonomike. Ismali i th gjykates se apelit : kam marre fund, vini doren ne zemer kam nje femije ne ngarkim. Gjykata e apelit e ndryshoi masen per shkaqet e mesiperme duke e urdheruar te riun qe te paraqitet ne policine gjyqesore te merkuren e pare dhe te trete te cdo muaji
588 Robert Islami 18/02/2021 Droga Nuk e ka apeluar dhe eshte nen masen detyrim paraqitje. I vetmi qe ndryshoi masa eshte ai i arrestit shtepiak Margen Islami qe u la nen detyrim paraqitje nga masa arrest shtepie. vlen per tu theksuar se ne gjykaten e apelit te dyshuarit kerkojne ndryshim te mases ose per shkaqe shendetesore ose arsye familjare
587 Margen Islami 18/02/2021 Droga I dyshuari ka nje djale te mitur per te rritur - deklaroi avokati i tij dhe masa e sigurimit arrest ne shtepi e ka rednuar pozitene tij ekonomike. Ismali i th gjykates se apelit : kam marre fund, vini doren ne zemer kam nje femije ne ngarkim. Gjykata e apelit e ndryshoi masen per shkaqet e mesiperme duke e urdheruar te riun qe te paraqitet ne policine gjyqesore te merkuren e pare dhe te trete te cdo muaji
586 Endi Daraku 18/02/2021 Droga
579 Punonjes komune Eduart Jaku 11/02/2021 Korrupsioni Ne deklarimin e tij, shtetasi Eduart Jaku ka deklaruar se i ka marr dy kamionet qe ne vitin 2013, duke mos i dorezuar ne Komune dhe perdorur vete ato. Ne vitin 2016 nje prej kamioneve eshte shitur per skrap, ndersa tjetri vazhdon te jete ne perdorim nga i pandehuri. Ai me tej ka deklaruar se eshte i gatshem ta dorezoje ate, duke shtuar se nuk e ka kuptuar se cfare ka bere. Sipas te pandehurit ai eshte detyruar ti perdor per te siguruar te ardhura per familjen e tij.
511 Ledion Hoxha 31/01/2021 Droga
510 Spartak Rexhepi 31/01/2021 Droga Spartak Rexhepi eshte deklaruar perdorues prej vitesh i lendes narkotike dhe sasine e gjetur e ka per perdorim vetjak. Rexhepi ka treguar se lenden narkotike e ka blere te nje shtetas i komunitetit rom ne zonen e Laprakes. Prokuroria ne perfundim te veprimeve hetimore, ka konkluduar se Spartak Rexheoi eshte perdorues dhe nuk u gjeten te dhena te tjera qe e implikojne ata ne shperndarjen e lendes narkotike, duke kerkuar pushimin e hetimeve.
497 Hamit Alla 27/01/2021 Droga Gjykata e Apelit Tirane ka vleresuar te paligjshem arrestimin e Hamit Alles, duke I hequr masen e sigurise dhe lene ate ne liri. Ai ka pretenduar se nuk ka pasur dijeni per lenden narkotike te gjetur shtetasit Ndricim Krrashi dhe ne momentin e ndalimit po e shoqeronte kete shtetas me makinen e tij per tu kthyer ne banese ne Bulqize.
496 Ndricim Krrashi 27/01/2021 Droga Ndricim Krrashi nuk ka ushtruar ankim, ndaj tij më heret ishte vendosur detyrim me paraqitje. Për shokun e tij Hamit Alla , avokai pretendoi se ai ka perfunduar masterin profesional për juridik.Krrashi tha se droga është e tij dhe e ka blere ne ish park te autobuzave për 15 mije leke
494 Ksandri Tona 08/02/2021 Droga
492 Denis Koldashi 05/02/2021 Droga
491 Albi Sheqeri 04/02/2021 Droga Shtetasi Albi Sheqeri kerkoi ne Gjykaten e Shkalles se Pare ndryshimin e mases ne ate te arrestit ne shtepi. Kerkese e cila nuk iu pranua nga Gjykata me argumentin se plotesohen kushtet per mase sigurimi arrest ne burg nisur nga rrezikshmeria e vepres penale dhe perhapja e saj. Gjykata e Apelit rrezoi kerkesen e Albi Sheqeri, per ndryshimi e mases, pasi kerkesa ishte bere pa firmen e te hetuarit dhe kishte probleme me aktet.
490 Leonard Rrucaj 04/02/2021 Droga
488 Mikel Sulaj 14/02/2021 Droga Mikel Sulaj , 20 vjec, deklaroi se do jape shpjegime ne nje faze tjeter te hetimit. Ju mor kampioni i urines, kurse farat u futen ne qesen e provave. Gjykata e Shkalles se Pare la ne daten 17 shkurt Mikel Sulaj ne masen e sigurise "Arrest ne burg" me afat 12 ditor. Pas perfundimit te ketij afati, ne daten 1 mars, Prokuroria ka shkuar ne gjykate me kerkesen e re ku ka kerkuar serish masen e sigurise arrest ne burg per 20-vjecarin , duke dorezuar ne Gjykate edhe nje shkrese te policise shkencore ne te cilen thuhej se nuk mund te realizohej nje akt ekspertim per farat e gjetura pasi nuk permbajne THC dhe ne keto kushte duhet te pritet mbirja dhe rritja natyrale e farave ne Institutin e Fushe Krujes. Ne date 1 mars Gjykata e Shkalles se Pare vendosi arrest ne burg pa afat per 20-vjecarin deri ne perfundim te hetimeve. Pas ankimit te bere nga Mikel Sulaj, I cili ka kerkuar ndryshimin e mases se sigurise, edhe prokuroria e Apelit ka kerkuar ndryshimin e saj, duke e konsideruar vendimin e Gjykates se Shkalles se Pare si te pambeshtetur, pasi sipas Prokurorise se Apelit duhet te ishin pare rrethanat sociale te te riut, mosha dhe fakti qe nuk ka qene I denuar me pare. Ne 24 mars Gjykata e Apelit liroi 20-vjecarin ne detyrim per tu paraqitur. Ne daten 17 prill, instituti i Fushe Krujes I ka kthyer pergjigjje prokurorise dhe pohon qe eshte ne rikonstruksion. Prokuroria do kerkoje kultivimin e tyre ne institutin e Lushnjes. Pasi farat e kanabisit te gjetura ne xhepin e te riut u mbine, ato rezultuan te ishin kanabis sativa. Pas marrjes se akt ekspertimit te dates 18 qershor 2021, Prokuroria e Tiranes vendosi ta dergoje ne gjyq te riun per akuzen e kultivimit.
487 Ergys Voci 15/02/2021 Droga I dyshuari pohon se ska dijeni per kete arme dhe as per drogen per te cilen nuk jepet se sa ishte sasia.
486 Salvador Kokoshi 02/02/2021 Droga
485 Nertil Lulo 02/02/2021 Droga
484 Ezmiraldo Sena 02/02/2021 Droga Ezmiraldo Sena u ndalua nga Policia teksa ishte pasagher ne makinen e mikut te tij Erjon Haxhiaj. Gjate kintrollit te mjetit, ne deren e pasagjerit eshte gjetur nje cigare hashash me peshe 0.6 gram.
483 Erjon Haxhiaj 02/02/2021 Droga Erjon Haxhiaj u ndalua pasi nga kontrolli qe efektivet e Policise kryen ne makinen e tij, ne rrugen e Dibres, atij iu gjeten ne nje kellef çakmaku, dy doza kokaine me peshe 0.8 grame, si dhe nje thike. Haxhiaj nuk ka folur per hetuesit, ndersa edhe dy miqevete tij iu gjet lende narkotike. Prokuroria ka derguar per gjykim Erjon Haxhiajn
482 Renaldo Dervishi 02/02/2021 Droga Renaldo Dervishi u ndalua pasi ishte ne makinen e shtetasit Erjon Haxhiaj dhe gjate kkngrolit te mhetit, ne pjesen e kroskotit, ne anen e pasagherit, u gjeten 3 doza kanabis me peshe 3.4 gram. Polici ne materialet referuese ia atribuon Dervishit kete sasi, megjithese ne perfundim te hetimeve, Prokuroria mori te pandehur shtetasin Erjon Haxhiaj, drejtues i makines.
481 Aleks Hysa 02/02/2021 Droga Avokati tha ne gjykaten e apelit se ndaj personave nen hetim eshte vendosur mase shume e rende , dhe se nuk jane marre parasysh rrethanat lehtesuese si sjellja koreekte dhe ambjentet e komunitetit ku jetojne. u kerkua ekspertim mjeko ligjor, ndersa Amarido Hodaj tha se rezulton se eshte i vetmi qe kudjeset per te emen
480 Amarildo Harecari 02/02/2021 Droga Shtetasi Amarildo Harecari eshte arrestuar serish ne nje lokal ku perdorej per droge, dyshohet se theu masen e sigurise arrest shtepie per te cilin ishte vendosur me heret ndryshimi, pasi ishte proceduar ne muajin nentor 2020. Amarildo Harecari u denua nga gjykata per prodhimn dhe shitje te narkotikeve me 5 vite burg, ai perfitoi nga gjykimi i shkurtuar dhe u denua perfundimisht me 3.4 vite burg, denim qwe iu konvertua ne 4 vite sherbim prove.
479 Armando Hodaj 03/02/2021 Droga 11 persona u arrestuan ne operacionin "Galeria", mes tyre per mos kallezim krimi eshte Aderiatik Kaci, Elmas Saliu ,Florin Llaka. Aleks Hysa 34 vjec pershtati lokalin per perdorim droge dhe theu rregullat e covidit. Erjon Haxhiaj dhe Elmaz Saliu dhe Renaldo Dervishi u arrestuan pasi forcat e Policise "Shqiponjat", i ndaluan per kontroll ne rrugen "e Dibres" . Gjate kontrollit ju gjet sasi kokaine dhe tre arme te ftohta thike. Prokuroria ndau hetimet per Amarildo Harecarin, pasi nuk u vertetua bashkepunimi me pjesen tjeter te te arrestuarve. Prokuroria e ka argumentuar dergimin e ceshtjes ne gjyq me faktin se Armando Hodaj eshte kapur ne posedim te nje sasie jo te vogel te lendes narkotike kokaine te ndare ne paketime. Avokati tha ne gjykaten e apelit se ndaj personave nen hetim eshte vendosur mase shume e rende , dhe se nuk jane marre parasysh rrethanat lehtesuese si sjellja koreekte dhe ambjentet e komunitetit ku jetojne. u kerkua ekspertim mjeko ligjor, ndersa Amarido Hodaj tha se rezulton se eshte i vetmi qe kudjeset per te emen
478 Fatos Lamaj 08/01/2021 Korrupsioni
477 Etmond Zotka 08/01/2021 Korrupsioni
476 Neritan Naska 08/01/2021 Korrupsioni
475 Astrit Duro 08/01/2021 Droga
474 Bardhyl Cela 08/01/2021 Korrupsioni
473 Klement Zeqo 08/01/2021 Korrupsioni
472 Ilir Shimi 08/01/2021 Droga
471 Redian Shimi 08/01/2021 Droga
470 Altin Sulaj 08/01/2021 Droga
469 Enver Mucaj 08/01/2021 Droga
468 Fuat Dusho 08/01/2021 Droga
467 Teki Dusho 08/01/2021 Droga
466 Elson Dusho 08/01/2021 Droga
465 Olgert Dusho 08/01/2021 Droga
464 Ilia Ballo 08/01/2021 Droga
463 Zylyftar Zhurda 08/01/2021 Droga
462 Esmeraldi Kaposhi 08/01/2021 Droga
461 Selfo Kaposhi 08/01/2021 Droga
460 Infermiere Migena Skenderi 11/02/2021 Korrupsioni Per asnje nga tre te hetuarit, nuk eshte kerkuar nga Spak ne mungese mase shtrenguese. Por nje mase me e bute, per kete shkak ata u shoqeruan ne polici derisa kane perfunduar kontrollet ne banesat e tyre.
459 Infermiere Trendafile Frangu 11/02/2021 Korrupsioni
458 Mjek Edvin Prifti 11/02/2021 Korrupsioni Per shkak te mungeses se rrezikshmerise, kardiokirurgu nuk u arrestua , por gjate njohjes se mases se sigurise ndaj mjekut te QSUT , Spak kerkoi ashpersim te mases dhe dergim nen arrest me burg. Spak ben me dije se ne zyre atij ju gjeten 50 mije euro dhe 3 milione leke, te cilat u sekuestruan ne daten 14 maj 2021 . Spak deklaroi se kreu nje hetim te thelluar pervec korrupsionit pasiv edhe per pastrim te produkteve penale ose te veprimtarise penale ku dhe eshte konstatuar se mjeku dyshohet se kryente depozitime cash ne banka te ndryshme. Te sekuestruara u shpallen ne daten 14 maj shuma prej 51.479.368 leke dhe 177.497 leke. . Masa ndaj mjekut Prifti qe ishte ajo e pezullimit nga detyra u revokua dhe gjykata e Posacme e ndryshoi duke vendosur ne daten 13 shkurt arrest me burg. Apeli e zbuti serisht qendrimin duke shpallur masen pezullim nga detyra , te rekursuar nga Spak ne gjykaten e larte
457 Isuf Tanuzi 11/02/2021 Korrupsioni
456 Gazmir Nezaj 11/02/2021 Korrupsioni Gazmir Nezaj u arrestua per ushtrim te ndikimit te paligjshem per lirimin e nje te denuari.
455 Altin Skendaj 11/02/2021 Korrupsioni
454 Aldo Petani 11/02/2021 Korrupsioni Sipas dosjes hetimore, Bledar Petani ishte familjar I te denuarit dhe ka nderhyre per te dhene para qe shtetasit Saimir Petani ti uleshin 6 muaj burgim kundrejt 6 mije euro.
453 I burgosur Sajmir Petani 11/02/2021 Korrupsioni
452 Sekretare gjykate Manuela Mallakuci 11/02/2021 Korrupsioni Mallakuci dyshohet se caktonte gjyqtaren sa here kishte kerkesa per lirim te denuarish.
451 Avokat Aldo Tabaku 11/02/2021 Korrupsioni
450 Gjyqtare Enkeleida Hoxha 11/02/2021 Korrupsioni Gjyqtarja ka bere disa here kerkese per ndryshimin e mases se sigurise me argumentin se ka dy femije per te cilet duhet te kujdeset, megjithate per shkak te rrezikshmerise se vepres dhe faktit qe mund te prishen provat eshte lene ne masen e sigurise arrest ne burg. Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka pranuar kërkesën e ish-gjyqtares së Krujës, Enkeleida Hoxha për gjykim të shkurtuar.Ne daten 2.12.2021 , Spak ka kerkuar 3.6 vite burg per ish gjyqtaren Enkeleida Hoxha .
446 Leart Kroi 08/02/2021 Droga
445 Eljon Kroi 08/02/2021 Droga
444 Adrian Ramushi 10/02/2021 Droga
443 Infermiere Ronida Hysa 26/01/2021 Korrupsioni Infermierja u lirua nga gjykata e apelit me kerkese te prokurorise qe kerkoi ndryshim mase sigurie, per shkak se sipas prokurores, Ronida Hysa ishte nene e dy femijeve te mitur dhe duhej te linte qeline.
442 Infermiere Sidorela Cela 08/02/2021 Korrupsioni Gjykata e la Sidorela Cela ne burg me afat 45 dite derisa prokuroria te zgjeroje hetimet dhe te kqyre telefonat e tre infermiereve dhe sanitares Rukije Hoxhaj e bashkearrestuar me tre infermieret. Per Sidorela Cela , prokuroria kerkoi arrest me burg me afat pra lenien ne fuqi te shkalles se pare, por gjykata e rrezoi kerkesen.
441 Infermiere Sheqerije Koci 08/02/2021 Korrupsioni Gjykata vendosi arrest me burg me afat 45 dite edhe per Sheqerije Kocin, derisa prokuroria te kqyre telefonat dhe te shtrije hetimet edhe ndaj stafit ne spitalin covid 2 apo Shefqet Ndroqi. Ne 23 shkurt, Gjykata e Apelit vleresoi se ankimi I bere nga Sheqerie Koci nuk ishte konform ligjit dhe per kete e rrezoi, duke e lene ne burg. Nderkohe me ane te nje kerkese te dyte ne Apel, ne 11 mars, Gjykata Apelit vleresoi te ndryshonte masen e sigurise per Sheqerije Kocin duke e lene ate ne masen e detyrimit per tu paraqitur ne policine gjyqesore.
440 Infermiere Mira Bushi 08/02/2021 Korrupsioni Gjykata vendosi arrest me burg me afat 45 dite per Mira Bushi me kushtin qe prokurori te siguronte prova te tjera dhe te shtrinte hetimet edhe ne adrese te stafit ne spitalin Shefqet Ndroqi. Infermierja dyshohet se ka marre para ne shkembim te sherbimit. Mira Bushi , u lirua ne 11 mars, pas kerkeses se dyte te bere ne Gjykaten e Apelit. Bushi u la ne masen e sigurise "Detyrim per tu paraqitur", ndersa kerkesa nuk u kundershtua as nga Prokuroria, kjo per shkak te vleresimit te gjendjes shendetesore si jo te mire per te vazhduar me masen e sigurise arrest ne burg.
438 Endrit Murrani 26/01/2021 Droga Avokati i Endrit Murrani ka argumentuar ne Gjykate se masa e sigurise duhet te ndryshohet pasi ai nuk paraqet rrezikshmeri, eshte me arsim te larte per inxhinieri gjeo informatike dhe eshte I punesuar ne sektorin e IT ne QKUM. Ne nje kerkese te dyte , gjykata e apelit vendosi ndaj tij arrest ne shtepi. Endrit Murrani kerkoi gjykim te shkurtuar ne seance paraprake dhe gjykimi i tij do te jete i drejtperdrejte.
437 Mario Zani 22/01/2021 Droga
423 Elvis Ponari 20/01/2021 Droga
418 Anxhela Beshiri 08/01/2021 Droga
412 Fatjon Beshiri 08/01/2021 Korrupsioni
411 Ecaterina Musat 11/01/2021 Droga
409 Bruno Marko (Gjinaj) 29/01/2021 Droga Gjykata e Shkalles se Pare e la Bruno Gjinaj ne burg me afat deri ne daten 10 mars.Nga akti i ekspertimit mjeko-ligjor toksikologjik per shtetasin Bruno Gjinaj , date 10.2.2020 eshte zbuluar prania e produkteve te metabolizmit te kokaines. Bruno Gjinaj ka deklaruar se eshte perdorues i lendeve narkotike dhe lenda e gjetur ne dhomen e hotelit nuk i perkiste atij. Per Bruno Gjinaj, prokuroria shprehet se ai nuk nuk eshte i perfshire ne mbajtjen e lendeve narkotike dhe as ka elemente te shperndarjes apo bashkepunimit ndermjet dy personave nen hetim. Ne 15 shkurt, Gjykata e Apelit vleresoi te paligjshem arrestimin e tij dhe urdheroi lirimin e tij, megjithse do te vazhdoj ne arrest per shkak te mases se dhene per nje grabitje ne Burrel.
408 Tauland Sinani (Lleshaj) 29/01/2021 Droga Tauland Sinani eshte lene ne masen e arrestit me burg me afat deri ne daten 10 mars , sapo te dalin pergjigjet. Ai pretendon qe eshte perdorues si dhe provohet nga ekpertimi toksikologjik date 8.2.2021. Nga vleresimi mjekoligjor shprehur ne aktin e ekspertimit mjeko ligjor, date 18.5.2021 sasia e sekuestruar klasifikohet ne sasi e cila eshte brenda kufijve te dozes per perdorim vetjak (sasia 600 miligram bashke me ambalazh). Ne 15 shkurt, Gjykata e apelit vleresoi te paligjshem arrestimin e tij dhe urdheroi lirimin e menjehershem. Megjithate do te vazhdoje ne burg per shkak te nje mase tjeter per grabitje ne Burrel.
403 Alban Bendo 08/01/2021 Droga Referohet ne gjendje te lire si perdorues sipas nenit 283/1.
402 Sefedin Dokaj 08/01/2021 Droga
401 Arben Lekli 08/01/2021 Droga Gjithsej u arrestuan 23 persona, per kultivim droge, organizate grupi kriminal , shperdorim detyre dhe korrupsion. Konkretisht kultivimi i bimëve narkotike", "Prodhimi dhe shitja e narkotikeve", kryer në formën e posaçme, atë të "Grupi i strukturuar kriminal", si dhe veprën penale "Pastrimi i produkteve të veprës penale apo veprimtarisë kriminale", të parashikuara nga nenet 284 e 28/4, 283/1 e 28/4, 287, 333/a të Kodit Penal.
400 Inspektor IMT Ermal Baci 22/01/2021 Korrupsioni Masat e Ermal Bacit dhe Dritan Nikollit ishin miratuar nga gjykata e posacme ne mungese . Spak thote se kane lejuar ndertime pa leje ne territorin e bashkise Kamez kundrejt perfitimit te parregullt, nuk kane permbushur detyren ndonese kane patur dijeni per ndertimet.
399 Kryeinspektor IMT Dritan Nikolli 22/01/2021 Korrupsioni Masat e Ermal Bacit dhe Dritan Nikollit ishin miratuar nga gjykata e posacme ne mungese . Spak thote se kane lejuar ndertime pa leje ne territorin e bashkise Kamez kundrejt perfitimit te parregullt, nuk kane permbushur detyren, ndonese kane patur dijeni per ndertimet.
398 Mikel Zeneli 06/11/2020 Korrupsioni Mikel Zeneli u ndalua me iniciative per vjedhje duke shperdoruar detyren.Hetimi u mbyll ne daten 21 janar 2021. Ne apel kallzuesi deklaroi ; jam i penduar per kallzimin qe bera Mikel Zeneli u la ne masen e sigurise arrest ne burg ne Gjykaten e Shkalles se Pare, ndersa ky vendim I ndryshua nga Apeli I cili pranoi kerkesen e edhe te Prokurorise se apelit qe kishte kerkuar detyrim per tu paraqitur. Kjo per shkak se sipas nje kontrate noteriale ka rregulluar marredhenien me kompanine dhe ka shlyer demin financiar, gjithashtu ka dy femije te mitur. Mikel Zeneli u denua nga Gjykata e Shkalles se Pare me 6 muaj burg ne daten 10 maj. Zeneli u gjykua me procedure te shhkurtuar dhe perfitoi ulje te denimit. I pandehuroi e apeloi ceshtjen ne Gjykaten e Apelit Tirane ne 24 maj 2021 dhe ceshtja eshte ne pritje.
373 Aleksander Algeri Zeneli 25/01/2021 Droga
372 Edlira Saliaj 21/01/2021 Korrupsioni Shtetasja Edlira Saliaj, eshte doganiere, dyshohet se ka lejuar te kalojne mallra pa kryer veprime doganore. Edlira Saliaj nuk e ka apeluar ne Gjykaten e Apelit masen e sigurise detyrim per tu paraqitur.
371 Theonor Naci 21/01/2021 Korrupsioni Theodhor Naci eshte doganier, dyshohet se shperdoroi detyren. Theodhor Naci nuk e ka apeluar ne Gjykaten e Apelit masen e sigurise detyrim per tu paraqitur.
370 Baftjar Kaziaj 21/01/2021 Droga Baftjar Kaziaj eshte doganier, dyshohet per shperdorim detyre. Njeri nga biznesmenet I quajtur Qani Lazri I shkruan "te marrin ndonje mase". Baftjar Kaziaj nuk e ka apeluar ne Gjykaten e Apelit masen e sigurise detyrim per tu paraqitur.
369 Muhamet Licaj 21/01/2021 Korrupsioni 4 tregtaret u favorizuan nga kater punonjes te doganes pa disponuar dokumentacion dogane dhe detyrimet doganore. Muhamet Licaj nuk e ka apeluar ne Gjykaten e Apelit masen e sigurise detyrim per tu paraqitur.
364 Rigert Sinani 22/01/2021 Droga
361 Florian Shkembi 25/12/2020 Droga
355 Agim Hoxha 31/12/2020 Droga Shtetasi Agim Hoxha nuk e ka apeluar ne Gjykaten e Apelit masen e sigurise detyrim per tu paraqitur.
354 Ertion Alhysa 31/12/2020 Droga Shtetasi Ertion Alhsya, u arrestua tek "Pazari i Ri" ,duke festuar me shoket e tij. Ertion Alhysa ka deklaruar se lenden narkotike e kishte per perdorim vetjak per veten dhe per shoket me te cilet kishte vendosur ta festonin se bashku naten e nderrimit te viteve. Gjithashtu ka deklaruar se nuk perdorues i rregullt i lendes narkotike e llojit cannabis sattiva, ndersa kokainen nuk e ka konsumuar asnjehere dhe se ka qene hera e pare qe e blinte.Jane pyetur shoket e tij O.K dhe M.B . te cilet kane deklaruar se kishin prenotuar nje shtepi me qira per festen e nderrimit te viteve dhe jane nisur nga shtepia e tyre me biciklete ne drejtim te pazarit te ri dhe kur kane arritur ne zonen e Pazarit te Ri, kane ndaluar duke pritur shokun e tyre K.F. Ne kete kohe, ka ushtruar kontroll policia dhe shtetasit Ertion Alhysa, i kane gjetur cannabis sattiva dhe kokaine, per te cilen, keta shtetas nuk kishin dijeni se ky i fundit posedonte lende narkotike me vete. Ertion Alhysa nuk e ka apeluar ne Gjykaten e Apelit masen e sigurise "detyrim per tu paraqitur". Ne kerkesen per pushimin e ceshtjes per shtetasin Ertion Alhysa, prokuroria e argumenton me faktin e sasise se vogel te dozes qe i eshte kapur ketij personi dhe faktin e te qenit perdorues i lendes narkotike.
350 Xhoel Guxha 13/01/2021 Droga Xhoel Guxha, nuk e ka apeluar ne Gjykaten e Apelit masen e sigurise detyrim per tu paraqitur.
349 Kristian Doda 13/12/2020 Droga Shtetasi Kristian Doda nuk e ka apeluar ne Gjykaten e Apelit masen e sigurise detyrim per tu paraqitur.
348 Eris Tafa 11/12/2020 Droga Eris Tafa u hetua ne masen "Arrest shtepie" nga Prokuroria e Tiranes deri ne momentin e arrestimit te tij me urdher te SPAK per nje dosje tjeter, per te njejten akuze dhe tashme ndodhet ne masen e sigurise "Arrest ne burg" Eris Tafa para grupit hetimor ka treguar qe eshte perdorues i lendes narkorike, fakt i provuar edhe nga nje akt ekspertim, ndersa ka pretenduar se dhe sasia e gjetur ne banese ishte per perdorim vetjak. Nderkohe, pluhuri i bardhe eshte shprehur Tafa eshte sode qe e perdor per probleme te stomakut. Pavaresisht ketyre pretendimeve, ekspertet vleresojne se sasia e gjetur ne banese nuk eshte per perdorim vetjak, duke bere qe Prokuroria te dergoje kerkesen per gjykim per te. Gjykata e Tiranes denoi shtetasin Eris Tafa me 6 vite burg, qe per shkak te gjykimit te shkurtuar shkoi ne 4 vite.
347 Erion Dibra 11/12/2020 Droga Shtetasi Erion Dibra nuk e apeloi masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykate. Nga akt ekspertimi rezultoi se Erion Dibr ishte perdorues i lendes narkotike, nje fakt qe e ka deklarjar edhe vete para hetuesve ku eshte shprehur se ka 3 apo 4 vite qe e perdori. Prokuroria kerkoi pushimin e hetimit per Dibren me argumentin se doza e kapur eshte e vogel dhe eshte per perodirm vetjak, e per kete shkak nuk duhet te pergjigjet para ligjit. Prokuroria thote gjithashtu se nuk u vertetua qe keta persona kane bashkepunuar per shperndarje te lendes narkotike.
346 Drejtor i ASHK Berat Ervin Nelaj 26/01/2021 Korrupsioni Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka kërkuar 3 vite burg për ish kreun e Kadastrës Berat Ervin Nelaj, i arrestuar në Janar të këtij viti për korrupsion në miratimin e lejeve të ndërtimit në këtë qytet. Pas hetimeve 9 mujore, SPAK ka dalë në përfundim se janë krijuar dyshime të arsyeshme të bazuara në prova se shtetasi Ervin Nelaj, në cilësine e Drejtorit të Drejtorisë Vendore të Agjensisë Shtetërore të Kadastrës, Berat, në bashkëpunim me punonjës të tjerë në këtë institucion, kanë marrë në disa raste përfitime monetare të parregullta, me qëllim për të kryer veprime që lidhen me detyrën e tyre, për legalizimin e objekteve informale dhe rregjistrimin e titujve të pronësisë.
342 Tony Xhaferri 10/12/2020 Droga
339 Marsel Rrenjollari 09/12/2020 Droga Prokuroria kerkoi ne gjykate ne daten 23 shkurt, pushimin e ceshtjes se regjistruar ndaj Marsel Rrenjollari, pasi sipas akt ekspertimit mjeko ligjor sasia prej 0.378 gram eshte shume e vogel dhe konsiderohet per perdorim vetjak. Edhe shtetasi Rrenjollari ka pretenduar ne prokurori se eshte perdorues. Shtetasi Marsel Rrenjollari nuk e apeloi masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
338 Bledar Skenderaj 08/12/2020 Droga Bledar Skenderaj nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
337 Fadil Neli 08/12/2020 Droga Shtetasi Fadil Neli , nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
336 Armand Bajraktari 08/12/2020 Droga Armando Bajraktari thote qe eshte perdorues. Armand Bajraktari nuk e ka apeluar masen e sigurise "detyrim per tu paraqitur" ne Gjykaten e Apelit.
334 Franko Hoxha 06/12/2020 Droga Shtetasi Franko Hoxha , nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
321 Erald Sada 20/01/2021 Droga Shtetasi Erald Sada nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
312 Besri Kollari 18/01/2021 Droga Shtetasi Basri Kollari, ka deklaruar se eshte perdorues i lendes narkotike dhe sasia e gjetur eshte per perdorim vetiak . Nga ekspertimi kimik i sendeve te gjetur ne lokal, ka rezultuar prania e kokaines. Basri Kollari nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit. Gjykata e Shkalles se Pare rrezoi akuzen e "Prodhimit dhe shitjes se lendes narkotike" per Basri Kollarin, me argumentin se sasia prej 0.2 gram kokaine eshte per perdorim vetjak dhe se Prokuroria ne asnje rast ne aktet e paraqitura, nuk ka prova qe vertetojne se Kollari e shiste lenden narkotike, mbetjet e te ciles u gjeten ne disa objekte ne lokal. Nderkohe, kjo Gjykate e Shpalli fajtor Basri Kollarin, per akuzen "Përshtatja e lokalit për përdorim droge", duke vleresuar se eshte teresisht e provuar nga mbetjet e lendes narkotike te gjetura ne objektet e sekuestruara ne lokal. Kollari u denua me 1 vit burg, i cili u ul per shkak te gjykimit te shkurtuar ne 8 muaj. Gjykata e Shkallles se Pare pezulloi denimin me burg, duke e vene ne prove, per nje periudhe kohore prej 16 (gjashtëmbëdhjetë) muajsh.
311 Jeton Lazri 16/01/2021 Droga Si gjatë kapjes në flagrancë dhe më pas, i pandehuri Jeton Lazri ka pretenduar që sasinë e lëndës narkotike e ka gjetur buzë rrugës dhe se e kishte ngarkuar në makinë për ta dorzuar sipas tij në Komisariatin e Policisë. Gjykata e Tiranes denoi shtetasin Jeton Lazri me 6 vite burgim, denim i cili u ul nga gjykimi i shkurtuar ne 4 vite burg.
310 Ramiz Rroja 15/01/2021 Droga
308 Erison Dibra 08/01/2021 Droga Shtetasi Erison Dibra, nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.Prokuroria ka arritur ne perfundimin se shtetasi Erison Dibra nuk mund te mbaje pergjegjesi penale per vepren 283/1 , pasi sasia qe i eshte kapur eshte me pak se 5 gram dhe nuk arrihet te provohet se ky shtetas e shperdante kete lende pavaresisht ndarjes ne 3 qese /doza. Sipas prokurorise, shtetasi Erison Dibra duhet te mbaje pergjegjesi penale vetem per konsum te nenit 242 te K.Penal (mosbindje ndaj urdherit te punonjesit te policise se rendit publik). prokuroria kishte kerkuar ne shkallen e pare arrest me burg, nderkohe qe ne apel konstatoi se masa e sigurimit ishte e drejte dhe duhej te qendronte ne fuqi. Gjyqtaret Elona Toro, Zeqine Sollaku, Elbana Lluri vendosen qe peballe detyrimit me paraqitje i riu te paraqitet ne zyren e oficereve te policise gjyqesore cdote merkure
307 Juxhino Shima 06/01/2021 Droga Shtetasi Juxhino Shima ka deklaruar : isha ne lokal se bashku me shokun tim duke pire birra. Jam perdorues hashashi, por ate dite nuk kam konsumuar. Nuk kam dijeni e kujt eshte qesja. Juxhino Shima , nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit. Pasi Prokuroria kreu akt ekspertimin rezultoi se Shima ishte perdorues i lendes narkotike, per shkak edhe te sasise se vogel te gjetur, akuza e prodhimit dhe shitjes se lendeve narkotike u pushua, ndersa kaloii ne gjykim ne korrik per akuzen e drejtimit te mjetit ne gjendje te dehur.
306 Klajdi Sylaj 06/01/2021 Droga Prokurori kerkoi arrest me burg per te miturin per akuzen e vjedhjeve , nderkohe qe per kokainen pohoi qe 17 vjecari eshte perdorues dhe nuk kishte ngritur akuze per te. Hetimi ndaj tij vazhdon per akuzat e vjedhjeve. 17 vjecari dyshohet per disa vjedhje dhe se ka bashkepunuar me persona te tjere, ngjarjet raportohet se kane ndodhur ne minimarketet ne rrugen " Gjergj Legisi". I mituri deklaroi ne prani te psikologut se kishte shoqeri me dy persona te tjere F.B. dhe I.L. dhe se sipas tij ata jane ne burg.
304 Saimir Hoti 03/01/2021 Droga Shtetasi Saimir Hoti, nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
303 Dorian Hoxha 03/01/2021 Droga Shtetasi Dorian Hoxha , nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit. Dorian Hoxha ka deklaruar se në lidhje me ngjarjen ku punonjësit e policisë i kanë gjetur lëndë narkotike me vete ai deklaron se ka qënë i tij dhe e ka pasur për përdorim vetjak. Ai e përdor hashashin prej rreth një viti. Shokët e tij që kanë qenë me të F.Sh. dhe E.K. nuk kanë pasur dijeni për hashashin që kishte me vete. Ai ka deklaruar se për herë të fundit kishte pirë Canabiss më datë 01.01.2021. Dorian Hoxha u denua nga Gjykata e Shkalles se Pare me 5 vite burg, per shkak te gjykimit te shkurtuar denimi ndaj tij shkoi ne 3 vite e 4 muaj burg. Gjykata e Shkalles se Pare e pezulloi denimin me burg per Dorian Hoxhen, duke e vene ate ne prove per 3 vite, me kusht qe te mos perfshihet ne ngjarje kriminale apo te shoqerohegt me persona te inkriminuar. Dorian Hoxha, ne 23 Korrik, ankimoi vendimin e denimit ne Gjykaten e Apelit
280 Drejtor I logjistikes KLP Fatmir Demneri 09/11/2020 Korrupsioni Ne dosjen hetimore , theksohet fakti qe gjate kohes se ardhjes se kompjuterave , nuk eshte mbajtur asnje dokumentacion nga shtetasi Fatmir Demneri , qe ka qene I vetmi punonjes administrativ deri ne shtator te vitit 2019, kur KLP , ka filluar te rekrutoje personelin administrativ. Edhe pas ardhjes se ketyre aseteve, shtetasi Fatmir Demneri, nuk ka ndermarre asnje mase per ruajtjen e ketyre aseteve . Nderkohe qe magazinieria eshte emeruar ne 9 janar 2020.Referuar sa me siper, shtetasi Fatmir Demneri mban pergjegjesi per mosveprimet e tij pasi nuk ka ndermarre asnje akt per dokumentimin dhe ruajtjen e ketyre aseteve , duke sjelle humbjen e tyre dhe duke I shkaktuar institucionit dem ekonomik. Vlera totale e aseteve te cilat I mungojne ne inventar eshte 550.242 leke , shume kjo qe perben dem ekonomik financiar per KLP. Ndersa nga analiza qe I perket magazines ka rezultuar se midis vleres kontabel dhe inventarit fizik ne magazine jane evidentuar diferencat per 5800 litra karburant nafte.Gjyqtari paraprak Albert Mece e ka kthyer per hetime te metejshme ceshtjen ndaj shtetasit Fatmir Demneri, per vepren penale " Vjedhje duke shperdoruar detyren".
231 Vilson Kocli 09/01/2021 Droga Shtetasi Vilson Kocli nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
217 Fatjon Muslija 28/12/2020 Droga Prokuroria vendosi mosfillimin per vepren e shperndarjes se droges . U dorezua ne gjykim per akuzen e drejtimit te mjetit ne gjendje te dehur. Fatjon Muslija deklaron" e kam per perdorim vetjak" e kam blere per pese mije leke ne zonen e Diges se Liqenit tek nje person qe nuk e njoh dhe nuk ja mbaj mend tiparet. Ai dyshohet si perdorues dhe u referua ne gjendje te lire per 283/1 dhe drejtim mjetesh ne menyre te parregullt neni 291 i kodit penal. Fatjon Muslija nuk e ka apeluar masen e sigurise "detyrim per tu paraqitur" ne Gjykaten e Apelit.
211 J. M. 23/12/2020 Droga Prokuroria ka kerkuar pushimin gjykimi vetem per J.M. kurse A.M. deklaroi se eshte perdorues sporadik ndaj ndaj tij u mosfillua. J.M. nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit. Prokuroria ka bere kerkese per pushimin e procedimit penal me argumentin se I.M.L ka vendosur nje praktike ku nje sasi deri ne 5 gram eshte per perdorim vetjak.Nga ekspertimi rezultoi se njera sasi ishte 5 gram dhe 0.45 gram pa ambalazh. Ne rastin konkret te dy sasite jane nen limitin e I.M.L.
204 Alban Hoxha 22/12/2020 Droga Shtetasi Alban Hoxha ka deklaruar se eshte perdorues i lendes narkotike dhe kete lende e e kishte per vete.
196 Emi Koduku 21/12/2020 Droga Shtetasi Emi Koduku nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
193 Luisiano Meshini 17/12/2020 Droga Vendimin e ka ankimuar ne Gjykaten e Apelit prokuroria ,e cila ka kerkuar caktimin e mases se sigurise ndaj Luisiano Meshini , duke caktuar ate te "arrestit ne burg" me argumentin se ne momentin qe eshte arrestuar ka thyer masen e sigurise "arrest ne shtepi" caktuar per nje veper tjeter penale. Por Gjykata ka vleresuar se nuk ka rrethana renduese sa I takon vepres se kryer dhe per kete duhet te qendroje ne arrest ne shtepi. ne daten 15 janar 2021 punonjesit e polciise te forcave te posacme e konstatojne te ulur ne nje stol ndonese ai ishte nen mases arrest shtepiak te vendosur nga gjykata ne daten 18. 12 .2020 ne kuader te hetimeve per prodhim dhe shitje narkotikesh. per kete ceshtje ne apel prokurorja Arta Marku kerkoi mase arresti. Gjykata e Tiranes denoi me 6 vite burg Luisiano Meshinin per prodhim dhe shitje narkotikesh. Denimi u ul per shkak te gjykimit te shkurtuar ne 4 vite burg.
187 Ledion Xhoxhaj 15/12/2020 Droga Shtetasi Ledion Xhoxhaj ka deklaruar se eshte perdorues I lendes narkotike dhe atyre sintetike.Prokuroria e ka shpjeguar ngritjen e akuzes ndaj 34 vjecarit me argumentin se Ledion Xhoxhaj duhet te mbaje pergjegjesi penale per mbajtjen e lendes narkotike, pesha e te ciles eshte e larte , per mbajtjen e lendeve narkotike psikotrope MDMA, amfetamine, e lendes extaci , per te cilat Ledion Xhoxhaj nuk rezultoi perdorues. Ky perfundim bazohet ne ekspertimet toksikologjike ku I riu rezulton perdorues i hashashit. Gjykata e Tiranes pranoi kerkesen e Prokurorise dhe ka marre te pandehur Xhoxhajn per shperndarje.
186 Aredi Skora 15/12/2020 Droga Aredi Skora ka mohuar autorësinë dhe eshte shprehur se nuk ka pasur dijeni që i dyshuari tjetër, Ervis Loga, tek qesja plastike të ketë pasur lëndë narkotike dhe se me këtë të fundit sipas pretendimeve të tij është takuar rastësisht. Te njejtin deklarim ka dhene edhe Loga, i cili ka perjashtuar mundesine qe Ardi Skora te kete pasur dijeni. Gjykata gjeti fajtor Aredi Skoren per vepren panale te "Moskallezimit te krimit" dhe e denoi me 9 muaj burgim, denim qe iu konvertua ne sherbim prove
185 Ervis Loga 15/12/2020 Droga Ervis Loga u la ne masen e sigurise "Arrest ne burg" ne dy shkallet e gjyqesorit. Gjate seances per vleresimin e mases, Loga perjashtoi nga pergjegjesia penale mikuin e tij duke thene si ai nuk kishte dijeni per drogen. Ervis Loga u gjet fajtor per akuzen e "Prodhimit dhe shitjes se narkotikeve" duke u denuar me 4 vite burg pasi perfitoi edhe nga gjykimi i shkurtuar. Para hetuesve Ervis Loga deklaroi se: lënda narkotike e cila është gjetur dhe sekuestruar nga shërbimet e policise gjyqesore i përket atij dhe se e ka gjetur sipas pretendimeve të tij në pyll duke prerë dru, duke plotësuar se personi nën hetim Aredi Skora nuk ka lidhje me këtë fakt dhe se nuk ka pasur dijeni për lëndën narkotike në fjalë.
182 Rudels Keta 14/12/2020 Korrupsioni Ne deshmine e dhene para grupit hetimor, Rudels Keta ka mohuar se ka vjedhur kompanine ku ai ka punuar. Ai ka shpjeguar se ne kete kompani ka punuar mbi 6 vite dhe ka punuar edhe me ore shtese. Ne lidhje me diferencat ne invetar, Keta ka pretenduar se punonjes te tjere qe kane qene aty ne kase mund te kene gabuar dhe keto diferenca i jane ngarkuar atij padrejtesisht. Prokuroria ka dorezuar ne Gjykate kerkesen per gjykimin e Rudels Ketes per akuzen e "Vjedhjes duke shperdoruar detyren".
177 Qytetar Edmir Bodo 03/12/2020 Korrupsioni Kallezimi u krye nga polici E. Kamberi. Por ne 5 dhjetor 2020 prokuroria shpall mos kompetencen dhe ja dorezon ceshtjen Spak-ut. Aktet dorezohen ne daten 10 dhjetor 2020 . Vendimi i detyrimit me paraqitje u la ne fuqi nga shkalla e pare ne daten 13 dhjetor 2020. Gjate gjykimit te ceshtjes, Edmir Bodo ka pranuar fajesine duke shprehur pendese dhe kerkoi nje denim te lehte. Procesi ndaj tij u zhvillua me procedure te shkurtuar, ndersa ne 9 shkurt, Gjykata e Shkalles se Pare denoi me 9 muaj burgim Bodon, denim i cili per shkak te gjykimit te shkurtuar shkoi ne 6 muaj dhe me pas Gjykata e pezulloi denimin me burgim, duke e kaluar ne 12 muaj sherbim prove.
176 V. Z. 02/12/2020 Droga V.Z. ka deklaruar se qeset që i kanë gjetur në xhep punonjësit e policisë i ka pasur për të shitur. Në lidhje me 5 qeset e tjera me lëndë të dyshuar narkotike që janë gjetur pranë tij në një vazo lulesh, ai deklaron se kanë qenë të tijat dhe i ka pasur për ti shitur. Lëndën narkotike ja jep një djalë me emrin Culi, mbiemrin nuk ja di. Këtë djalë e ka njohur në lagje dhe është i moshës rreth 20 vjeç. Me këtë djalin ka rënë dakort që ai të shesë lëndë narkotike Hashash për llogari të tij dhe ai do ti japë 10.000 lekë në muaj. Ka shitur rreth 20 qese me lëndë narkotike "Cannabis Sativa" në ditë dhe ka rreth 1 muaj që merret me shitje të lëndës narkotike. Ai deklaron se ka 5 muaj që konsumon lëndë narkotike të llojit Cannabis Sativa. Per shkak te moshes 17-vjecare, V.Z, u hetua dhe gjykua ne gjendje te lire. Ne perfundim te gjykimit, Gjykata gjeti fajtor adoleshentin per shperndarje te lendes narkotike ne bashkepunim dhe e denoi ate me 2 vite burg, duke perfituar nga gjykimi i shkurtuar, per shkak te moshes, Gjykata pezulloi denimin me burg duke e kaluar ne sherbim prove per dy vite dhe urdheruar qe te mos shoqerohet me persona te inkriminuar..
168 Kujtim Budini 25/12/2020 Droga Gjate hetimeve Kujtim Budini ka mohuar vepren penale, nderkohe nga verifikimet ka rezultuar se eshte person me precedent penal. Gjykata e denoi Kujtim Budinin me 5 vite e 6 muaj burg, denim qe me gjykim te shkurtuar shkoi ne 3 vite burg. Kujtim Budini ka ankimuar vendimin e Gjykates se Shkalles se Pare qe e ka denuar ate me burg.
167 Endrit Zela 24/12/2020 Droga Ky shtetas deklaron qe eshte perdorues prej dhjete vjetesh por ai u arrestua per prodhim dhe shitje narkotikesh. Prokurori shprehet se sasia e droges eshte e vogel ndaj duhet liruar. Endrit Zela nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
166 Renato Zana 22/12/2020 Droga Gjate marrjes ne pyetje shtetasi Renato Zana ka deklaruar se ai eshte perdorues i lendes narkotike prej me shume se 5 vitesh dhe sasine e gjetur e kishte per perdorim vetjak. Ai u hetua ne masen e siguirise :Detyrim paraqitje" dhe nuk e apeloi ate. Nga akt ekspertimi i bere, ka rezultuar se 38-vjecari eshte edhe perdorues i lendes narkotike, ndersa ceshtja ndaj tij ka kaluar ne gjykim me akuzen e "prodhimit dhe shitjes se lendes narkotike".
163 Ermal Hanelli 06/12/2020 Droga Shtetasi Ermal Hanelli nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
162 Rei Osmani 04/12/2020 Droga
161 Endri Sabli 02/12/2020 Droga Endri Sabli ka deklaruar para hetuasve se lenden narkotike e kishte blere te shtetasi K.B., megjithese nga hetimet e Prokurorise, rezultoi se ne fakt ky shtetas ishte denoncuesi i te riut, i cili tashme ka perfunduar ne Gjykate me akuzen e shperndarjes se lendes narkotike.
156 Aleksander Muca 06/12/2020 Droga Gjate marrjes ne pyetje i hetuari ka dekalruar se eshte perdorues i lendes narkotike. Ai lirua nga Gjykata ne masen e sigurise "Detyrim paraqitje" per shkak te sasise se vogel dhe menyres se si eshte kapur i hetuari. Prokuroria kreu nje akt ekspertimi ku rezultoi se Muca ishte perdorues, per kete dhe per faktin se sasia e gjetur eshte shume e vogel hetimet ndaj Aleksander Muces u pushuan.
154 Elvis Muca 22/11/2020 Droga Elvis Muca eshte lene ne burg me afat 20 ditor nga Gjykata e Shkalles se Pare, vendimi eshte konfirmuar nga Apeli ne 11 dhjetor, dy dite para perfundimit te afatit 20 ditor. Muca ka bere ne te njejten date kerkese per zevendesim mase ne Shkallen e Pare, por kjo e fundit nuk e ka gjetur veten kompetente duke e derguar serish ceshtjen ne Apel. Shkalla e Dyte ka rrezuar vendimin Shkallen e Pare dhe me nje vendim te dates 23 dhjetor e ka kthyer ceshtjen nne Shkalle te Pare per te shqyrtuar kerkesen per zevendesim mase, teksa i arrestuari vazhdoi ne Arrest ne burg pavaresisht perfundimit te afatit 20 ditor.
152 Ortenc Nezja 20/11/2020 Droga Gjykata e Shkalles e Pare la ne masen e sigurise arrest ne burg shtetasin Ortenc Nezja, pasi rezulton te kete qene me pare I denuar dhe dyshohet per vepren penale te prodhimit dhe shitjes se narkotikeve ne bashkepunim. Gjykata ka vleresuar se kjo veper paraqet rrezikshmeri te larte shoqerore dhe rrethanat ne te cilat ka ndodhur jane renduese, si dhe nga hetimet e deri tanishme ka prova qe vertetojne implikimin e te dyshuarit. Masa e sigurise u zevendesua per te hetuarin pas zbutjes se rrethanave nga hetimet e kryera nga Prokurororia. Gjate marrjes ne pyetje, Ortenc Nezja ka pretenduar se eshte i punesuar te lokali Ilir Doracit dhe se eshte akoma ne periudhe prove. Me tej ka mohuar te kishte dijeni per lenden narkotike dhe ka pranuar ae vetem here pas here konsumon lende narkotiks. Prokuroria ne fund te hetimit kerkoi ne gjykate pushimin e çeshtjes per te, por edhe dy personat e tjere te akuzuar psd moskallezim krimi. Kerkesa u pranua nga Gjykata.
151 Besmir Sula 25/01/2021 Droga
148 Nertila Roci 28/12/2020 Droga Cifti Roci u arrestuan ne daten 28 dhjetor ne autostrade ne kuader te nje operacioni te koduar "Autostrada", ku u gjeten me nje sasi fishekesh dhe lene narkotike kokaine. gruaja deklaroi se drogen ja dha bashkeshorti ne momentin qe u afrua policia pa e ditur se cfare ishte. Lenden narkotike canabis sativa te gjetur ne banese e dyshuara e argumentoi se " e di qe bashkeshorti eshte konsumator jo i shpeshte i kesaj lende. per armet ajo rrefehet se njeren prej tyre i shoqi e mbante per bukuri pasi eshte antike , kurse tjetra eshte me ajer. Ne perfundim te hetimeve, Prokuroria coi ne gjykate me akuzen e prodhimit dhe shitjes se narkotikeve vetem bashkeshortin e Nertila Rocit.
147 Ermal Roci 28/12/2020 Droga Cifti Roci u arrestua ne autostraden " Tirane-Durres" duke levizur me makine. Ne mjet eshte gjetur sasi municioni dhe lende narkotike kokaine, ndersa nga kontrolli ne banese u gjeten dhe dy arme pushke dhe sasi lende narkotike, kanabis. Gjykata e Shkallës së Parë e la në burg Ermal Roci duke argumentuar në rrezikshmërinë e veprave penale për të cilat akuzohet, faktin që implikimi I tij vërtetohet me prova deri në këtë fazë. Gjykata e Apelit gjithashtu vlerësoi të linte në burg Ermal Roci duke vlerësuar të drejtë argumentet e Shkallës së Parë. i dyshuari thote se lenden narkotike qe ju gjet bashkeshortes se tij, ajo eshte e tij pasi ai eshte perdorues kokaine dhe e ka blere per perdorim vetjak dhe ja dha gruas ta mbante pa i treguar se cfare ishte. Ermal Roci eshte derguar ne gjykim dhe ceshtja ndodhet ne themel. Gjykata e Tiranes gjeti fajtor Ermal Rocin dhe e denoi ate me 5 vite burg per akuzen e prodhimit dhe shitjes se narkotikeve dhe falsifikimit te dokumenteve. Gjykata vendosi pezullimin e denimit me burg per Rocin dhe kalimin ne sherbim prove per 3 vite.
143 Dejvid Shkurtaj 20/01/2021 Droga Shtetasi Dejvid Shkurtaj nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
142 Eljon Sharka 27/11/2020 Droga Prokuroria kreu akt ekspertim ku Eljon Sharka rezultonn te jete edhe perdorues i lendes narkotike. Nga hetimet rezultoi se 33 vjecari shperndante lende narkotike ne zonen "e Pazarit te Ri" dhe ne rrugen "Tefta Tashko Koco". Sharka i cili u hetua dhe gjykua ne masen e sigurise "Arrest ne burg" u gjet fajtor nga Gjykata e Shkalles se Pare per prodhim dhe shitje te narkotikeve dhe u denua me 5 vite burg, qe per shkak te gjykimit te shkurtuar shkoi ne nje denim prej 3.4 vite, ndersa Gjykata ne perfundim kaloi denimin ne sherbim prove per 3 vite, duke urdheruar qe te mos implikohet ne krime. Masa e sigurise u shua per Eljon Sharken.
126 Amarildo Zylfo 26/11/2020 Droga Ne gjykate, Amarildo Zylfo , ka pranuar se lenda narkotike e gjetur eshte e tij, por eshte shprehur se eshte perdorues dhe jo shperndares. Zylfo kerkoi lirine ne te trija shkallet e gjyqesorit, por u la te hetohet ne masen e sigurise "Arrest ne burg" me argumentin se eshte perserites ne vepren penale dhe nese lirohet ka rrezzik te kryerj te njejten shkelje. Gjykata e Shkalles se Pare vleresoi se nga aktet e paraqitura vertetohet se shtetasi Amarildo Zylfo eshte I perfshire ne aktivitetin kriminal, si dhe per shkak te rrezikshmerise se vepres penale dhe rrethanave duhet te caktohet masa e sigurise arrest ne burg. Gjykata e Tiranes denoi me 5 vite burg, per shkak te gjykimit te shkurtuar 3 vite e 4 muaj burgim, i cili u konvertua ne sherbim prove.
125 Silverio Zeqiri 26/11/2020 Droga Silverio Zeqiri tha para Gjykates se lenda narkotike qe I ishte gjetur eshte e tija dhe se ai eshte prej 3 vitesh perdorues I rregullt I kokaines. Me tej, ai shtoi se dy dozat me kokaine qe I jane gjetur I ka blere te Amarildo Zylfo Ne vend te parave per keto doza I kishte dhene telefonin, pasi nuk kishte pasur leke.
117 Ilirjan Meta 25/11/2020 Droga Ilirjan Meta deklaron se eshte i mitur dhe ndaj nuk dispsonon leje drejtimi . Per drogen tha " e bleva tre qese 15 mije leke dhe pjesen tjeter shitesi ja beri dhurate, pistoleten loder e bleva para dy tre viteve. Ne daten 24 shkurt, Prokuroria dergoi ne gjykate kerkesen per te marr te pandehur shtetasi lirjan Meta. Ilirjan Meta nuk e apeloi masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit. I mituri Ilirjan Meta u denua nga Gjykata per akuzen e drejtimit te mjetit ne gjendje te parregullt dhe prodhim dhe shitje te narkotikeve sipas nenit 283/1 me 2 vite burg, ndersa per shkak te moshesh dhe rrezikshmerise denimi iu konvertua ne 4 vite sherbim prove. Met au hetua dhe gjykua ne "Detyrim paraqitje.
116 Omar Nasr 24/11/2020 Droga Ai dyshohet per shperndarje hashashi. U kap me 3.4 grame hashash. Prokuroria ne te dy rastet kerkoi arrest ne burg, apeli e la me afat 30 dite pra nga 11 dhjetori deri ne fillim te janarit, prokuroria duhet te paraqesw prova. Ne Gjykate, shtetasi Omar Nasr eshte shprehur se eshte perdorues i lendes narkotike dhe sic ka deklaruar nuk ka asnje lidhje me sasine prej 101.8 gram, e cila nuk i eshte kapur ketij te fundit. Sasia prej 3.4 gram, eshte blere per perdorim vetjak, nderkohe qe gjate kontrollit fizik nuk i eshte gjetur asnje send apo mjet i cili te krijoje nje dyshim te arsyeshem te bazuar ne prova se sasia e lendes narkotike e fshehur ne shkurren dekorarative eshte e tij.
115 Ardo Hysi 24/11/2020 Droga Ardo Hysi eshte lene ne masen e sigurise arrest ne burg me afat 17 ditor, me pas shkalla e pare e ka lene ne masen detyrim paraqitje pas perfundimit te afatit 17 ditor.
111 Oadi Yones 23/11/2020 Droga
106 Mario Gjona 22/11/2020 Droga Gjykata e Shkalles se Pare la ne Arrest ne burg per 20 dite shtetasin Mario Gjona, duke I dhene kohe prokurorise qe te marre ne pyetje shtetasin F.C. dhe punonjesit e policise pasi, Mario Gjona pretendon se nuk ka pasur te veshur ate dite xhup te zi sic thuhet ne procesverbal, por xhup jeshil. Gjykata e Apelit me tej ka vleresuar ta lere ne burg Mario Gjona, duke argumentuar se "kjo vepra penale paraqet rrezikshmëri shumë të lartë shoqërore, ndër të tjera, edhe për shkak të përhapjes së gjerë që ajo ka hasur, si dhe rrezikshmërisë shoqërore të të dyshuarit, i cili dyshohet se e ka kryer veprën penale". Vete Mario Gjona nuk e ka pranuar te kete dijeni per lenden narkotike.
105 Stavri Gega 21/11/2020 Droga Stavri Gega nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
104 Denis Gjoka 21/11/2020 Droga
102 Ilir Doraci 20/11/2020 Droga Bashke me dy te arrestuarit ishin dhe E.P., S.Xh. dhe R.B., por hetimi per ta u vecua dhe u pushua. Gjykata e Shkalles se Pare vleresoi te lere ne masen e sigurise arrest ne burg Ilir Doracin duke argumentuar se vepra per te cilen akuzohet eshte e rrezikshme dhe rrethanat ne te cilat po kryehej gjithashtu. Nderkohe qe vleresoi se nga te dhenat ne dosje deri me tani vertetohet se ky shteas eshte I implikuar. Edhe Gjykata e Apelit ne vendimin e saj e argumenton njesoj. Gjykata e Tiranes denoi me 7 vite e 6 muaj burg Ilir Doracin per "Prodhim dhe shitje te lendeve narkotike" dhe "Pershtatje te lokalit per perdorim droge". Per shkak te gjykimit te shkurtuar denimi shkoi ne 5 vite burg.
101 Orgen Bushpreni 20/11/2020 Droga Mosha 36 vjec, ne Shkalle te Pare u la ne arrest ne burg per 15 dite ne pritje te provave te reja te Prokurorise qe lidhen me akt-ekspertimet. Orgen Bushpreni ne Gjykate pranon se lenda narkotike e llojit kokaine me sasine prej 0.4 gram eshte e tij, pasi eshte perdorues, por lenda kanabis e gjetur ne shishen e Ivi-t nuk eshte e tija. Orgen Bushpreni ankimoi vendimin e Gjykates ne Apel, ky I fundit me kerkese te prokurorise se Apelit vendosi te lere te lire ne masen e sigurise detyrim per tu paraqitur.
89 Emra Demiri 18/11/2020 Droga Para hetuesve shtetasi Emra Demiri pranoi se ka rreth nje muaj qe merret me shitblerjen e lendeve narkotike per arsye ekonomike. Mundohet t'i bleje me rreth 10.000 leke te vjetra grami dhe t'i shese 50.000 leke te vjetra gramin. Gjykata e Shkalles se Pare e la ne burg shtetasin Emra Demiri, me argumentin se provat e deritanishme provojne fajesine e tij, ndersa vepra penale eshte e rrezikshme dhe nga rrethanat ne te cilat eshte kapur. Edhe Gjykata e Apelit ne vleresimin e mases, qe e la serish ne burg, argumentoi se "nisur nga rrezikshmeria shoqërore e veprës dhe rrethanat në të cilat është kryer, masa e sigurimit dhënë nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë është e përshtatshme".
88 Elton Tahiri 16/11/2020 Droga Elton Tahiri , pasi u referua ne gjendje arresti nga policia, prokurori kerkoi detyrim paraqitje duke qene se rezulton perdorues. Gjate deshmise se dhene ka treguar se lenden narkotike te gjetur gjate kontrollit fizik, e kishte blere te Xhiljon Hoxha per 800 leke.
87 Xhiljon Hoxha 16/11/2020 Droga Xhiljon Hoxha u la nw masen e sigurise "Arrest ne burg" ne daten 20 nentor 2020 nga Gjykata dhe u hetua me kete mase shternguese. eshte liruar nga gjykata e Tiranes qe e urdheroi lirimin e tij ne 30 qershor 2021 Hoxha para hetuesve ka mbajtur qendrim pohues dhe pendues, por nuk ka dhene detje per aktivitetin kriminal. Xhiljon Hoxha u shpall i fajshem nga Gjykata e Tiranes per akuzen e "Prodhimit dhe shitjes se narkotikeve" dhe u denua me 6 vite burg, denim qe per shkak te gjykimit te shkurtuar shkoi ne 4 vite dhe u konvertua ne 5 vite sherbim prove, me kushtin qe te mos shoqerohet me persona me precedent penal apo te perfshihet ne aktivitet kriminal. Ne daten 7 korrik, Prokuroria ankimoi vendimin e Gjykates. ai u denua per prodhim dhe shitje sipas nenit 283/1 dhe denimi prej pese vitesh ju konvertua ne sherbim prove pese vjet . ju shua masa e sigurise arrest me burg
66 Ergys Tola 16/11/2020 Droga Ergys Tola nuk e ka apeluar masen e sigurise, detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
65 Eskit Tushe 16/11/2020 Droga Eskit Tushe , nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
56 Ylli Shehu 12/11/2020 Droga Ylli Shehu , nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Gjykaten e Apelit.
55 Bledian Kordalli 12/11/2020 Droga Bledian Kordalli, nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Apel.
38 S. C. 17/11/2020 Droga Prokuroria pas regjistrimit te procedimit penal, coi ceshtjen ne Gjykate per gjykim me akuzen e "Prodhimit dhe shperndarjes se lendeve narkotike", duke kerkuar denimin e tij dhe kalimin ne sherbim prove per 36 muaj, duke u bazuar edhe ne faktin se eshte perserites. Gjate gjykimit ne themel, familjaret dhe avokati i te miturit kerkuan zbatimin e masës së shmangies nga ndjekja penale "Paralajmërim me shkrim" ndaj të miturit në konflikt me ligjin, e rrjedhimisht për të disponuar për pushimin e procedimi penal. Gjykata me tej ka kerkuar disa raporte per personalitetin e 15-vjeçarit nga Sherbimi i Proves, por edhe nje psikologe te caktuar. Nga keto raporte eshte konkluduar se i riu eshte është nxënës në klasën e 11- të në shkollën "Hoteleri Turizëm Tiranë". "Ã"¹shtë një djalë i qetë, me sjellje të mirë dhe i shoqërueshëm me njerëzit. Shfaqet i motivuar dhe i përgjegjshëm për sjelljet e tij në të ardhmen. Ka përkrahjen e familjes në kapërcimin e situatës dhe integrimin e tij pavarësisht ngjarjes së ndodhur. I pranon veprimet e kundraligjshme dhe ndihet i penduar duke kuptuar tashmë pasojat e veprimeve të tij", thuhet ne raportin qe disponon qendra "Fol". Me tej, Gjykata ka pushuar hetimet per 15-vjeçarin dhe ecurine e tij do ta ndjek Njesia Administrative.
30 Wasim Hayjazi 07/11/2020 Droga Gjate hetimeve te kryera nga Prokuroria, shtetasi sirian ka deklaruar se eshte perdorues i lendes narkotike dhe e ka pasur me vete per perdorim vetjak. Por Prokuroria ka derguar me gjyq per akuzen e prodhimit dhe shperndarjes se lendeve narkotike sipas nenit 283/1. Wasim Hayjazi , nuk e ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Apel dhe gjykatesja Edlira Petri vendosi te lere ne fuqi vendimin e shkalles se pare. i dyshuari kerkoi te vendosej ndaj tij garanci pasurore apo me afate , tha se e ankimoi mbasi nuk ka prova dhe nuk eshte i denuar me pare. Kam 20 vjet qe jetoj ne Shqiperi tha 24 vjecari , ndjek arsimin e larte per shkenca politike dhe jam ne vit te fundit. gjykata nuk e pranoi kete kerkese dhe deklaroi - brenda 45 diteve nga e nesermja e komunikimit ai mund te beje rekurs ne Gjykaten e Larte. Gjykata e Tiranes denoi me 5 vite burg shtetasin e huaj per dy akuza, ate te drejtimit te mjetit ne gjendje te parregullt, si dhe prodhim dhe shitje te narkotikeve. Gjykata nuk mori parasysh kerkesen e pezullimit te denimit ne sherbim prove. Ne daten 1 tetor shtetasi Wasim Hayjaz ka ankimuar vendimin e Gjykates se Shkalles se Pare per denimin e tij dhe ceshtja eshte regjistruar per themel ne Gjykaten e Apelit.
24 Jurgen Haxhijahja 02/11/2020 Droga Kerkesen per gjykim, prokuroria e ka arsyetuar me faktin se Jurgen Haxhijahja ,eshte kapur me nje sasi te madhe te lendes narkotike. Jurgen Haxhijahja , nuk ka apeluar masen e sigurise detyrim per tu paraqitur ne Apel. Jurgen Haxhijahja u denua nga Gjykata me 3 vite 4 muaj burg, duke perfituar edhe nga ulja e denimit per shkak te gjykimit te shkurtuar.
23 Amarildo Harecari 01/11/2020 Droga Iu gjet ne flagrance peshore droge , ndersa ne shtepi ju gjeten edhe vlera monetare. I dyshuari pretendon qe eshte perdorues droge prej 10 vitesh, por pretendimi i tij konsiderohet i pabazuar.Prokuroria e ka arsyetuar dergimin e ceshtjes per gjykim per Amarildo Harecari, me faktin se i eshte gjetur nje sasi e madhe e lendes narkotike kokaine. Gjithashtu, Prokuroria ka bashkuar nje tjeter procedim ne ngarkim te Amarildo Harecari, ate te largimit nga vendqendrimi. Pasi ne kohen kur duhet te ishte ne arrest shtepie mase e dhene ne daten 22 dhjetor, nga procedimi per prodhim dhe shitje narkotikesh, gjate nje operacioni per droge ne Tirane, eshte gjetur jashte baneses. Te dy procedimet u bashkuan nga prokuroria dhe u dergua per gjykim vecmas Amarildo Harecari.
22 Durim Hoxha 01/11/2020 Droga Gjykata e Apelit vleresoi se duhet te zbuste masen e sigurise per D.Hoxhen, pasi edhe ne Shkalle te pare Prokuroria kishte kerkuar mase me te bute, ate te arrestit ne shtepi. Dakord me ndryshimin e mases ne Apel ka qene edhe prokurori i Apelit. Ky i fundit argumenton se Gjykata nuk mund te vendos nje mase me te rende se ajo e kerkuar nga prokurori. Argument i pranuar edhe nga Gjykata e Apelit ne vendimin e saj.
21 Pellumb Hoxha 01/11/2020 Droga Gjykata e Apelit vleresoi se duhet te zbuste masen e sigurise per Pellumb Hoxhen, pasi edhe ne Shkalle te pare Prokuroria kishte kerkuar mase me te bute, ate te arrestit ne shtepi. Dakord me ndryshimin e mases ne Apel ka qene edhe prokurori i Apelit. Ky i fundit argumenton se Gjykata nuk mund te vendos nje mase me te rende se ajo e kerkuar nga prokurori. Argument i pranuar edhe nga Gjykata e Apelit ne vendimin e saj.
20 Glodjan Hoxha 01/11/2020 Droga Mosha 31 vjec. Gjykata e Apelit vleresoi se duhet te zbuste masen e sigurise per Glodjan Hoxha, pasi edhe ne Shkalle te pare Prokuroria kishte kerkuar mase me te bute, ate te arrestit ne shtepi. Dakord me ndryshimin e mases ne Apel ka qene edhe prokurori i Apelit. Ky i fundit argumenton se Gjykata nuk mund te vendos nje mase me te rende se ajo e kerkuar nga prokurori. Argument i pranuar edhe nga Gjykata e Apelit ne vendimin e saj.
19 Qerim Hoxha 01/11/2020 Droga Eshte i moshes 55 vjec dhe eshte pjese e te njejtes familje. Gjykata e Apelit vleresoi se duhet te zbuste masen e sigurise per Qerim Hoxha, pasi edhe ne Shkalle te pare, Prokuroria kishte kerkuar mase me te bute, ate te arrestit ne shtepi. Dakord me ndryshimin e mases ne Apel ka qene edhe prokurori i Apelit. Ky i fundit argumenton se Gjykata nuk mund te vendos nje mase me te rende se ajo e kerkuar nga prokurori. Argument i pranuar edhe nga Gjykata e Apelit ne vendimin e saj.
18 Lulzim Hoxha 01/11/2020 Droga Mosha 32 vjec. Gjykata e Apelit vleresoi se duhet te zbuste masen e sigurise per Lulzim Hoxha, pasi edhe ne Shkalle te pare Prokuroria kishte kerkuar mase me te bute, ate te arrestit ne shtepi. Dakord me ndryshimin e mases ne Apel ka qene edhe prokurori i Apelit. Ky i fundit argumenton se Gjykata nuk mund te vendos nje mase me te rende se ajo e kerkuar nga prokurori. Argument i pranuar edhe nga Gjykata e Apelit ne vendimin e saj.
17 Ali Hoxha 01/11/2020 Droga Nga vendimi i Gjykates se Apelit per te bashkepandehurit rezulton se Ali Hoxha, nuk ka ushtruar ankim te vendimit qe ka lene ate ne Shkalle te Pare ne burg. u vleresua se gjykata nuk mund te jepte nje mase me te rende se ajo e kerkuar nga prokurori
15 Fatmir Hoxha 01/11/2020 Droga Ejon Hoxha, Fatmir Hoxha, Ali Hoxha, Lulzim Hoxha, Qerim Hoxha , Glodjan Hoxha , Pellumb Hoxha, Durim Hoxha , u arrestuan pas masave te sigurise per kultivim droge. Nga shkalla ne shkalle atyre ju lehtesua pozita. mes kusherinjve dhe familjareve eshte vendosur nje mase sigurimi pa prove- insistuan avokatet ne apel , nuk egziston rreziku i ikjes dhe sias tyre nuk ka rrezik per marrjen e provave
14 Eljon Hoxha 01/11/2020 Droga Operacioni nisi pas nje hetimi per kultivimin e kanabisit. Masat u shpallen nga gjykata e Tiranes qe me pas u ekzekutuan nga policia.Per disa prej tyre masat u dhane ne mungese nga gjykata. Te gjithe te dyshuarit e mohuan perfshirjen ne kultivimin e droges.
RAPORTE